NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Dragonlace'dan Deli Baron veyahut Ölüm Kapısındaki motor elf kızı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Tas tabiiki :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Amnesian Hero. Bomba muhabbetler döner, godforged armor u nası almış, starforged blade i Ares buna niye vermiş, Marmara nın bakirelerini kimden kurtarmış? Bide amnezi olmasa ..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Bonecrusher, 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde demiş ki: dream party sorulmamis ya neyse.. benim için jon irenicus, szass tam, sarevok ve artemis entreri... :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] o grup dream party falan olamaz çünkü başta bunlar birbirlerine komplo kurmaktan party olamazlar :D ama en iyi yol arkadaşı hangisi derseniz...tabii ki de liv tyler...:D tamam ters ters bakmayı kesin....:D[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abi en iyi yol arkadaşı Elminister amcam olur en şahanesinden tüm mesafeleri kısaltır her işi görür abimiz :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o adamdan da yol arkadaşı olmaz hatta yol düşmanı olur....bi teleport al sana yol mol kalmadı....cık cık cık[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bence en manyak fistandantilus la artemis entreri gider... birbirlerini tamamlarlar... yok benim yanıma alcaamı sorarsan, crysannia.. ustunu basını yırtarım ben onun... yada yok abi ne crysanniası. o da kadın mı be: Ben Luthieni alırım... hem iş de görür, bulaşık yıkar fln :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Zaman makinesiyle Kaos Savaşı öncesine gidip gümüş saçlı,büyüleyici,çekici,seksi,tatlı,mükemmel,can alıcı,gözlerimin kaldığı,derya güzeli,müthiş resim çizen,şarkı söyleyen,överek bitiremedigim ve bitiremeyecegim Usha yı alıyorum :P Ayrıca ejderham Dhamon elverirse Haplo ve köpeği Fizbanında onayıyla Artemis Entreri ve Drizzt ikilisini[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Kesinlikle Haplo, Köpeği ve Alfred diyorum. Başka bişi demeyede gerek yok zaten.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Volo :P ben Artemis Entreri derim[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kurt,atıl kurt olan,kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kararımı deiştirdim harkle harpella, tasslehoff burfoot (bolemıydı ya)... kralını tanoımam:P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hugh ile Simkin isterim=)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 delikanlI adam yalnIz takIlIr....heç:) ama kesinlikle lilarcor diyorum onun kadar geyik kIlIç daha ne gördüm ne duydum bide hep birbirleriyle anlasamayan adamlarI seçiyosunuz gIcIklIgIna mI? aslInda saglam bir bard da isimizi görür, baymayIz yolda [signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? arada citizen olmuşuz haberimiz yok:) vay bee... Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel [Bu mesaj Borbag tarafından 22 Nisan 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hugh-entreri güsel olur jon irenicus-elaith süfer olur elric-Moonglum da olabilir... ama bana en iyi yol arkadaşı Minsc ve Boo olur (gerçi ikisi fix veriliyo ama:-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Tas ile herkes olabilir, ama kendersiz bir yol düşünülemez bile![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Dragonlance-Tanis Karakılıç-Katalist Saryon Belgariad-Beldin Lotr-Legolas Shannara serisi-Allanon Ama farklı bişiy olacaksa Sturmla Soth da olabilir pekala[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 25 Nisan 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Walla bence en iyi giden artemis ve drizzt olur..:).. yanıma almak için komik tas;delikanlı sturm ve alemin en karizmatik adamı Raistlin(yaz alevindeki hali ama yoksa bu mal gene sapıtır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben hala ejderhadan yanayım. yukarda hatun adları falan saymışlar da. Ejderha dediğinin ortalama 30 küsür karizması oluyo. Bilemiyorum yani ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben de yanıma nymph alayım bi tane madem bakışlarına hasta olurum:)[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı) Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Harkel Harpel + Cattie Brie diyorum değiştiriyorum ben.. Şafağa Geçit okumaya başladım.. Cattie, tek okla Doppleganger öldürdü vay be..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Bonecrusher, 28 Nisan 2004 14:50 tarihinde demiş ki: Harkel Harpel + Cattie Brie diyorum değiştiriyorum ben.. Şafağa Geçit okumaya başladım.. Cattie, tek okla Doppleganger öldürdü vay be.. Ben de bugün o kitaba başladım ve ben de Harkle diyorum :) ayrıca sırf eğlence olsun diye ( biraz kötü kokuya dayanmak suretiyle ) Pwent de olabilir[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 abi harkle baya iyi adam , o kitabı ben baya oldu yaklasık 1 ay bitireli... ve robbilardla kapısmasını okudum tam geyik... harkledan otesi yok , yine tekrar ediom harkle harpel+ tasslehoff iki geyik adam[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya bu arada cattie brie biraz daha şişirilirse patlayacak ona gore..yakında buyuculugede bulasır o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tabiki Arwen(LIV TYLER) tek gecerim onla uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ve yalnız bir yolculuk daa ne isterim :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar