dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ferrero said: e işçinin emekçinin dostuna ne oldu? tekel işçileri grevde iken gavur içkilerini lüpletmek... hiç yakıştıramadım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tekel işçisi değil olm o, kömür madeni işçisi, sendikasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sen ne güzel şeysin ey bira musluğuna elini dayayıp bira içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bir gün koyverelim gitsin dedik kömürcü bikaç arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ferro sen birdaha saç uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aynen, çok üzülüyorum o zamanlarıma. gerçi bir daha asla uzatamam, bi deneyeyim diye uzatmıştım. içimde kalmadı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Benim hayvan gibi dökülüyor arkadan, diğer heryer harika lakin. Ferr gibi kesitrmeyi düşünüyorum, sonra bi bioxin kasar tekrar uzatırım cillop olur. Dimi? sanırım 3 yıl hiç dokunmadıgım için zayıfladı saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sakal çıkmaya baslayınca testesteron yetmedi saça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kırıklarını aldırıp adam gibi şampuan kullanacaksın. Odamda saç topakları yuvarlanıyordu benim bir hafta süpürmezsem, saç dediğin dökülüyor her türlü. Vahşi batı kafası yuvarlanmadan bahsediyorum, hani kasabalarda saman çöpleri tepişir top olur yuvarlanır rüzgarla falan. Ki bürositimin tekerlekleri hala aradaki saçlar yüzünden adam gibi dönemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Benim saçlar kıvırcıktı uzattığımda klasik bonus modeli oluyodu ve yatıp kalktığımda düğüm oluyodu..Mecburen makasla düğüm olan yeri kesmek zorunda kalıyodum bi de acaip dökülüyodu sonra ne mi yaptım saçları kestirdim rahatladım siz de kestirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 HONA BIR KİŞİ LAZIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BEYLER BEYANLAAAĞR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sinavim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BENİM YOK MZAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Benim de yok ama oynamıyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 wow oyna bizimle. forstmanedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Burning legion muydu neydi orda oynuyodum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dory said: wow oyna bizimle. forstmanedeyiz Frostmanede ally tarafında GHAZA guildındayız. İmanlı, inançlı, davamıza yardımcı olabilecek tüm arkadaşları bekleriz. Özellikle iyileştiricilere ihtiyacımız var, imam açıp gelirseniz seviniriz. NAXX FULL CLEAR Ulduar10-25 12/13 ToC10-25 4/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dartanyan frostmane e gelirse bırakırım tanksız kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Xaenin said: HONA BIR KİŞİ LAZIM. Aldım hesabı falan lakin hiç oynamadım, gösterin oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gösteriym oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sparkcaster said: dartanyan frostmane e gelirse bırakırım tanksız kalırsınız Naptım sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 la photo cabine ahaha çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar