Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş eğer hücum hattını güçlendirirse, bu gruptan 7 puan rahatlıkla alır. Çünkü, defansları bu sene iyi görünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde alınacak bir beraberlik bile çok değerli. CSKA kesinlikle eski havasında değil, Zico ile de zaten sorunlar yaşıyor. Wolfsburg'da da sallantı başlandı Hamburg yenilgisiyle birlikte. Biraz daha kötü giderlerse özgüvenleri epey sarsılır gibime geliyor. Tabi bu yazdıklarım en iyi ihtimaller. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş takım diil bi kere :)
futboldan anlamayan adamlar toplanmış resmen ya , 3hafta oynandı beyler sadece ligin yarısına gelmedik, ulan adnan polat bile dedi takımların gücünü görmek için 5-6 hafta geçmeli diye :) hani ligde süper oynayan bi takım olsa eywallah dicemde o da yok.max iyi oynayan en fazla 20dk oynuyo 90dklık maçta , tek sorun beşiktaş ta o da yok. yani fb ve gs yi de öyle büyütmeyin dicem ama kendi takımınızın şişirin şişirebildiğiniz akdar , grupta fena diil daha kötüsüde olabilirdi, toparlanan beşiktaş altından kalkar , toparlanamazsa yani şu haliyle kalırsa beşiktaş sonuncuyuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

rubrubbakidibakbak said:

Beşiktaş eğer hücum hattını güçlendirirse, bu gruptan 7 puan rahatlıkla alır. Çünkü, defanslarını bu sene ben beğendim.

batu iş yaparmı sence..
çünküm başka forvet gelmez

Beşiktaş'ta aslında Bobo çok kaliteli bir santrafor biraz kendini toplasa. Nihat'ta forma girse, bir de orta sahayı hızlı ve süratli bir yaratıcı oyuncu alınsa Beşiktaş iş yapar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rubrubbakidibakbak said:

Beşiktaş'ta aslında Bobo çok kaliteli bir santrafor biraz kendini toplasa. Nihat'ta forma girse, bir de orta sahayı hızlı ve süratli bir yaratıcı oyuncu alınsa Beşiktaş iş yapar gibime geliyor.

bobonun zamanı var
geç forma giriyor adam
böyle bi alışkanlığı var mustafada iş yaptırmaya çalışıyor işte
nihatada bakalım tutucakmı
Sosyal ağlarda paylaş

5 6 hafta bakmaya gerek yok beşiktaşın durumu için defans ağırlıklı kadroyla çıkarıp duruyor 3 dmcyle saha çıkıyor denizli. yaratıcılıktan uzak forvetler var. kanat futbolu da oynatmıyor. bu takım nası gol atacak o zaman. sadece kadroya bakarak anlaşılır bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

5 6 hafta bakmaya gerek yok beşiktaşın durumu için defans ağırlıklı kadroyla çıkarıp duruyor 3 dmcyle saha çıkıyor denizli. yaratıcılıktan uzak forvetler var. kanat futbolu da oynatmıyor. bu takım nası gol atacak o zaman. sadece kadroya bakarak anlaşılır bazı şeyler.

Beşiktaş sadece gb maçında 3dmc ile sahaya çıktı, ayrıca en büyük problemimiz halaoyun kurucumuzun olmayışı takımı ne kadar bozduğunu adam gibi futboldan anlayan biri görebilir, yaratıcılık forvetlerin diil oyun kurucunun işidir.forvetler gol atar fakat dha ideal dizilim yok takımda , den,izlinin naptığını kimse anlamadı zaten değişik ikililer deniyo adam hala ideale ulaşamadı ayrıca sakatlıklarda cabası.geçen sene ki kadronun iskeletinden 5-6 futbolcumuz yok sakat vs vs . anlıycanız kötü bi başlangıç yaşıyor beşiktaş ama 3-4 hafta sonra eğer ki kaliteli bi oyun kurucu alınırsa ( delgado gibi pasif olmayan ) ozaman bu beşiktaş kök söktürür diyorum ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu sene bişey olmaz beşiktaştan. geçen sezon denizli geli o gazla canını dişine takıp oynadı takım. normalin üstünde performans gösterdiler. holosko nobre nihat beşiktaşın forvetleri. nihat 10. haftada anca hazır olur. holoskoya akıllı bi teknik direktör geniş alan vermez o kadar. onu akıl edemiyosa yenilsin zaten. gb maçında da gördük doll ezdi beşiktaşın forvetlerini. takımı da kapalı oynatmadı. gb maçını adam akıllı izleyen her teknik direktör beşiktaştan puan alır. bu sene çok bişey beklemeyin yani beşiktaştan
Sosyal ağlarda paylaş

fede,
eğer ki gb maçını izleyerek beşiktaştan puan almaya çalışırsa bi teknik direktör bence kendisini puan kaybına hazırlasa daha iyi olur, çünkü beşiktaş o düzenle bidaha oynamaz.forvetimiz ya bobo nobre ya nobre holosko olmalı nolursa olsun , şuanda hazır olmayan nihat ısrarı hem nihata hem beşiktaşa hem de mustafa denizliye zarar getiriyo başka bişey diil, oyun kurucu konusunda dediğine de kısmen katılıyorum, kilitlenebilir oyun kurucu vardır örnek alex dersin ( mehmet topal fb-gs maçında fena kitlemişti ) , kitlenemeyende vardır hagi gibi.ki mustafa denizli bi 10.5numara dedi, hem üreten hem koşan bi 10numara, benim aklıma ilk tabata geliyo buna örnek olarak.ama var yani sürüyle böyle adam.

fistan,
dediğin doğru da çıkabilir ki mustafa denizlinin naptığını veya ne yapmaya çalıştığını hele ki gb maçında hiç anlamadım.

red,
valla ben eleştirilemez diye bişey demedim ki, ki avrupada başarılı hiç bi takımımız olmadığından hepsi eleştirilir yani:)

şuanda zaten en çok eleştriyide doal olarak biz alıyoruz tabi fb ve gs liler için fırsat bu orası da ayrı çünkü eleştirmek diil atmak bazılarının işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Abi dümdüz yazıyorsunuz da beşiktaşın şu oynadığı maçları izleyip de mençıştırı yenebileceğine inanıyo musunuz allaşkına?

Tamam o zman bu 3 maca bakarak Gs şampiyon olsun Beşiktaş küme düşsün kapatalım gidelim sezonu ne dersinz.. ????
daha 1 ay yeni oluyo lig baslayali..Takımlarin gercek performanslari cıkmadi ortaya..
Ki CL cok farkli bir yerdir..Fb-gs ligde kötü oldugu zamanlarda nasıl muths top oynadi avrupada görduk hepimiz..
O yüzden bi gb macına bakıp bu kadar atıp tutmayalim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...