Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullandığınız linux'ten ekran görüntüleri

Bone

Öne çıkan mesajlar

SS yok şu an elimde ama zaten standard ubuntu ya da kubuntu teması kullanıyorum, ufak tefek değişiklikler oluyor sadece.

Görüntü olarak bence KDE daha modern ve daha estetik. Gnome ise daha klasik, ağırbaşlı ve konservatif.

KDE sık güncellendiğinden dolayı daha çok bug içeriyor ama işlevsellik olarak Gnome'dan biraz önde gibi. Gnome biraz daha stabil gibi.

Ben iş ve okul için kullandığım bilgisayarımda Gnome kullanıyorum, daha prof. gözüküyor. Kişisel bilgisayarımda KDE kullanıyorum. Hem değişiklik oluyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.ubuntu-tr.org/index.php?topic=5.1410 şöyle bi konumuz vardı. Sadece Ubuntu/Kubuntu/Xubuntu ile başlayan sonra biraz daha açılan.. 95 sayfa olmuş ve tam gaz devam ediyor. Uzun olacak ama bi bak istersen. Her ne kadar SS'in yanına kullanılan program/add-on/plugin bilgilerini yazmaları istense de o konuda pek ümitli olma:)
Sosyal ağlarda paylaş

xfce kullanıyorum, kullandığım wm ve gtk temaları da görüntüde, sade ve gözü yormuyor bence

linuxa bulaşayım dediğimde gnome'lu ubuntu kurup 1 sene boyunca ona alıştığım için bana kde karmaşık geliyor ama şatafatlı bir şey istiyorsan kde kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

espri olsun diye terminal screenshot i alip yollayacaktim, nitekim desktop da Linux yok.. esprimi text based kabul edin artik..

Linux u unuttum artik desktop da, kac aydir kurucam da useniyorum..

eheh fail olmus ufaktan.

connect card mevzu yuzunden linux kullanamiyorum mobil olarak. is yeri makinamda da ubuntu kurulu. is makinasi oldugundan ve her an "Tim ver lan makinayi musteriye sattik" denecek korkusu ile kullandigimdan -ki siz siz olun makina olarak server kasa quad core secmeyin =P - standart ubuntu temasi yuklu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...