Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 zeytin var zeytin var ama şmdi arkadaşlar lütfen,bazısı harbiden azını burnunu yamultuyo adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mortis said: ne kadar bi de o pizza mesela 35 Tl'den 20Tl ye düşürmüşler bir de bir lt içecek hediye veriyolar sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vaniLLe said: pizzada siyah zeytin (td) oha, damağını aldır; çünkü hiç bir işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Lopeth said: pide o ince hamur yaptırmassan pideyi bırak tost gibi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sh3lal3s said: vaniLLe said: pizzada siyah zeytin (td) oha, damağını aldır; çünkü hiç bir işe yaramıyor eyw. ben sevmiyorum zeytini pizzada, acimsi bi tat veriyo. pizza funghiye ölürüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 zeytin sevmeyenler ve mantar sevmeyenleri toplayıp yakarsak, bence optimum pizza yiyiciler elimizde kalır arkadaşım, pizzada herşey sevilir. bok koyulsa sevilecek, o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mantar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ayrıca ben 1 sene öncesine kadar mısırı sevmiyordum pizzada, ama sonra kafama vurdular düzeldim. mantar + pepperoni garanti olsun, sonrası önemli değil. bir de tabi pizza hut'ın kahvaltı gibi pizzaları var. onları hiç sevmiyoruz biz. beyaz peynir + domates + dereotu + zeytin akdeniz diye bizi yiyolar bildiğin kahvaltılık basmışlar pizzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mantar resmen dünyada en çok sevdiğim şeylerden biri. tabak tabak yiyebilirim.o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 simdi olsa zeytinlisinden bile yerim. peh. sevmiyorum yemek fotosu koyan insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 zeytin olmazsa pizzada kavga çıkartırım. o kadar severim, ama sadece pizzada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Holy said: ayrıca ben 1 sene öncesine kadar mısırı sevmiyordum pizzada, ama sonra kafama vurdular düzeldim. mantar + pepperoni garanti olsun, sonrası önemli değil. bir de tabi pizza hut'ın kahvaltı gibi pizzaları var. onları hiç sevmiyoruz biz. beyaz peynir + domates + dereotu + zeytin akdeniz diye bizi yiyolar bildiğin kahvaltılık basmışlar pizzaya Yanında da çay yollasınlar.Çiftlik evi,Dört Mevsim,Akdeniz vs.bunlar mort pizzalar. Pizza hut için Hellim spesyal Dominos için New York pizza şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 pizzada siyah zeytin olmazsa o pizza olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Siyah zeytin tuz gibi bişey abi bence, ihtiyaç olunan her yemeğe tadını verir. Hele pizzada mükemmel bir olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 asil zeytinyagiynan yapilmayan pizza/hamur anne pizzasi gibi olur. fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Allah'ım ya,pizza diyolar. Ben bursa da olduğum sürece pizza benim için en son seçenektir. Ondan önce Tonton gelir, iskender gelir, pideli köfte gelir, hatta patila'nın o müthiş tost menüsü bile gelir. Bunların hiçbiri olamsa belki pizza yiyebilirdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 one resim koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ne resmi,yemek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ingilizce resimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pizzada zeyitini garipseyen insanlar pizzanin ne oldugun bilmiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bide pizzayı dominostan yiyenler filan var hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ton ton,sağ üst köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 HAHAHAHAAH BU NE LAN APTAL PİZZASI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 italyanlar agladi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 KETÇAP MAYONEZ FİLAN JHASHAAAJHAJAJAJA ALLAHIM KÖYLÜLERDEN KORU BENİ YARAPPİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar