pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hahahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 mal fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya o aklıma geldi de tutamadım kendimi ayrıca konsept farklı olduğu için etkilenmezsin dedim. dur lan kaldırıyom yarın koyim bunu sflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ciplak foto mu koydun lan? azmo, kardesin neden coni gibi dolasiyo olm, hacii hacii diye seslensin bare araplara sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sorma. Kardesimde askeri kiyafet hastaligi var, goren herkes marine saniyor oyle hitap edip davraniyor, bir gun radikal islamci biri bombalicak herifi ondan korkuyoruz ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fede said: ya o aklıma geldi de tutamadım kendimi ayrıca konsept farklı olduğu için etkilenmezsin dedim. dur lan kaldırıyom yarın koyim bunu sflkjs LAN MANYAKMISIN FATIH, KOYSANA... hahaa karaya vurmus balina kadar efsanevi bir resimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ahahah yarın koyim. aynı şey bana yapılsın istemezdim. kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam sjfhskjfhsfjkshfkjhsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 azmo hıc anlamıyosun. hype yarattı bı dahaki koyusunda iyice patlıyacak resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 FEDE IS TEH NEW SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 buydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 AAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o zaman madem meydan bos... ahanda size bir hatirlatma fotosu... konumuz tekrar arap seyhleri ve ziyafetleri. bu arada saka bi yana bunlar kotu cep telefonu fotolari. Babam fotograafci oldugundan dolayi onun kamerasiyla cektigimiz cok leziz col fotolari var, ilgi duyan olursa onlari da koyarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fede said: buydu ya YA GOT MUSUN FATIH. ldfsafjgklajdfshgjladsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 babanın fotoğraf makinası 40bin euro olduğundan daha iyi çekebilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 AHAHAHAHAHAHAAHAHHAH ABİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Azmodai said: fede said: buydu ya YA GOT MUSUN FATIH. ldfsafjgklajdfshgjladsgh. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hahahahah dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abiii o neeeeee hahahahahahah kedi aldı repi söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi kedi epicmis ama fatih daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fringe'de insanların patladığı bir bölüm seyrettim. foruma girdim. fede'nin resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fede yönetmiş. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Azmodai said: Bugun coldeki ikinci gunumuzdu, cok acaip bi gundu ve yok oldum ust uste. ilk basta size arap gencligin coldeki bir numarali eglencesi olan ATVleri gostereyim... alet cooooooook zevkli, ilk basta yeni gelin gibi yanastim kum tepelerine ama gunun sonund adeta turk fimlerindeki coskun gibi estirdim. Bu ana cadirimizin bir goruntusu. Burda sadece koltuk tv falan var, 30 kisi falan toplaniyor araplar burda, Bu hakiki cadir, icinde prefabrik falan yok Aksam ise protokol yemegi vardi. Kral disinda tum bakanlarin ve bedevilerin lider asiretinin reislerinin katildigi bir yemek vardi, ona giristik, yemekler bayagi iyidi. ahanda masanin bir kismi... gordugunuz gibi asiri yemek terletti beni. Valla cok acaip bi gundu, devami gelir insallah :D Kanka kaskla daha da yakışıklı olmuşsun. TEBRİK EDİYORUM EMİR, ÇÖL ORTAMINDA BİLE KARI KALDIRABİLEN TEK İNSAN SENSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 olm tek kari yok ortamda, kariya dair bir iz bile yok, kaldirir ama neyi kaldirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar