Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ardeth said: Eoteyn said: e^-IxI. sinax Eğer bu verdiğin dalga fonksiyonu ise, karesi exp(-2|x|)sin^2ax olursa bunun integralinde hiç bir sorun yok zaten mutlak değer olduğu için eksponansiyelden dolayı sağda ve solda sıfıra gidiyor? Zaten tanım olarak benim dediğim tarzdan fonksiyonlar normları sonsuz olan fonksiyonlar, onları nasıl normalize ediyorsun hala anlamadım :p (tekrar ediyorum integral dediğim şey hilbert uzayındaki iç çarpım, yani tam olarak vektörün normunu veren işlem, integral sonsuz olunca norm da sıfır oluyor?) Hatta al sana senin dalga fonksiyonunu karesinin grafiği http://img688.imageshack.us/img688/1452/adszma.jpg Bir iletişim sorunu yaşıyoruz bence sdf bence öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 it dedi, banlansın. hem ben buranın yetkilisini severim sayarım. en iyi yetkililerden biri bence. çok yetkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sina içinde bastırdığı meme özlemini grafiklere yansıtmaya başladı. Yakında bırakır okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 said: benim dediğim tarzdan fonksiyonlar normları sonsuz olan fonksiyonlar şimdi anlaştık dostum, ben kaçırdım büyük ihtimal bu anektod u ben herhangi bi sonsuzdada çözümü olailicek fonsiyonuda düşündüm yanında. söylemedende geçmem büyük keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dalga fonksiyonunun karesi lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kuantum çalışmayacak da olsam bir an çok korktum yanlış bişey biliyorum diye sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dalga fonksiyonunun memesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ardeth said: dalga fonksiyonunun karesi lan o. VALLAHİ KAREDEN BAŞKA HER ŞEYE BENZİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bariz meme, matematik ayak yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dalga fonksiyonu meme yapmış. hadi neyse o grafiği çizebilmek için çalışmakta olan moleküler modelleme simülasyonunu kapattım şimdi baştan başlıycam hsfs ben çalışmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Lutfen bamlamayin = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Holy said: İşte 80'lerden 3. sınıf bir jön! baya iyi olmuş buarada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Albüm konseptinin yuvasını yıktın git tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Adam bilimsel troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 fonksiyonların yuvası diye bi konsept var aslında o geldi aklıma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Oh sukur, nihayet fonksiyonlarin yuvasini anlaticak, cok heyecanlandim, yillardir bekliyorum bu ani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 wolverine sina (tu) çoraptaki kedi(tu) biçimsiz kaküller(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 orda biçimsiz bi kakül varsa o da benim aslında olmayan kakülüm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ardeth said: biri töröris demiş http://img62.imageshack.us/img62/3959/adszpz.jpg katil olalım mı beraber? pc aldım ekran kartı bozuk çıktı böle oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ardeth said: biri töröris demiş http://img62.imageshack.us/img62/3959/adszpz.jpg buarada geçenlerde göz doktoruna gittim bir gözümün diğerinden 1-2mm daha küçük olduğunu teyit etti aynısı bende de var. abii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ROOOOOAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 haaaa fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 harbiden fail oldu da becerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 keske beceremeseymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 vingthorun son foto süper aha.yorumla beraber ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar