EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sezon sonu ligi bizden önde bitirin sonra konuşun ben istatistiğe bakarım şu an sizden iyiyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fede said: manchesterdan 0 alır cskadan içerde 1 puan alırsa sevinsin debrecenden içerde 3 dışarda 1 puan alabilir 5 puanla 3. olma ihtimali var debrecen değil wolfsburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 WTB Debrecen :( Takımda iş olsa Uefayı zorlar bu gruptan diycem de takımda iş yok abi. Bobo, Nobre, Batuhan üçlüsüyle Manu'ya gol at hadi kolaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 o zamna gg kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 birisi ilker yasini öldürmeli adam cska ile wolfsburgu bir tuttu şaka gibi wolfsburg m.utd ın önünde bitirecek grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 debrecen demişsiniz lan yukarda takip edemedim sori bjk 1 puanla sonuncu olur o 1 puanı da manchesterdan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fede said: Bonjo said: Bu grup Fenerbahçenin çıktıgı gruptan daha zayıf bir grup.. beşiktaşta fenerden çok çok daha zayıf bi takımBeşiktaş kasımpaşadan bile çok çok daha zayıf bi takım sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Beşiktaş eğer hücum hattını güçlendirirse, bu gruptan 7 puan rahatlıkla alır. Çünkü, defansları bu sene iyi görünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde alınacak bir beraberlik bile çok değerli. CSKA kesinlikle eski havasında değil, Zico ile de zaten sorunlar yaşıyor. Wolfsburg'da da sallantı başlandı Hamburg yenilgisiyle birlikte. Biraz daha kötü giderlerse özgüvenleri epey sarsılır gibime geliyor. Tabi bu yazdıklarım en iyi ihtimaller. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 rubrubbakidibakbak said: Beşiktaş eğer hücum hattını güçlendirirse, bu gruptan 7 puan rahatlıkla alır. Çünkü, defanslarını bu sene ben beğendim. batu iş yaparmı sence.. çünküm başka forvet gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 genel şampiyonlar ligi toppiği açılmadıysa açıyorum bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 4 puanla sonuncu olurlar cskdan 4 puan alırlar man u dan alamazlar.almanlar ztn ezer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Beşiktaş takım diil bi kere :) futboldan anlamayan adamlar toplanmış resmen ya , 3hafta oynandı beyler sadece ligin yarısına gelmedik, ulan adnan polat bile dedi takımların gücünü görmek için 5-6 hafta geçmeli diye :) hani ligde süper oynayan bi takım olsa eywallah dicemde o da yok.max iyi oynayan en fazla 20dk oynuyo 90dklık maçta , tek sorun beşiktaş ta o da yok. yani fb ve gs yi de öyle büyütmeyin dicem ama kendi takımınızın şişirin şişirebildiğiniz akdar , grupta fena diil daha kötüsüde olabilirdi, toparlanan beşiktaş altından kalkar , toparlanamazsa yani şu haliyle kalırsa beşiktaş sonuncuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Llama said: rubrubbakidibakbak said: Beşiktaş eğer hücum hattını güçlendirirse, bu gruptan 7 puan rahatlıkla alır. Çünkü, defanslarını bu sene ben beğendim. batu iş yaparmı sence.. çünküm başka forvet gelmez Beşiktaş'ta aslında Bobo çok kaliteli bir santrafor biraz kendini toplasa. Nihat'ta forma girse, bir de orta sahayı hızlı ve süratli bir yaratıcı oyuncu alınsa Beşiktaş iş yapar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 rubrubbakidibakbak said: Beşiktaş'ta aslında Bobo çok kaliteli bir santrafor biraz kendini toplasa. Nihat'ta forma girse, bir de orta sahayı hızlı ve süratli bir yaratıcı oyuncu alınsa Beşiktaş iş yapar gibime geliyor. bobonun zamanı var geç forma giriyor adam böyle bi alışkanlığı var mustafada iş yaptırmaya çalışıyor işte nihatada bakalım tutucakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 5 6 hafta bakmaya gerek yok beşiktaşın durumu için defans ağırlıklı kadroyla çıkarıp duruyor 3 dmcyle saha çıkıyor denizli. yaratıcılıktan uzak forvetler var. kanat futbolu da oynatmıyor. bu takım nası gol atacak o zaman. sadece kadroya bakarak anlaşılır bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 denizlinin sonu olacak bu grup. old trafford manu macindan sonra gonderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fede said: 5 6 hafta bakmaya gerek yok beşiktaşın durumu için defans ağırlıklı kadroyla çıkarıp duruyor 3 dmcyle saha çıkıyor denizli. yaratıcılıktan uzak forvetler var. kanat futbolu da oynatmıyor. bu takım nası gol atacak o zaman. sadece kadroya bakarak anlaşılır bazı şeyler. Beşiktaş sadece gb maçında 3dmc ile sahaya çıktı, ayrıca en büyük problemimiz halaoyun kurucumuzun olmayışı takımı ne kadar bozduğunu adam gibi futboldan anlayan biri görebilir, yaratıcılık forvetlerin diil oyun kurucunun işidir.forvetler gol atar fakat dha ideal dizilim yok takımda , den,izlinin naptığını kimse anlamadı zaten değişik ikililer deniyo adam hala ideale ulaşamadı ayrıca sakatlıklarda cabası.geçen sene ki kadronun iskeletinden 5-6 futbolcumuz yok sakat vs vs . anlıycanız kötü bi başlangıç yaşıyor beşiktaş ama 3-4 hafta sonra eğer ki kaliteli bi oyun kurucu alınırsa ( delgado gibi pasif olmayan ) ozaman bu beşiktaş kök söktürür diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bence bu sene bişey olmaz beşiktaştan. geçen sezon denizli geli o gazla canını dişine takıp oynadı takım. normalin üstünde performans gösterdiler. holosko nobre nihat beşiktaşın forvetleri. nihat 10. haftada anca hazır olur. holoskoya akıllı bi teknik direktör geniş alan vermez o kadar. onu akıl edemiyosa yenilsin zaten. gb maçında da gördük doll ezdi beşiktaşın forvetlerini. takımı da kapalı oynatmadı. gb maçını adam akıllı izleyen her teknik direktör beşiktaştan puan alır. bu sene çok bişey beklemeyin yani beşiktaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 oyun kurucu olayına gelince de 2 3 seneye kadar 10 numara iş yapıyodu takımlarda ama öğrendi herkes 10 numaranın nasıl kitleneceğini. o da ekstra bişey getirmez yani takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 mustafa denizli günün kurtarır, seneye bjk çöker demiştik inandıramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 beşiktaş bir kere chelseayi yenmekten ve bir kere barçaya 3 atmaktan başka ne başarı elde etmiş ki beişktaşı avrupada eleştirmeyelim :) hangi takım gelirsse gelsin beşiktaş ççin 3. olmak bile %15 ihtimalli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 27 sayfada ne cok beşiktaş düşmani varmis arkadaş ya... Kedi ve uzanamadği ciğer hakkında hikayeler getiriyor aklıma.. Bu arada ilk mac İnönü'de ManU ile..Alıncak 1 galibiyet gg yapar bütn ortami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fede, eğer ki gb maçını izleyerek beşiktaştan puan almaya çalışırsa bi teknik direktör bence kendisini puan kaybına hazırlasa daha iyi olur, çünkü beşiktaş o düzenle bidaha oynamaz.forvetimiz ya bobo nobre ya nobre holosko olmalı nolursa olsun , şuanda hazır olmayan nihat ısrarı hem nihata hem beşiktaşa hem de mustafa denizliye zarar getiriyo başka bişey diil, oyun kurucu konusunda dediğine de kısmen katılıyorum, kilitlenebilir oyun kurucu vardır örnek alex dersin ( mehmet topal fb-gs maçında fena kitlemişti ) , kitlenemeyende vardır hagi gibi.ki mustafa denizli bi 10.5numara dedi, hem üreten hem koşan bi 10numara, benim aklıma ilk tabata geliyo buna örnek olarak.ama var yani sürüyle böyle adam. fistan, dediğin doğru da çıkabilir ki mustafa denizlinin naptığını veya ne yapmaya çalıştığını hele ki gb maçında hiç anlamadım. red, valla ben eleştirilemez diye bişey demedim ki, ki avrupada başarılı hiç bi takımımız olmadığından hepsi eleştirilir yani:) şuanda zaten en çok eleştriyide doal olarak biz alıyoruz tabi fb ve gs liler için fırsat bu orası da ayrı çünkü eleştirmek diil atmak bazılarının işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Abi dümdüz yazıyorsunuz da beşiktaşın şu oynadığı maçları izledikten sonra mençıştırı yenebileceğine hala inanıyo musunuz allaşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Eralp said: Abi dümdüz yazıyorsunuz da beşiktaşın şu oynadığı maçları izleyip de mençıştırı yenebileceğine inanıyo musunuz allaşkına? Tamam o zman bu 3 maca bakarak Gs şampiyon olsun Beşiktaş küme düşsün kapatalım gidelim sezonu ne dersinz.. ???? daha 1 ay yeni oluyo lig baslayali..Takımlarin gercek performanslari cıkmadi ortaya.. Ki CL cok farkli bir yerdir..Fb-gs ligde kötü oldugu zamanlarda nasıl muths top oynadi avrupada görduk hepimiz.. O yüzden bi gb macına bakıp bu kadar atıp tutmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar