Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi yol arkadaşı kim olur sizce?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amnesian Hero. Bomba muhabbetler döner, godforged armor u nası almış, starforged blade i Ares buna niye vermiş, Marmara nın bakirelerini kimden kurtarmış? Bide amnezi olmasa ..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
dream party sorulmamis ya neyse..
benim için jon irenicus, szass tam, sarevok ve artemis entreri... :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]

o grup dream party falan olamaz çünkü başta bunlar birbirlerine komplo kurmaktan party olamazlar :D

ama en iyi yol arkadaşı hangisi derseniz...tabii ki de liv tyler...:D

tamam ters ters bakmayı kesin....:D[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D
Mesaj tarihi:
abi en iyi yol arkadaşı Elminister amcam olur en şahanesinden tüm mesafeleri kısaltır her işi görür abimiz :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
bence en manyak fistandantilus la artemis entreri gider... birbirlerini tamamlarlar...

yok benim yanıma alcaamı sorarsan, crysannia.. ustunu basını yırtarım ben onun... yada yok abi ne crysanniası. o da kadın mı be: Ben Luthieni alırım... hem iş de görür, bulaşık yıkar fln :-P
Mesaj tarihi:
Zaman makinesiyle Kaos Savaşı öncesine gidip
gümüş saçlı,büyüleyici,çekici,seksi,tatlı,mükemmel,can alıcı,gözlerimin kaldığı,derya güzeli,müthiş resim çizen,şarkı söyleyen,överek bitiremedigim ve bitiremeyecegim
Usha
yı alıyorum :P

Ayrıca ejderham Dhamon elverirse Haplo ve köpeği
Fizbanında onayıyla Artemis Entreri ve Drizzt ikilisini[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
Kesinlikle Haplo, Köpeği ve Alfred diyorum. Başka bişi demeyede gerek yok zaten.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hugh ile Simkin isterim=)[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Mesaj tarihi:
delikanlI adam yalnIz takIlIr....heç:)
ama kesinlikle lilarcor diyorum onun kadar geyik kIlIç daha ne gördüm ne duydum
bide hep birbirleriyle anlasamayan adamlarI seçiyosunuz gIcIklIgIna mI?
aslInda saglam bir bard da isimizi görür, baymayIz yolda [signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
arada citizen olmuşuz haberimiz yok:) vay bee...
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel

[Bu mesaj Borbag tarafından 22 Nisan 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tas ile herkes olabilir, ama kendersiz bir yol düşünülemez bile![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
Dragonlance-Tanis
Karakılıç-Katalist Saryon
Belgariad-Beldin
Lotr-Legolas
Shannara serisi-Allanon Ama farklı bişiy olacaksa Sturmla Soth da olabilir pekala[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 25 Nisan 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Walla bence en iyi giden artemis ve drizzt olur..:)..
yanıma almak için komik tas;delikanlı sturm ve alemin en karizmatik adamı Raistlin(yaz alevindeki hali ama yoksa bu mal gene sapıtır).
Mesaj tarihi:
ben hala ejderhadan yanayım. yukarda hatun adları falan saymışlar da. Ejderha dediğinin ortalama 30 küsür karizması oluyo. Bilemiyorum yani ;)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
ben de yanıma nymph alayım bi tane madem
bakışlarına hasta olurum:)[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Mesaj tarihi:
Harkel Harpel + Cattie Brie diyorum değiştiriyorum ben..
Şafağa Geçit okumaya başladım..
Cattie, tek okla Doppleganger öldürdü vay be..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!"
Vegeta - DBZ

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 28 Nisan 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
Harkel Harpel + Cattie Brie diyorum değiştiriyorum ben..
Şafağa Geçit okumaya başladım..
Cattie, tek okla Doppleganger öldürdü vay be..

Ben de bugün o kitaba başladım ve ben de Harkle diyorum :)
ayrıca sırf eğlence olsun diye ( biraz kötü kokuya dayanmak suretiyle ) Pwent de olabilir[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Mesaj tarihi:
abi harkle baya iyi adam , o kitabı ben baya oldu yaklasık 1 ay bitireli... ve robbilardla kapısmasını okudum tam geyik...

harkledan otesi yok ,

yine tekrar ediom harkle harpel+ tasslehoff
iki geyik adam[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
tabiki Arwen(LIV TYLER) tek gecerim onla uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ve yalnız bir yolculuk daa ne isterim :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
  • Yeni Oluştur...