fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bilinmezseniz bilim sizseni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. dudakaltını da kestim bıyığı burarak geziyorum. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sadece bıyığı görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Eoteyn said: Ardeth said: aquila said: dostum o integral giderse sonsuza, gitmezse mikime kadar. o integral sonsuza gidiyosa o çözümü atabiliriz tüm dalga fonksiyonları normalize edilebilmelidir <= son iki senemin özeti integral sonsuza giderkende dalga fonksiyonunu normalize edebilirsinki tek şart; dalga fonksiyonunun sürekli tek değerli ve yakınsak bi fonksiyon olmalı. integral sonsuza giderse o dalga fonksiyonun hepsi değil sürekli özvektörleri olur genelde mesela serbest parçacık için. O zaman dalgafonksiyonunu sürekli fakat normalize edilemeyen özvektörlerin integrali halinde yazarsan (yani fourier transform aslında) o zaman normalize edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sadece bıyık bırakılır mı lan burmuş bi de sen bakmazken düşecek onlar sonra CCC diye gezicen ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Eoteyn said: integral sonsuza giderkende dalga fonksiyonunu normalize edebilirsinki tek şart; dalga fonksiyonunun sürekli tek değerli ve yakınsak bi fonksiyon olmalı. buarada integral dediğim şeyin tam olarak zaten dalgafonksiyonunun konjugesi ile çarpımının eksi sonsuzdan sonsuza integrali olduğunu (yani tam olarak normu) belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Elimde bu güç varken bütün scientific mesajlarını silmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Senin iyiliğin için Sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 silebilirsin yanlış bişey diyosam ilerde rezil olmam hem sdf zaten kuantum ilgi alanıma girmiyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bıyığım da geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 quantum dediğin kedi medi işte, butun paticğin ilgi alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.sinemaestro.com/images/storiesold/maske/shredder.jpg şreyderin kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İşte 80'lerden 3. sınıf bir jön! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yuzbasi ahmet ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ardeth said: Eoteyn said: Ardeth said: aquila said: dostum o integral giderse sonsuza, gitmezse mikime kadar. o integral sonsuza gidiyosa o çözümü atabiliriz tüm dalga fonksiyonları normalize edilebilmelidir <= son iki senemin özeti integral sonsuza giderkende dalga fonksiyonunu normalize edebilirsinki tek şart; dalga fonksiyonunun sürekli tek değerli ve yakınsak bi fonksiyon olmalı. integral sonsuza giderse o dalga fonksiyonun hepsi değil sürekli özvektörleri olur genelde mesela serbest parçacık için. O zaman dalgafonksiyonunu sürekli fakat normalize edilemeyen özvektörlerin integrali halinde yazarsan (yani fourier transform aslında) o zaman normalize edilebilir ana yol o zaten ama bende diyorum ki tek değerli ve yakınsak bi fonksiyona sahipsek fouriere gerek kalmadan da normlanabilir. örneğin en basitinden e^-IxI. sinax böyle bi fonksiyona sahipsek x mutlak içinde olduğundan eksi sonsuz la artı sonsuz arasında değer alır buna bağlı olarak integral sınırlarında sonsuzda olur ikiye bölüp (+ sonsuz,0 -sonsuz ,0) integrali çözüp normlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sadece bıyık olunca bakışlar da değişmiş bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bir anda 80'lerin etkisine girdim ondandır içgüdülerim gülmeme el vermiyor artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Eoteyn said: Ardeth said: Eoteyn said: Ardeth said: aquila said: dostum o integral giderse sonsuza, gitmezse mikime kadar. o integral sonsuza gidiyosa o çözümü atabiliriz tüm dalga fonksiyonları normalize edilebilmelidir <= son iki senemin özeti integral sonsuza giderkende dalga fonksiyonunu normalize edebilirsinki tek şart; dalga fonksiyonunun sürekli tek değerli ve yakınsak bi fonksiyon olmalı. integral sonsuza giderse o dalga fonksiyonun hepsi değil sürekli özvektörleri olur genelde mesela serbest parçacık için. O zaman dalgafonksiyonunu sürekli fakat normalize edilemeyen özvektörlerin integrali halinde yazarsan (yani fourier transform aslında) o zaman normalize edilebilir ana yol o zaten ama bende diyorum ki tek değerli ve yakınsak bi fonksiyona sahipsek fouriere gerek kalmadan da normlanabilir. örneğin en basitinden e^-IxI. sinax böyle bi fonksiyona sahipsek x mutlak içinde olduğundan eksi sonsuz la artı sonsuz arasında değer alır buna bağlı olarak integral sınırlarında sonsuzda olur ikiye bölüp (+ sonsuz,0 -sonsuz ,0) integrali çözüp normlayabilirsin. Biriniz yetmiyordu zaten, sen de başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 alan yetkilisi piramitten ban yer mi acaba bunu hep quotelasak asgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 alan yetkilisi bunu dediğin için seni banlayabilir bıyıklı, öbür seçeneği bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.picamatic.com/show/2009/11/01/02/02/5729001_170x338.png http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/emo-emot-smug.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 utopia said: alan yetkilisi bunu dediğin için seni banlayabilir bıyıklı, öbür seçeneği bilemem ama. Bıyıklı bıyıklıyı banlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Eoteyn said: e^-IxI. sinax Eğer bu verdiğin dalga fonksiyonu ise, karesi exp(-2|x|)sin^2ax olursa bunun integralinde hiç bir sorun yok zaten mutlak değer olduğu için eksponansiyelden dolayı sağda ve solda sıfıra gidiyor? Zaten tanım olarak benim dediğim tarzdan fonksiyonlar normları sonsuz olan fonksiyonlar, onları nasıl normalize ediyorsun hala anlamadım :p (tekrar ediyorum integral dediğim şey hilbert uzayındaki iç çarpım, yani tam olarak vektörün normunu veren işlem, integral sonsuz olunca norm da sıfır oluyor?) Hatta al sana senin dalga fonksiyonunu karesinin grafiği http://img688.imageshack.us/img688/1452/adszma.jpg Bir iletişim sorunu yaşıyoruz bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Xaenin said: utopia said: alan yetkilisi bunu dediğin için seni banlayabilir bıyıklı, öbür seçeneği bilemem ama. Bıyıklı bıyıklıyı banlamaz. hayal kırıklığım çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 it iti isirmaz gibi soylemis adam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar