vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 neyse... en azindan ben almanci degilim de alinmiyorum üzerime...
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 zaten almancılık diye bisi yok ki. alamancılık var.
shapshal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ulan şu nick de üstüme yapıştı resmen asdfa
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bere imajın içine etmiş. çıkarsan daha iyiydi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 atma ziya din kardesiyiz. yalansa yalan de trottel asdhfu kibrislisin ok almancisin ok. eh ''biraz da'' yauvsheaksin. BI DÜRÜM MÜ VAR?
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ha meric sonradan level atlayip yavsak oldugu icin, yavsak= meric.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yalnız vanilla red ediyo falan ama bildiğin alamancı. I konik hatta, tavırları falan.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jahrein said: yavşak sensin lan! sen benden daha almancısın 1 benim burda ailem yok 2 evde kanal d avrupa izlemiyorum 3 akrabaların falan var nesil nesil almancı 4 almancan daha iyi 5 lise falan okumuşun burda 6 almana benziyosun. seni gören ispanyol falan demez alşsdkf bense basit bir üni öğrencisiyim! kıbrıslıyım. evet. ama solcu görünümlü faşist değilim. normal kıbrıslı değilim. kıbrıslılara kafam girsin gg bb en ağırından alamancılık bile > kıprıslılık
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Cuce said: yalnız vanilla red ediyo falan ama bildiğin alamancı. I konik hatta, tavırları falan. mwhah bana almanci demek yürek ister sorry. bi tek yasadigim yer itibariyle ''alamanci'' lakabini hakedebilirim. sonucta bizim de bi 10 sene türkiyede yasamisligimiz, okumuslugumuz var. jahrein de öle hadi, aglama tamam ahmed. ama yine de kibrisli + meric oldugunu degistirmiyo bu napcez schatzi?
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 2nizde almancısınız sori. çocuğunuz olsa ismail yk dinler.
Öne çıkan mesajlar