Zegna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hayırlı olsun, bende oynayacagım sanırım :]
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu arada bölüme mod lazım ve bu mod karakterler sınıf ırk vs bunları acıklayan sticky topicler yapmalı, klasik diger mmo bolumleri gibi. ilgilenenler özel mesaj atsınlar, cok ozel mesaj gelecegını var sayarak cevap verilmezse pm lerinize bozulmayın. kolay gelsin.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Holyshit. Hayirli olsun bakalim EEEYYYIIOONNN bolumumuz :)
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ooo hayırlı olsun. Bakalım "Aion Patladı mı?" topicini açmak kime nasip olacak.
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hayırlı olsun :D Mod olarakta sanırım en bilgili olanımız KillerLord
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ohhh hayırlı olsun arkadaşlar, artık aioncuların'da bir topiği oldu. Mod işine gelince Argoel arkadaşımıza teşekkür ederim. İnan dün Zegna'ya olası bir aion forumu için mod. adayı olmak istediğimi yazıcaktım ama sanırım işlerden dolayı bir karmaşalık oldu yazmadım. Konunun taşındığını görünce burayı okumadan Zegna'ya mesaj attım. Bakalım hayırlısı yalnız mod değil modlar lazım :)
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 zaten sen oynican diye açmışsındır, yoksa gerek yoktu.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayırlı olsunnn inş beenirim oyunu yoksa CoH bölümü tekrar açılsın :P
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 50 dolar falan dedi boşuna üye olduğumu anladım
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayirli olsunnn, sonunda be zegnajim.. ;)
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tatildeydımö baya ozel msj gelmıs goremedım, guru ile konusup gerekirse bir mod daha alacagız.
Öne çıkan mesajlar