Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 valla lazio'ya karşı bi maç izlenecekse, livorno - lazio 'yu acaip merak ederim. bi de liverpool - everton. ankette barça - real'e verdim oyumu gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bu arada şaka maka Boca - River'dan öte maç yoktur, aksini iddia eden futboldan anlamıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Gs-Fener'den büyük derbi yoktur bence Boca-River hikaye,tamamen takımlar arası rekabet olan,ne ırk,ne din,ne sınıf ayrımı olan tek büyük derbi,araya başka meseleler girdikten sonra yemişim,GS-Fener derbisi en iyi arkadaşı bile birbirine düşürür sadece renk sevdasından:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bursa vs. antalya. ruya gibi bir mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 celtic-rangers giyerim yeşil beyaz kapuşonumu takatrım atkımı yağmurluğumu da giyince oooOOOOOoooooOoooooOOoo CELTİC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 taraftar acısından boca - river sectim, yok boyle bi ambians :D ingilizler oturup izliyor keza ispanyanın yarısı oyle. o yuzden italya veya brezilya derbileri cok manyak oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Fenerbahçe galatasaray maçı hiç bişeye değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 adamınbiri said: Fenerbahçe galatasaray maçı hiç bişeye değişmem sanki hiç gidip izlemedik he. en çok izlemek istediğin o mu hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şimdi 0'dan olsaydı yani bu maçların hiçbirini izlememiş olsaydık o zaman bjk-fb derdim. hele hele yarı yarıya olduğunda tribün rekabeti çok güzel oluyor (keşke inönüde 50-50 oynasak bi gün) ama zaten 500 kere izlediğimizi var sayarak barca-real maçı kesinlikle. 1 barcanın sahada 1 realin sahada izlesem yeter ömür boyu bidaha izlemesem de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sexdrugsrocknroll said: adamınbiri said: Fenerbahçe galatasaray maçı hiç bişeye değişmem sanki hiç gidip izlemedik he. en çok izlemek istediğin o mu hala :D olm havası farklı KORNER ATILIYO NİYE İZLİYOSUNUZ Kİ BAĞIRSANIZA ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 barca-madrid ve inter-milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 galatasaray-real madrid galatasaray-milan galatasaray-barcelona hepsini de stattan izlemiştim hepsinde de koymuştuk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Boca Juniors - River Plate "Boca es mi religion, Maradona es mi dios, La Bombonera es mi iglesia.” (Dinim Boca, Tanrım Maradona, Mabedim La Bombonera) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 İyi de Boca tribünleri tinerci dolu harcarlar seni bıçağı yersin valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o atmosferi gördükten sonra ölsem de np sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vaniLLe said: o atmosferi gördükten sonra ölsem de np sdfg doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu sene kesinlikle real-barça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 SOS CAGON SOS CAGON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.hayatimfutbol.com/Agustos2006/i/roma1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Göztepe -karşıyaka olmaması gerçekten garip. Benim seçeneğimse boca-river Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben tekrar besiktas - genclerbirligi kupa macini izlemek isterdim 4-3 biteni:) birde liverpool-machester maci canli izleyebilsem super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 west ham-milwall milwall tribününden lazio-roma lazio boca-river boca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sene 2010'a girmişiz hala lazio diyenler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 şu yanlışa kapılınmasın. tribünde izlemek mi tv'de izlemek mi? galatasaray/Fenerbahçe taraftarının hemen hepsi derbiyi söyler. yanlış olmasın Fenerbahçe taraftarının hemen hepsi der de galatasaraylıları bilemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar