wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 asdpashdıashdoı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 siz gelene kadar ben up tutucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ardeth sacları beyaza boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Lexius said: AHoY! ABİ ÇOK İYİ YAA AHAHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 levye lazımmış eline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 pogodi said: yok artık bu sen olamazsın çok değişiyirim di mi, üç yılda üç evrim. saçları böyle yapınca kimse tanıyamadı zaten dsfjh. soulberry said: uzun saç gider. göbeğime kadar uzatıcam hayırlısıyla, tenks. + SEMİH ÇOK İYİSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 oktar yakışmış bebeyim saçlar <1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kabak adamla yan yana ha bide hayalet buldum shinigami çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 silah biraz işporta gibi sanki lan sdodfkgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 napsın adam m4a1 le mi gitsin baloya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 DynamicK said: hah bu da aile saadeti :p eşim le mükemmel bir uyum içindeyiz, çok güzel bir aileyiz! :p abi biraz münasabetsiz bir yorum olacak ama tam fantazilik bi olay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AHAHAHAHAHA pumpkin çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 o nasi bi ork lan, kafa yesil, kollar zenci. yengenin ne oldugunu hic anlamadim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 orcların pis olduğuna vurgu yapılmış zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 olm kollar mordorun madenlerinde kirlendi kafayı sildik havlu ile temiz mis gibi yeşil hiç mi kafan basmıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi bu kadar boyadan sonra nasıl temizlendiniz ya asdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aquila said: o nasi bi ork lan, kafa yesil, kollar zenci. yengenin ne oldugunu hic anlamadim zaten. abi adam zenci elf işte, ork avlamış kanını suratına surmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 temizlenmek uzun sürdü :p önce küveti sıcak su ile doldurup içine dalıyorsun sonra sabuna abanıp havlu ile çıkarıyorsun boyanın cogunu ardından duşa girip sabun ve kese yapıyorsun üstüne yetmiyor ertesi gün de havuz + sauna yapıp eve gelip bir kese daha tamamdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ne zahmete girmişsiniz valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ozendim ya ben de cadilar bayrami ben de kostum ben de parti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Laf edesim geldi tuğba ama neyse asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Öğleden sonra 2:30 da başladık. Mızrak 1 saatimizi aldı bariz mühendislik var o kartonları özenle kestik hesapladık iç içe geçir fln derken .. mızrağın sapı mesela metal çubuk 1.5 metre kadar kılıç için de malzemecilerden odun törpüleme levyesi aldık kılıca benziyor epey, onu düzgünce siyah bant ile kaplayıp tepesine de LOTR daki orcların kılıclarının üstü gibi bir çıkıntı tamamdır ;) oyuncak degil bariz silah oldu. üstümdeki giysiler de hayır kurumundan insanların eskileri, gidip tanesine 2-5 pound arası para vererek aldık makasla girişip şekillendirmek zevkli oldu :) Akşam saat 7:20 de bitirdik bütün giysi ve makyaj işini tamamen ev yapımı, herhangi bir kostüm almadan. Zaten olayın zevki de orda aslında. toplam 300 adet fotoğraf var hani evli olmasam böyle uğraş yaptıktan sonra dışarıda bir bara gitsen en az 150 tane hatun foto çektirmek için yanaşır ;) mesajı kaptı iseniz seneye görelim fotolarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 oha emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cadılar bayramı ne bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar