Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ufak arkadaşlar alınmasında şöyle yüksek vahşet içeren, çocukların oynamasının sakıncalı olduğu bir oyun var mı? F2P P2P farketmez böyle saçma kore oyunları gibi bir şeyler olmasın. Ciddi bir oyun istiyorum ya. Türkçe sitesi olmasın mesela, bakıyorum demin bir oyunda gördüm burak dedesini beklerken tozlu sayfalı olan bişi bulmuş fln dio adamlar asdşaş bu ne ya? anlatabilmişimdir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Age of conan. Çok kötü bi oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 metin2, knight, rappelz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yuksek vahset iceren bir oyunda daha cok cocukla karsilasirsin. cocugun olmayacagi ya da daha dogrusu daha yetiskin bir kitlesi olan oyunlar daha karisik ve kafa patlatmaya yonelik olabilir. ornegin : everquest 1 : kasar ve kastirir insani ifrit eder grupsuz hic bir sey yapamazsin ama grefikler sefil ses muzik sefil yasi gecmis durumda eq2 : cok daha yeni ve daha elite bir gruba sahip (wow vs ile karsilastirilirsa) lotro : rp serverlerinde iyimis diyorlar .. pek bilmiyorum tale in the desert 5 : full craft eve online vanguard saga of heroes : kucuklere fazla karisik ve bayik gelir :) vs de vs... kucuk yasli oyunculardan kurtulma ve onlarsiz bir ortam bulabilecegin oyunlar bu tarzda olabilir ancak. ne kadar vahset o kadar velet, ne kadar cok meme o kadar cok cocuk.. ayrica us serverlerini de deneyebilirsin eger lag vs sorunun yoksa , us deki millet daha bir olgun mmo oyuncusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Dark Age of Camelot oynamıyo çocuklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 oynayamiyor daha dogru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 eve de hakketen yok çocuk fln. bizzat test ettim onayladım. ha oynayabilecek gerekli sinirlere sahipmisin bilmiyorum. ben değilmişim... bunalıma giriyordum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Daoc çok absürd şu haliyle. Assasin oynarken bir combatta 20+ silah kullanıyordum 45 dakika sonra kasmaya başlıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 lotro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ona aklım kaydı everquest 1 de olabilir oynayan var mı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Eq 1 trial dene tutorial dan cik oyle karar ver cok eski oyun ve cok zor.. Oynayan kalmamistir turk sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 türk kalmadıysa daha iyi :D ya biz bir grup olarak geçeceğiz arkadaşa indirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 lotro nasıl bi oyun trialini indirmeye başlattım 6,7gb dedi bunun patch falanda var.Zevkli oyunmudur bilen varsa bilgilendirebilirse iyi olur zaman kaybetmeyelim boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben direk güncel clientini indiriyorum 9.5 gb burdan bir arkadaştan aldım acc. benim gibi çoluk çocukla uğraşmak istemeyen,çok fazla ayıracak zamanı olmayan ve ortama,abmiansa vs. önem veren biriysen durma haydi Lotro'ya !! 1 ay bedava alırım bunun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pvp yokmu lotro da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 var ama bildiğim kadarıyla karşı factiondan karakter açmak için belli bir levela ulaşman gerekiyor DK hesabı. o karakterle de sadece belli bir bölgede oynayabiliyorsun pvp yapmak isteyen maviler de orada takılıyor BG gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben de oynamadım çünkü araştırdığım/anlatılan kadarını biliyorum. ama en iyi grafik,müzik ve atmosfere sahip mmorpg onu biliyorum. oynanışı konusunda çok bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 burdaki konusunu okudumda çoğu kişi pvp nin çok kötü oluşundan veryansın etmiş.Bundan dolayı durdurdum indirmeyi. pvp si eğlenceli boss kesmeli grup olarak oynayacağımızdan bu iki özellik çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 olay sadece yaşla mı alakalı? :) oyunu değil , oyun içinde gireceğini grubu iyi belirlemeniz gerekli. gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Darkfall'da daha hic 20- adam gormedim diyebilirim. 3-4 Clana girdim, bir suru alliancedaki insanlarla konustum, en gencleri 20-25 yas araligindaydi.. Elbet vardir aralarinda 1-2 bebecan ama cok azinligi olusturuyorlar, lakin oyun herkesi acicak turden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sipeyskeyk said: ben direk güncel clientini indiriyorum 9.5 gb burdan bir arkadaştan aldım acc. benim gibi çoluk çocukla uğraşmak istemeyen,çok fazla ayıracak zamanı olmayan ve ortama,abmiansa vs. önem veren biriysen durma haydi Lotro'ya !! 1 ay bedava alırım bunun üzerine. müzik,grafik,atmosfer cok güzel evet... lotr güzel ama bayıyor bence.Cok Fantazi yok oyunda . Hiçbir zaman janjanlı itemlar göremezsin. Fantastik büyülerde. LOTR rp dünyası her zaman kilit oyunun önünde. İtemların tipleri birbirine cok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tunch said: oyunu değil , oyun içinde gireceğini grubu iyi belirlemeniz gerekli. gerisi fasa fiso. tunch valla en iyi guild de olsanda tüm server sana küfretti mi oynayasın kalmıyor, kendi insanından nefret eder hale geliyorsun. valla bir oyun vardı böyle çok basit bişi 2d grafikli çocuk oyunu fln, onun kitlesi bile iyiydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 canım a tale in the desert çekti bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben daha onceden lotro yu 1 saatlıgıne denemıstım atmosferıne hayran kalmıstım ayrıca o zamanlar aral oyunu turkıye ye getırmıyordu fakat yanılmıyorsam dün oyunu ankara da ankamall alısverısmerkezındeki bimeks de lisanslı bir şekilde 1.normal paketi ve expansion eklentisi ile birlikte 59 TL ye satıldıgını gördüm eve girip aral in sitesine baktıgımda gerçekten de getirdiklerini beyan etmişler çeşitli reklamlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 abvblizzard said: Age of conan. Çok kötü bi oyun ama. bunu diyen WoWa da çok kötü dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar