Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 screwy said: ben ardeth i her gun okulda goruyorum sora her gun patide goruyorum sora her gun sasırmaya dewam ediyorum okulda akademik takılıyorum beyaz pantalon, kemer falan evcilleştirilmiş saçlar falan. yoksa bir el hareketine bakıyor saçlarımı ve sakallarımı özgürleştirmek sdf
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bu arada dynamick mesaj alınmıştır asdf
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 fede said: Ola Dé Bleur Sesli güldüm şu saatte komşuları uyandırdım :D
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Arkadaşın doğumgününden dönerken serviste Fatih Ürek eşliğinde eğlence, yanımdaki gence dikkat: Sonra o da sapıttı: Bu da başka bi doğumgününden: Düzgün olmuş mu?
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sipeyskeyk said: DynamicK said: hah bu da aile saadeti :p eşim le mükemmel bir uyum içindeyiz, çok güzel bir aileyiz! :p abi biraz münasabetsiz bir yorum olacak ama tam fantazilik bi olay olmuş. olm inan su resimde orctan cok seye benziyosun dur http://z.about.com/d/anime/1/0/0/C/piccolo.jpg piccolo dragonballdanki
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aslinda baska bisey benziyo ama brda soylenmez.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Admin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ilk defa duydum valla berkay :) farketmez olm herkes içindeki orcu dışarı çıkarmalı
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evilmaddox said: Arkadaşın doğumgününden dönerken serviste Fatih Ürek eşliğinde eğlence, yanımdaki gence dikkat: Sonra o da sapıttı: Bu da başka bi doğumgününden: Düzgün olmuş mu? vuhahahahahahahaha olmuş olmuş aferin. bu ne laa :D
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Lexius said: kabak adamla yan yana ha bide hayalet buldum shinigami çıktı ikinci resimdeki hatun gozde onder mi, bana mi oyle geliyor?
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 evde biraz takildiktan sonra okulun partisine giderken ben soldayim birazim gozukuyor, cok korkunc cikmisim lan yanimdaki adam kendisi tum gun ugrasip robot kostumu yapti, ama hareket kabiliyetinin kisitli oldugu gercegini unuttu. adami kaldirip bagaja attik sdfsafedit: fotoyu unutmusum oha
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ardethi görünce bi irkildim o ne öle abi saçlar fırça sakallar almış gitmiş sdfjk
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ev arkadasim ve ben burgerda gecenin bilmem kaci sdhgf agzim cok cemcuk cikmis geez
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 çok başarılı bulduk fotoyu devamını bekleriz
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fistan said: aytek'in ablası mı ev arkadaşın dsfds yol al :)
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ama gözlerin boynuzların altında yerleşmesi ? :(
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 gene o kol her fotoğrafta karşıma çıkıyor
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dory said: ev arkadasim ve ben burgerda gecenin bilmem kaci sdhgf agzim cok cemcuk cikmis geez Boynunuzu 53 ila 37 derece sola veya sağa eğmeniz gerekirdi yeterli artistik açı için. Üzgünüm
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Havlu said: Lexius said: kabak adamla yan yana ha bide hayalet buldum shinigami çıktı ikinci resimdeki hatun gozde onder mi, bana mi oyle geliyor? obv gunes mermer
Öne çıkan mesajlar