SandroNightFall Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben bu bi sitede sanırım görmüştüm ama hatırlayamadım bi türlü.. Neyse merak ettim sizler kim diceksiniz.. Bence en iyi yol arkadaşı Tas ile Drizzt... valla birbirlerine acayip uyarlar :P[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Jan jansen'in yalanciyisim.. Drizzt and Wolfgar diyip duruyor. Basimin etini yiyor salak gnome.. valla yanimda Wolverine olsun da gerisi umrumda degil.. ama illa gerekiyorsa flint+tas diyebilirim..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Kaz'dan süper yol arkadaşı olurdu bence.[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 sam & arcane hit the road bunun üstüne hikaye yaparlarsa ben bişi olmiyim, arcane ne olursa olsun..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Eğer yol arkadaşım Sam olacaksa: "The Curse of Sam Island: Arcane's Revenge" i tek geçerim :lol:[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki: cinsiyet ameliyatı gerek.. aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Kitiara yada Laurana derim ohş [kıh kıh kıh][signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Herhangi bi Great-wyrm. Tercihen alignmenta göre Red veya Gold. Uygun boyutlarda bir Eğer ile tabiikü :D[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 rapim :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Tabikide Fizban :) Belki beni vassal of Bahamut yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 simbul :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Fizban iyi de Fizban halinde bir şeyler gizli olduğunu bilmek rahatsızlık verici.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Altınay başlığı okuduğum anda aklımda çakan isimdi.[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 En iyi yol arkadaşım kılıcımdır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 offff lafa bak be :) "sizofren misin evladim kilicina konusuyorsun?" demezler mi sana?[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Yok,benim kılıcım ıntellect bir olaya sahip diyip aradan kurtulurum... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 geyige bak ya.. "konusan kilic istiyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kime en iyi yol arkadaşı ama? niye. hangi şartlar içinde. yeterli done yok valla.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hmmm madem illa insan olacak yandaşımız bence Volo en mantıklısı:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Nisan 2004 14:25 tarihinde demiş ki: geyige bak ya.. "konusan kilic istiyoruz" sword of kas. sana bunu verelim :) en iyi yol arkadaşı astinus olur yahu. sahi yürüyor mu o? :P[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Nıhoha bir adet iron colossus öhem neyse Benim için dream party Elaith,Danilo,Drizzt Ve Arilyn.Bide belimde khazid'hea[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dream party sorulmamis ya neyse.. benim için jon irenicus, szass tam, sarevok ve artemis entreri... :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 SW de Obı Wan Kenobi FR da Darkhope DL de Storm WOD da yalancı papaz tıplemesı ıle Jacquel/ Malkavian Generıc (Robotıc de) Yubakuma Onımusha(Table land de) Kaide Fıve Rıngs de (Unıcorn klanın dan Obamari) Say Say bıtmez Lotr da (Eowyn)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones whoe vae turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be...(Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Sturm o.. kör cahil seni :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bir de I yerine niye i kullanm1yorsun? I'lar fazlaysa biraz da bana versene :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar