Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 evet yarın kardeşimin doğumgünü. şimdi staj çıkışı hediye almam lazım,totalde 2 saatim var umarım güzel bir fikir gelir. kendisi 15 yaşında. erkek. bilgisayar,oyun delisi. futbolla pek alakası yok. kıyafet falan almak istemiyorum değişik birşey olsun mutlu olacağı birşey olsun istiyorum ama bulamazsam kıyafet alıcam. YARDIM LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 15 yaşında olduğu için hayatta bazı şeylere dikkat etmesi lazım o yüzden 1 kutu prezervatif öneririm. not:erken yaşta hala olmak istemiyosan bu önerimi dikakte al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 wow al hayatının içine et ama çok mutlu olur dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 çift.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 geçen gördümdü nike'ın güzel spor saatleri var. tam büyüme yakın cok karizma olur. hoşunada gider kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ha bütçeyide belirt. ona göre yardım edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fotoğraf makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit said: 15 yaşında olduğu için hayatta bazı şeylere dikkat etmesi lazım o yüzden 1 kutu prezervatif öneririm. not:erken yaşta hala olmak istemiyosan bu önerimi dikakte al kendini tekrarlıyosun gökalp lan otur iki düşün saksıyı çalıştır azcık vicdansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fotoğraf makinası var. wow almak istemiyorum yea,zaten oynadıklarına çok fena sarmış durumda asosyal olmasın sonra sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Larry al güzel oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 iphone 3G S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit said: Larry al güzel oyundur ay sen böyle oyunlar mı oynuyosun yazık canıms sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ATV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oyun figürü al ne seviyorsa ya da herhangi bi figür al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kız ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya da ekran kartı,ram gibi birşey alabilirsin sistemini falan biliyorsan.bana kimse almadı alsalar çok sevinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sipeyskeyk said: kız ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit said: Larry al güzel oyundur ahha :D illa bilgisayar oyunu mu alacaksn yaw. daha entel şeyler al, şiir kitabı al mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 15 yaşındaysa ergendir. o zaman bi HD film setini haketmiştir bizimoğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kafasına atsın çocuk sonra. kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sen olsan ne isterdin diye bakmalı olaya da.. ben şu an bile ne istediğimi bilmiyorumda.. ama parfümüm bitti bi bulgari aqua hoş olurdu hediye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 spor ayakkabısı alabilirsin,gözlük alabilirsin,saat de olabilir hatta saat yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 puşi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 albüm al.. pek bilinmeyen hani seveceği tarzda bişiy bul.. hem yeni birini keşvetmesine olanalk sağlarsın, hemde o kadar mp3 downloadından sonra orjinal bi albüm karizmatik , özel gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar