NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Dragonlace'dan Deli Baron veyahut Ölüm Kapısındaki motor elf kızı:)
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Tas tabiiki :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Amnesian Hero. Bomba muhabbetler döner, godforged armor u nası almış, starforged blade i Ares buna niye vermiş, Marmara nın bakirelerini kimden kurtarmış? Bide amnezi olmasa ..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Bonecrusher, 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde demiş ki: dream party sorulmamis ya neyse.. benim için jon irenicus, szass tam, sarevok ve artemis entreri... :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] o grup dream party falan olamaz çünkü başta bunlar birbirlerine komplo kurmaktan party olamazlar :D ama en iyi yol arkadaşı hangisi derseniz...tabii ki de liv tyler...:D tamam ters ters bakmayı kesin....:D[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abi en iyi yol arkadaşı Elminister amcam olur en şahanesinden tüm mesafeleri kısaltır her işi görür abimiz :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o adamdan da yol arkadaşı olmaz hatta yol düşmanı olur....bi teleport al sana yol mol kalmadı....cık cık cık[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bence en manyak fistandantilus la artemis entreri gider... birbirlerini tamamlarlar... yok benim yanıma alcaamı sorarsan, crysannia.. ustunu basını yırtarım ben onun... yada yok abi ne crysanniası. o da kadın mı be: Ben Luthieni alırım... hem iş de görür, bulaşık yıkar fln :-P
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Zaman makinesiyle Kaos Savaşı öncesine gidip gümüş saçlı,büyüleyici,çekici,seksi,tatlı,mükemmel,can alıcı,gözlerimin kaldığı,derya güzeli,müthiş resim çizen,şarkı söyleyen,överek bitiremedigim ve bitiremeyecegim Usha yı alıyorum :P Ayrıca ejderham Dhamon elverirse Haplo ve köpeği Fizbanında onayıyla Artemis Entreri ve Drizzt ikilisini[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Kesinlikle Haplo, Köpeği ve Alfred diyorum. Başka bişi demeyede gerek yok zaten.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Selocan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Volo :P ben Artemis Entreri derim[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kararımı deiştirdim harkle harpella, tasslehoff burfoot (bolemıydı ya)... kralını tanoımam:P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hugh ile Simkin isterim=)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 delikanlI adam yalnIz takIlIr....heç:) ama kesinlikle lilarcor diyorum onun kadar geyik kIlIç daha ne gördüm ne duydum bide hep birbirleriyle anlasamayan adamlarI seçiyosunuz gIcIklIgIna mI? aslInda saglam bir bard da isimizi görür, baymayIz yolda [signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? arada citizen olmuşuz haberimiz yok:) vay bee... Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel [Bu mesaj Borbag tarafından 22 Nisan 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hugh-entreri güsel olur jon irenicus-elaith süfer olur elric-Moonglum da olabilir... ama bana en iyi yol arkadaşı Minsc ve Boo olur (gerçi ikisi fix veriliyo ama:-))
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Tas ile herkes olabilir, ama kendersiz bir yol düşünülemez bile![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Dragonlance-Tanis Karakılıç-Katalist Saryon Belgariad-Beldin Lotr-Legolas Shannara serisi-Allanon Ama farklı bişiy olacaksa Sturmla Soth da olabilir pekala[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 25 Nisan 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Walla bence en iyi giden artemis ve drizzt olur..:).. yanıma almak için komik tas;delikanlı sturm ve alemin en karizmatik adamı Raistlin(yaz alevindeki hali ama yoksa bu mal gene sapıtır).
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben hala ejderhadan yanayım. yukarda hatun adları falan saymışlar da. Ejderha dediğinin ortalama 30 küsür karizması oluyo. Bilemiyorum yani ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben de yanıma nymph alayım bi tane madem bakışlarına hasta olurum:)[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı) Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Harkel Harpel + Cattie Brie diyorum değiştiriyorum ben.. Şafağa Geçit okumaya başladım.. Cattie, tek okla Doppleganger öldürdü vay be..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ
Selocan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Bonecrusher, 28 Nisan 2004 14:50 tarihinde demiş ki: Harkel Harpel + Cattie Brie diyorum değiştiriyorum ben.. Şafağa Geçit okumaya başladım.. Cattie, tek okla Doppleganger öldürdü vay be.. Ben de bugün o kitaba başladım ve ben de Harkle diyorum :) ayrıca sırf eğlence olsun diye ( biraz kötü kokuya dayanmak suretiyle ) Pwent de olabilir[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 abi harkle baya iyi adam , o kitabı ben baya oldu yaklasık 1 ay bitireli... ve robbilardla kapısmasını okudum tam geyik... harkledan otesi yok , yine tekrar ediom harkle harpel+ tasslehoff iki geyik adam[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya bu arada cattie brie biraz daha şişirilirse patlayacak ona gore..yakında buyuculugede bulasır o..
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tabiki Arwen(LIV TYLER) tek gecerim onla uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ve yalnız bir yolculuk daa ne isterim :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Öne çıkan mesajlar