Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gerard #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pool da atmaya başladı mı durmuyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gerrad (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gerrardın golde harika ama torres in onca insanın arasında göz göre göre -ATIYORUM!- golleri harika her golde minimum 2 kişiyi bakkala gönderiyo adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 başlığı avrupa liglerine mi taşısam yoksa yukarıdaki video başlığına mı taşısam kararsız kaldım=) kaleci son golde hay böyle şansı diye saydırmıştır avrupa liglerine taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ona mı taşısam buna mı taşısam diyeceğine maç ayarla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 saat 21.00'de Barcelona - Almeria maçı var. NTV Spor ekranlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Pedro güzel bir gol attı ve çok iyi oynuyor. Şu anki formu Henry'i rahatlıkla keser. Messi her zamanki gibi, uçuyor, çalım şov yapıyor, güzel de paslar attı. İbrahimovic Inter'de bu kadar hantal değildi diyesim geliyor, burası biraz garip geldi bana. Skor 1-0 devam ediyor. İkinci yarıda Barcelona bir iki tane daha gol bulur böyle oynamaya devam ederse. Almeria ile ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Bu kadar karaktersiz bir futbol da oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abi naapsın adamlar. karşılarında barca var. barca nın karşısına fb yi gs yi bjk yi koy almeira dan beter oynar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 barcelona'nın 90 dakikada gol bulacağı aşikar, bari biraz rakipte oynasın da bir ihtimal gol şanslarını denesinler. Defans yapıyorlar ne oluyor? Amaç fark yememek mi, puan almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fark yememek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ingiltere premier liginde şu an aston villa - chelsea maçı var ilk yarısı bitti ama böyle bi ilk yarı izlemedim hayatımda. spikerinde dediği ghibi hiç bitmeseydi keşke. çok hareketliydi. ilk yarı 1-1 daha gol olur diye düşünüyom. imkanınız varsa kaçırmayın izleyin maçı. ayrıca sunderland - liverpool maçında liverpool patlıycak gibi. torres ve gerardın sakatlığı var ve kadroda yoklarmış. patlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hiç bişey olmaz poola. pool patlarsa, sunderland e patlar. yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Sunderland'i hala asansör takım olarak görenler var sanırım, maçı izleyen varsa Gerrard'sız ve Torres'siz nasıl can çekiştiğini görebilir Pool fanboi'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 valla ben dedim öyle oldu hatta dükkana gelipte liverpoola oynayan herkeside uyarmadım değil. o maç sunderlandin diye. liverpool fanboyları için üzücü durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sunderlandin balonun ayağından buluduğu gol. link: /watch?v=OH8PPGQoxnw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çok güzel golmüş nası patlamış balon gibi liverpool ağzına ağzına vurmuşlar liverpoolun gebertmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kermit said: valla ben dedim öyle oldu hatta dükkana gelipte liverpoola oynayan herkeside uyarmadım değil. o maç sunderlandin diye. liverpool fanboyları için üzücü durum. fanboy? desteklemek ve fanboyluk arasındaki farkı bilmek lazım tabi. üzücü oldu skor. gerrard ve torres olmasada yenmesi gerekiyordu bu takımın sunderlandi. neyse chelsea de yenilmiş manu da lider olmş. ne gereksiz takım şu manu allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Gerrard ve Torres'i çıkart.Hadi biraz da Mascherano.Ne kaldı elde? Bugün Liverpool'da Bent gibi,Cattermole gibi,Cana gibi bir adam yoktu.Doğal olarak Sunderland üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi balon maçı çevirdi BALON =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Abartmayın bir Arsenal'i izleyin, bir City'i bir de Liverpool'u.Torres-Gerrard birlikte sağlıklı kaç maç oynarsa Liverpool o kadar ileri gidebilir.Kop tribünü daha fazla üzülmesin kadro çok dar, devre arasında takviye yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fena tokatlamışlar liverpoolu ağzını burnunu kırmışlar balon gibi patlatmışlar of. sunderland ağzını burnunu kırıcak şiddet içerikli olacak diye yayında manu maçını verdiler arada sırada stoke maçına geçtiler golleri göstermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 lan o golün geçersiz olması lazım yalnız şimdi gördüm ben de, ingilteredeki hakemler kuralları bilmiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 aslında liverpool u çok severim ama transfer politikası çok saçma bu sene ne yapmaya çalıştılar anlamadım.her yıl şl de yarı final oynuyorsun stadın full çekiyor paranızmı yok bilader.en kötü owen alınabilirdi yedek olarak parasız bile oynardı liverpoolda.gidişatı milan gibi çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Khelben said: abi balon maçı çevirdi BALON =( üzülme tatlım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar