Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 30.08.2009 Pazar Maçları

Red

Öne çıkan mesajlar

Hicbirşey değil manisanın oynadığı güzel oyuna üzüldüm resmen.

Hani fenerin ki golse sivasın iptal edilenide gol keşke son gol hakemle alakadar olmasaydı hiç, bari adamlar rahat uyurdu :)

fenerbahçeye tebrikler, bu hakemlerlede bu lig nasıl biter? (formsuzlar)

Emreyede saygılar biz seni böyle tanıdık Emre, birde yumruk çaksaydın üstüne hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçenin iyi futbol oynamadığını daha önce de söylemiştim, zaman geçtikçe bu iyice ayyuka çıkacak, yavaş yavaş zorlu rakiplerle oynamaya başladıkça takım iyice çözülecektir. halen daha kimsenin anlayamadığı bir savunma anlayışı ile rakibin her pozisyonda volkanla kucaklaşması işten bile değil, orta saha ne yapıyor ya da neyi amaçlıyor çözebilmiş değilim. Klasik fener anlayışı hakim bu senede, bireysel yeteneklerin çabası ile gol bulmak, ya da duran toplardan medet ummak. Herkesin ( özellikle rıdvan efendinin ) ballandıra ballandıra anlattığı fener bu işte, diğer bir deyişle balon...

Manisa çok amatör bir takım, fener isminden ve stadından çok korkmuş olacak ki çok rahat hareketlerde bile zorlandı. Forvetleri inanılmaz goller kaçırdı, çok rahatlıkla 4-5 farkı yakalayabilirdi. Gerçi kaleci volkan da günündeydi, çok zor bir topu harika çıkardı. Yanlız Sezer ilk 11 başlasaydı maç böyle bitmezdi, çok daha farklı bir skor çıkardı.

Hakem ve yardımcıları kötüydü.

Maçın henüz başında Kazımın penaltı noktasına çok yakın bir yerde taban girmesine seyirci kaldı.

Manisanın ilk golünde ofsayt yoktu. Yanlız burada trajikomik olan manisa gibi bir takımın aynı golü 5 dk. arayla 2 kere atmasıydı.

Bekirin adama kayarak kontrolsüz girişi buz gibi penaltıydı.

İlk yarıda simpsonun dos santosa girişine kırmızı da çıkartabilirdi, kimse itiraz etmezdi.

Maçın neden 4 dakika uzadığını sanırım kimse anlayamadı, ama o 4 dakika içerisinde aziz amcanının ömründen 4000 küsür dakikanın gittiğini herkes görmüştür. Hatta golden sonra bir sakatlık olur da bir tane de biz yeriz diye hemen kalkıp gitti yerinden.

Daha önce çekirge emrenin iki kere seıçradığını dile getirmiştim, üçüncüde affetmediler, bakalım fener kaç kere daha sıçrayacak...

Ha bir de emrenin son iki haftadır hakemlere ve rakip oyunculara yaptığı nizami el ve kol darbelerini, savurduğu tehditleri vs. vs. madem hakemler raporuna yazamıyor bizim bu erkek federasyon neden tv görüntülerine göre bunun cezasını kesmiyor biri bana anlatsın bir zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

3 puan alınddktan sonra nası alındığı
kaç fakrla alındığı önemöli olmuyo bi süre sonra

3 puan almalarına laf etmiyorum zaten, ama istisnasız hepsinin "ezdik" demesi komik geliyor.

Her 3 puan alan takım "ezseydi" zaten ezmek diye ayrı bir kelimeye ihtiyaç olmazdı, yendik denirdi. Ezdik demek 3 puan aldık demek değil ki, şu skoru oyunu ezmek olarak adlandırabilen taraftarının takımından beklentisi de, takımının kapasitesi de bayağı düşük olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Manisa şimdiye kadar oynadığımız en iyi rakipti , acayip çok koşuyolar bi kere maç bitiminde istatistikleri verdiler Fenerbahçenin en çok koşan oyuncusu , Manisanın en az koşan oyuncusuyla aynı km yi yapmış , sert ve baskılı oynuyorlar..
Geçen hafta diyarbakır içinde aynı şeyi söylemiştim , 2 haftadır dişli rakipleri geçtik..
Sosyal ağlarda paylaş

sion maçını izlemiş önde basıyor sert oynuyor manisa bu işte.dağınık olmasak çok daha farklı olurdu sonuç 21 kişi manisanın sahasında oynandı maç bazı bölümlerde. kötü futbol falan oynadığı yok fenerbahçenin. dağınıklık var o da daum'un hızlı futbol istemesinden kaynaklanıyor biraz daha çalışmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kermit said:

3 puan alınddktan sonra nası alındığı
kaç fakrla alındığı önemöli olmuyo bi süre sonra

3 puan almalarına laf etmiyorum zaten, ama istisnasız hepsinin "ezdik" demesi komik geliyor.

Her 3 puan alan takım "ezseydi" zaten ezmek diye ayrı bir kelimeye ihtiyaç olmazdı, yendik denirdi. Ezdik demek 3 puan aldık demek değil ki, şu skoru oyunu ezmek olarak adlandırabilen taraftarının takımından beklentisi de, takımının kapasitesi de bayağı düşük olmalı.

EZ DIK

buradaki kelimeyi ciddiye alipda yorum yapanlar var allah yardimciniz olsun.

sizleri gicik etmek icin soylenen bir kelime o kadar, ise yariyormus yahu :)

ulen azmo sen biliyorsun bu isleri ve burayi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...