Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay be arkadaş!

sinad

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:

3 milyon euro verseler ben çocuğumu keserim lan.

Asteroth said:

adamınbiri said:

oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı

Dostum sen "Babam vefat etti, kredi kartını kullansak öldüğü için faturadan yırtar mıyız" diye konu açan arkadaş değil miydin?
Sosyal ağlarda paylaş

Açıktan para istemesi çirkin birşey ama tazminat ödemeye mahkum edilmeli cinayet işleyen taraf. İşin manevi boyutu çok büyük, Allah kimsenin başına vermesin ama 100 milyar dolar verse o çocuğun ailesi yine hakkımı helal etmem.

Ayda 3000 tl maaş alsa ortalama 35 sene çalışacağını düşünerek işte en az 1200000 tl'lik zarar veriyorsun sen aileye sırf maddi olarak bakarsan.

Yasal olarak bir zorunluluk olması lazım ama hakkımı helal etmem yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

gündem haberi şöyleki;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12380762.asp?gid=229

hem oğullarını teslim etmeleri, hem kızı icin okul yaptırmaları hemde bağış için o parayı istediği yazılmış

Daha elemanı yakalayamadılar bu adam ne diyor...
Biri buna THİS IS TURKİYEEEEE. diyipte kendine getirmesi lazım
Sosyal ağlarda paylaş

3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana. Sonra 1 ay da sen saklarsın. Dövüp dövüp tedavi edersin.
Sonra da o Garipoğlu ailesine gider 32 diş sırıtırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Chris_Metcalf said:

3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana. Sonra 1 ay da sen saklarsın. Dövüp dövüp tedavi edersin.

Ooo çok mantıklı geldi farklı bi bakış açısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:

Chris_Metcalf said:

Ooo çok mantıklı geldi farklı bi bakış açısı :)

evet evet akıl mantık akıyor her yerinden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Chris_Metcalf said:

3 Milyon Euro'yu alırsın ailesinden o zibidinin. Toplarsın kıyamet gibi basını. Cem Garipoğlunu getirene 3 Milyon Euro veriyorum dersin. O iti yanında saklayan adam bile getirir sana.

Devamı işin fantazisi olmuş ama buraya kadarki kısım baya iyi fikir haha.
Fantazi mantazi de yapılabilir olsa ve o durumda olsam yapar mıydım, yapardım galiba ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...