elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi hayvanın max 6 ayı var, 6 ay sonra yeni eve taşınıcam oraya götüremem. sitenin bahçesi var bizim orayada bırakabilrim, bütün kediler obez yaşlı teyzeler 7/24 besliyolar.
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 iyi işte abi ne güzel. beslicek yaşlı teyze varsa baya kaliteli yaşıyolar. bizim burda da besliyolar
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 elesso said: abi hayvanın max 6 ayı var, 6 ay sonra yeni eve taşınıcam oraya götüremem. sitenin bahçesi var bizim orayada bırakabilrim, bütün kediler obez yaşlı teyzeler 7/24 besliyolar. kekci teyzelermi
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evde koyun besleyen var mı aranızda ?
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kermit said: elesso said: abi hayvanın max 6 ayı var, 6 ay sonra yeni eve taşınıcam oraya götüremem. sitenin bahçesi var bizim orayada bırakabilrim, bütün kediler obez yaşlı teyzeler 7/24 besliyolar. kekci teyzelermi börekçi teyzeler
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Leopar said: kayitsiz kalamadim =P yok öyle bişi ya baya bi yanlış anlaşılma o.her ne kadar cuk gibi oturan bi halde gözükse de.baktığı zannedilen şahsiyetin kulağına ben bişey demekteyim o da eğilmiş bknz:ben o çizgili köşeden küçük minik çıkmışım.
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 görse rahatsız olcaını biliyorum çünkü, arkadaşım sonuçta adamım.
social butterfly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bana bak leopar mısın ne boksun seni öyle bişeye benzetirim insan içine çıkcak halina kalmaz haddini bil
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ah bugün o çingene pembesi uggların fotoğrafını çekseydim de koysaydım
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çingene pembesi ugg giyen insanlarla aynı forumdayız ya asfsdg bariz çingene pembesi bordoyla alakası yok
Phae Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 "social butterfly" said: bana bak leopar mısın ne boksun seni öyle bişeye benzetirim insan içine çıkcak halina kalmaz haddini bil Eh banlandın ama şimdi ne gerke vardı? Masumane birşekilde takılmış çocukcağız, atarınız size dönecektir.
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 "social butterfly" said: bana bak leopar mısın ne boksun seni öyle bişeye benzetirim insan içine çıkcak halina kalmaz haddini bil sikayet ettim, yoneticiler resmi gosterimden kaldirir gorduklerinde. kotu bir niyetim yoktu, yanlis anlasildiysa ozur dilerim. ozel mesajdan gonderdigin cok guzel dileklerin icin ayrica tesekkur ediyorum, en kisa zamanda birkac zenci bulup ic organlarim parcalanana kadar tecavuz edilmeyi talep edecegim. edit: yanlis anlasilma olmasin, kendi mesajimi sikayet ettim
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 deadea said: kavga war dediler geldim
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Leopar said: kayitsiz kalamadim =P AHAHAHAHAHAHAHA abi arkada kalmasın çoook başarılı. Ayrıca "social butterfly" said: bana bak leopar mısın ne boksun seni öyle bişeye benzetirim insan içine çıkcak halina kalmaz haddini bil Selam ben lepoarın türkiye şubesiyim. Hatta istanbul şubesiyim. Arkadaşa olan bütün iyi dileklerini benim üzerimden gerçekleştirebilirsin. Pm bekliyorum ;)
Phae Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Niye özür diliyorsun ki abi sen? Terbiyesizlik yaptığı, onun özür dilemesi lazım.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 /summon bros durumu var sanki
Öne çıkan mesajlar