Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayıboğan gibi kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 nerde kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Piyanisti davul başına koyarsan espiri yapmaya kalkar. Espiri yapmaya kalkarsa da böyle bişeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Beğendim seni Gimli. Alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu sisin geçmiş haliydi çekmek sonradan aklıma geldi :D Bakalım 4yıl başımıza bişey gelmeden gidebilcek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Tuor_annare said: bir oyuncak ayı klasmanında değerlendirirsek gerçekten sevimli.ama bir insan evladı olarak düşününce korkutucu Sen nasıl bir ucubesin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: sevimli değil rızkını tutuyor denizin dibindeki o biyikli yengec bile rizki icin sabah aksam calisip bufesini isletiyorsa bu kiz neden calismasin deil mi fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 senin de oyle biyiklarin cikarsa bigun sen de calisirsin, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abilify said: Tuor_annare said: bir oyuncak ayı klasmanında değerlendirirsek gerçekten sevimli.ama bir insan evladı olarak düşününce korkutucu Sen nasıl bir ucubesin peki? resimdeki sen miydin?pardon o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 scottbobtan da nefret ediyorum ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Tuor_annare said: Abilify said: Tuor_annare said: bir oyuncak ayı klasmanında değerlendirirsek gerçekten sevimli.ama bir insan evladı olarak düşününce korkutucu Sen nasıl bir ucubesin peki? resimdeki sen miydin?pardon o zmn ahahah bu nasıl bir atışmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Tuor_annare said: Abilify said: Tuor_annare said: bir oyuncak ayı klasmanında değerlendirirsek gerçekten sevimli.ama bir insan evladı olarak düşününce korkutucu Sen nasıl bir ucubesin peki? resimdeki sen miydin?pardon o zmn Sadece tepkini ölçmek için atmıstım mesajı.Salak oldugunuda ögrendim.Bir taşla iki kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arkadaşlar sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kız var ,1 deil 2 deil 3 tane sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 3ü de cırt,sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 afrodit gibi çıkmışsın başak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tam ben dicektim benziyo diye ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bu foto 5 sayfa götürürdü biraz daha yakın çekim olsa.Ben yazana kadar 3 mesaj yazılmıs lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 soldaki irin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ehahah kucultuk olm.afişe edemem hatunlarımı sorry diyen arkadas. np annem fotografı begeniye sunuyorum kızları deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ben fotoğrafın mesajını beğendim,tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 en soldakini alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eyvallah fedemou, soldaki irin evt,berkay beyciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yeşillinin gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar