Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2009-2010 sezonu

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Pedro güzel bir gol attı ve çok iyi oynuyor. Şu anki formu Henry'i rahatlıkla keser. Messi her zamanki gibi, uçuyor, çalım şov yapıyor, güzel de paslar attı. İbrahimovic Inter'de bu kadar hantal değildi diyesim geliyor, burası biraz garip geldi bana. Skor 1-0 devam ediyor. İkinci yarıda Barcelona bir iki tane daha gol bulur böyle oynamaya devam ederse. Almeria ile ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Bu kadar karaktersiz bir futbol da oynanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ingiltere premier liginde şu an aston villa - chelsea maçı var
ilk yarısı bitti ama böyle bi ilk yarı izlemedim hayatımda. spikerinde dediği ghibi hiç bitmeseydi keşke. çok hareketliydi.
ilk yarı 1-1 daha gol olur diye düşünüyom.
imkanınız varsa kaçırmayın izleyin maçı.
ayrıca sunderland - liverpool maçında liverpool patlıycak gibi.
torres ve gerardın sakatlığı var ve kadroda yoklarmış.
patlasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

valla ben dedim öyle oldu
hatta dükkana gelipte liverpoola oynayan herkeside uyarmadım değil. o maç sunderlandin diye.
liverpool fanboyları için üzücü durum.

fanboy?

desteklemek ve fanboyluk arasındaki farkı bilmek lazım tabi.

üzücü oldu skor. gerrard ve torres olmasada yenmesi gerekiyordu bu takımın sunderlandi. neyse chelsea de yenilmiş manu da lider olmş. ne gereksiz takım şu manu allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında liverpool u çok severim ama transfer politikası çok saçma bu sene ne yapmaya çalıştılar anlamadım.her yıl şl de yarı final oynuyorsun stadın full çekiyor paranızmı yok bilader.en kötü owen alınabilirdi yedek olarak parasız bile oynardı liverpoolda.gidişatı milan gibi çok kötü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...