napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 calimero said: QueenofSpades said: of ben de gittim buzdolabında ne var diye bakayım dedm, kızartma varmış domates soslu, ekmek arası yaptım ama fotografı yok imrendiremeyeceğim. Zaten üvey annem yapmış pek de güzel değil :) yarıldım buna gece gece:D Aynısını yazıcaktım şimdi sonra ayıp olur diye vazgeçtim. Ama madem sen yazmışsın rahat rahat gülebilirim artık sdfg. AHAHAHA BOK ATMIŞ DİREK KADINA YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 irin said: Bella said: başak mahvettin beni....... o kadra kotuyum ki suan liste yapıyorum.yarın anneme bildiricem,gelince hazır olsun validem diyeceğim neler var listede ona göre isticem sdklfj resmen yaprak sarmasına kadar son derece dirayetliydim orda çöktüm ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 arada üveylik olunca öle oluyor ama.. içine falan da tükürmüş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kiz hakli. bence de kotu yapmistir kizartmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bari ben gideyim de öz annemin yaptığı süper yemekleri yiyeyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 üvey de olsa seviyodur belki seni:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 al hem meme hem yemek kardeşimle yaptıımız nipıl pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 liste: ayva tatlısı piyaz(antalya piyazı bu) ıspanaklı börek sarma kulaklı çorba( bu da yöresel sanırım) karnıyarık mücver 10 gun kalıcam bence daha eklesem iyi olucak.off antalya bekle ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ABI UFO SANDIM SU SON RESMI. UFOYA BAK GULUYOR DEDIM BI DE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fotoğrafını da güzel kamerayla çekeydiniz keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o ne abi tüm iştahımı kaçırdı son resim ne güzel yemeklerle ile ilgili hayal kurup kendimi tatmin ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Vingthor said: al hem meme hem yemek kardeşimle yaptıımız nipıl pilavı Ahanda bizim tabağın aynısı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ama bu yapılan çok ayıp şimdi daha dün Türkiye'yi terk ettim ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hayvansınız! içinde et olmayan yemeğe yemek demem klübünün bilmem kaç yıldır üyesi olmamadan ötürü gidip nohut pilav ile hafif bir atıştırma yapacağım ben de.. lan şöle en azından tavuk falan olsaydı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ENGİNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 İçinde et olmayan yemek zaten yemek değildir ki. Aptal bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Masquerade said: ENGİNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE gidermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dostum biz burada enginarı sevmeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @ Xae Sen soğan sevmiyorsun çıggit Hon oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sesu said: Ama bu yapılan çok ayıp şimdi daha dün Türkiye'yi terk ettim ulan. yemek yapmayı ogrensyedin, kendine yapar yerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 İrmik helvası istedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Biliyorum yemek yapmayı da kim uğraşacak ocak elektrikli hiçbir şey yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi her yemeği yemek yapan yoghurt yok onu nasıl yapcak garibim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 etsiz yemek şerefsiz yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar