SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 şahsen kızı böyle hunharca katledilen bi adamdan böyle bir vicdansızlık beklemiyorum. yapmışsa zaten diyecek bir şey kalmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Adam ne iş yapıyor bilen var mı ? Sosyal statüsü ne durumda merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kendi cektigi manevi sikintiyi karsi tarafa yasatamayacagi icin maddi tarafi secmis, bence sorun yok. daha fazla isteseymis, elinde avcunda ne varsa alsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Saçma, biz bunlara fırsatçı diyoruz. Onurlu insan böyle bir düşünceyi bırak ağzına almayı aklından bile geçirmez. Senin canın gitmiş en kıymetli parçan en vahşi şekilde öldürülmüş sen 3M euro diye sağda sola dolanıyorsun, yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 vurucan azına odunu al sana para diyeceksin bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bi de su acidan bak, onun cani gitmis karsi taraftan giden ne? cok mu üzüldüklerini saniyosun? elbette asla bi insan hayati parayla olculemez ama adamin ne yasadigini bilmiyoruz hemen babasiz ilan ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 insan bu ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 aileme 3milyon dolar verceklerse benide öldürebilirler nepe yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 adamınbiri said: oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 adamınbiri said: oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı Dostum sen "Babam vefat etti, kredi kartını kullansak öldüğü için faturadan yırtar mıyız" diye konu açan arkadaş değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Asteroth said: 3 milyon euro verseler ben çocuğumu keserim lan. Asteroth said: adamınbiri said: oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı Dostum sen "Babam vefat etti, kredi kartını kullansak öldüğü için faturadan yırtar mıyız" diye konu açan arkadaş değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İlk alıntıyı yazarken espri yapmış herhalde -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Asteroth said: adamınbiri said: oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı Dostum sen "Babam vefat etti, kredi kartını kullansak öldüğü için faturadan yırtar mıyız" diye konu açan arkadaş değil miydin? Ouch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Özellikle doğuda yaygın bir uygulamadır kan parası. Cinayeti işleyenin ailesi kurbanın ailesine yüklüce bir para öder o aile de intikam amacıyla karşı aileden herhangi birini temizlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 off reyou critledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Açıktan para istemesi çirkin birşey ama tazminat ödemeye mahkum edilmeli cinayet işleyen taraf. İşin manevi boyutu çok büyük, Allah kimsenin başına vermesin ama 100 milyar dolar verse o çocuğun ailesi yine hakkımı helal etmem. Ayda 3000 tl maaş alsa ortalama 35 sene çalışacağını düşünerek işte en az 1200000 tl'lik zarar veriyorsun sen aileye sırf maddi olarak bakarsan. Yasal olarak bir zorunluluk olması lazım ama hakkımı helal etmem yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gündem haberi şöyleki; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12380762.asp?gid=229 hem oğullarını teslim etmeleri, hem kızı icin okul yaptırmaları hemde bağış için o parayı istediği yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Böjeek said: gündem haberi şöyleki; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12380762.asp?gid=229 hem oğullarını teslim etmeleri, hem kızı icin okul yaptırmaları hemde bağış için o parayı istediği yazılmış Daha elemanı yakalayamadılar bu adam ne diyor... Biri buna THİS IS TURKİYEEEEE. diyipte kendine getirmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ee işte adam diyo oğulunuzu teslim edin barışalım. resmen şart koşmuş aileye. bende artık bu adamın pek samimiyetine inanmıyorum. işi iyice medyaya döktü. medyatik oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana. Sonra 1 ay da sen saklarsın. Dövüp dövüp tedavi edersin. Sonra da o Garipoğlu ailesine gider 32 diş sırıtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Chris_Metcalf said: 3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana. Sonra 1 ay da sen saklarsın. Dövüp dövüp tedavi edersin. Sonra da o Garipoğlu ailesine gider 32 diş sırıtırsın. Ooo çok mantıklı geldi farklı bi bakış açısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 @Wispy: Dediğin olay destek yoksun kalma tazminatı olarak geçiyor, detaylı bilgi isteyenler buraya bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Dolis said: Chris_Metcalf said: 3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana. Sonra 1 ay da sen saklarsın. Dövüp dövüp tedavi edersin. Sonra da o Garipoğlu ailesine gider 32 diş sırıtırsın. Ooo çok mantıklı geldi farklı bi bakış açısı :) evet evet akıl mantık akıyor her yerinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Chris_Metcalf said: 3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana. Devamı işin fantazisi olmuş ama buraya kadarki kısım baya iyi fikir haha. Fantazi mantazi de yapılabilir olsa ve o durumda olsam yapar mıydım, yapardım galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Vay be arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar