BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Gitgide bi haber sirf Taraf kaynakli diye sallanmiyor ya o kadar hosuma gidiyor ki. Sonunda millet tarafin gazete degilde macera romani oldugunu anladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 O değil de ana başlık konusunda ne düşünüosunuz? General lan adam, gazetenin tüm çalışanlarını toplasan o kadar daşşaklı laf edemezler. Ama başlığı "gazete" olarak attıkları için anonime kaynıyor. Sıkar yoksa. Gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 böyle bişey gerçekten olmuşsa ve erler rapor ettiyse o teğmeni ne yaparlar var ya. hani teğmen değil de yüzbaşı falan yazsalardı inanmazdım da teğmen veletler çok toy ve salak oluyo yapar yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sg-1 said: bi an gerçek sandım meğer tarafmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ascraeus said: böyle bişey gerçekten olmuşsa ve erler rapor ettiyse o teğmeni ne yaparlar var ya. hani teğmen değil de yüzbaşı falan yazsalardı inanmazdım da teğmen veletler çok toy ve salak oluyo yapar yaparlar. Salak senin babandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Olayın gerçek olup olmadığı konusunda kesin birşey söyleyemem, amam emin olduğum birşey var. Teğmenin arkası sağlam seveni varsa de varsa suçlu bile olsa olayın üstünü açıklama yapmadan kaparlar. Siz de "Bak gerçekdeğilmiş, Taraf'ın uydurmasıymış" diye saf saf inanırsınız. Pardon saf saf inanmazsınız. Türkiye'nin en sağlam kurumu olarak gördüğünüz TSK'da böyle bir olayın yaşanmış olabileceği bugüne kadar inandığınız herşeyi yıkabileceği için yüzleşmek istemezsiniz. İnandığım pek çok şeyin yalan ve hayallerden ibaret olma olasılığı beni de korkuturdu. Benim devamlı haklı, hatasız ve yanılmaz çıkmak gibi bir tutkum olmadığı ;) için çeşitli generaller, Ergenekoncular ve forumdaki çeşitli ulusalcı arkadaşlar melek geriye kalanlarında şeytan çıkması durumuyla yüzleşmekte fazla zorlanacağımı sanmıyorum. Tam tersi bir durumda ulusalcı arkadaşların ne yapacağını da cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sylian said: http://www.sabah.com.tr/multimedya/Gazeteler?g=taraf Dört er böyle şehit olmuş, gerçekten çok yazık. inandin dimi buna aferin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Adam bi de öyle gaza gelmiş ki laf edenlere de raporlara dayanıyo reröre diye saldırmış gözü kapalı :) Taraf gazetesi işte, baştan sona çöp. Bi de değer verip haber niyetine mi okuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 cok hikaye duydum yasadim askerlikle ilgili ama el bombasinin pimini cekmis 4 asker olmus bide ortbas edicekler bunu sakamisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Asker açılım konusunda yorum yaptı, hemen çamur atalım en azından izi kalır gazetesinden beklenen bir davranış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Rock said: Olayın gerçek olup olmadığı konusunda kesin birşey söyleyemem, amam emin olduğum birşey var. Teğmenin arkası sağlam seveni varsa de varsa suçlu bile olsa olayın üstünü açıklama yapmadan kaparlar. Siz de "Bak gerçekdeğilmiş, Taraf'ın uydurmasıymış" diye saf saf inanırsınız. Pardon saf saf inanmazsınız. Türkiye'nin en sağlam kurumu olarak gördüğünüz TSK'da böyle bir olayın yaşanmış olabileceği bugüne kadar inandığınız herşeyi yıkabileceği için yüzleşmek istemezsiniz. İnandığım pek çok şeyin yalan ve hayallerden ibaret olma olasılığı beni de korkuturdu. Benim devamlı haklı, hatasız ve yanılmaz çıkmak gibi bir tutkum olmadığı ;) için çeşitli generaller, Ergenekoncular ve forumdaki çeşitli ulusalcı arkadaşlar melek geriye kalanlarında şeytan çıkması durumuyla yüzleşmekte fazla zorlanacağımı sanmıyorum. Tam tersi bir durumda ulusalcı arkadaşların ne yapacağını da cidden merak ediyorum. Taraf = http://neokuyorsun.com/img/kitap_gorsel/cb840153bfbd0a8a384f512d7eb08a9f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi hadi bombayi tutan öldü, diğerleri niye öldü ya? silahla da bekleyen yokmuş başlarında. bi de pimi çekildikten sonra belli bi süre içinde atılmasa da patlayabilir benim bildiğim, ne bileyim. sen işine bak general ise baya şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Haber yavaş yavaş mainstream medyaya düşmeye başladı bakalım ulusalcı arkadaşlar yarın nasıl ölen erleri vatan haini ilan edecek. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=884824&title=4-askerin-sehit-oldugu-olayda-korkunc-skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zaman mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Taraf'tan alıp düzeltip sunmuşlar işte aynı haberi. Taraf'taki gibi "-miş -muş" diye mişli geçmiş zaman kullanarak "haber" yapmamışlar daha ciddi gözüksün diye. Taraf zaten mişli geçmiş zamanıyla gösterdi kolpa olduğunu haberin, kesin bişi yok öyleymiş meğersem diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Skyfire said: zaman mı peki tersten okuyunca namaz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12351675.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sylian said: “kendisine tebliğ edilen nöbet sırasında şekerleme yapan herkesin öldürüldüğü bir türkiye’de yaşamak istiyorum” onlar uyuyor diye, tüm karakolun ölmesi daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sylian said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12351675.asp?gid=229 Şu linkleri vermeden bi okusan aslında daha da güzel olacak. Bak ne diyo o linkte? Taraf gazetesinin haberine göre Taraf gazetesinin haberi Taraf gazetesi Taraf Tüm gerçekçiliği Taraf gazetesine dayandırılmış yani herhangi bir bulgu yok. O mişli muşlu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sylian taraf gazetesi çalı$anıymı$ edit: yanlı$ kullanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Şu haberle ilgili demiyorum ama genel olarak tarafa direk yalan haberciler şeklinde giydirilmesi çok mantıksız. Yalan haber , yalan ya da yanlış olduğu belirlenmesine rağmen düzeltilmez ise yalan olur. Birçok büyük medya kurumlarının yapmadığı , hatalı haber yapmışız eylemini taraf gerçekleştirmişti bir haberinde mesela. Bunun yanında ona bakarsanız bir numaralı yalan yanlış haber yapan hürriyettir. Onu geçen veya yaklaşabilen yok şu zamana kadar. Hürriyetin hiçbir haberine inanmayın ya da haberi çıktığı gibi yalancı gazete ne olucak deyip sallamayın madem. Bizim medyamızın yapısına ve durumuna bakınca sırf sizin düşünce yapınıza veya görüşünüze uymayan haberler veriyor diye yalancılar işte deyip geçmek bana göre acizlik oluyor. Yani bu yaklaşımla dediğim gibi hürriyetin yanından bile geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bi zamandan bi taraftan okuyun, taraftan okuyunca yalan lan bu diyosun, zamandan okuyosun öyle bi yazmışki direk adamlar kanıtları almışlar belgeleri falan, onlarıda gazeteye ek koymuşlar gibi. edit: insanları etkilemeyi biliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 doğru olmamasını umuyorum göreceğiz. etrafta gördüğüm diğer tüm haberler taraftan alıntı ama ortada böyle "işte o belge şu tarihten kalmışmış, kordinatlar farklıymış" gibi kıvıracak bir durum yok herifler direk tim komutanına ait olduğunu iddia ettikleri ifadeler koymuşlar. bu da yalan haber çıkarsa insaf artık yazanları mı gazeteyi mi medya dünyasından men ederler, kendileri bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Skyfire said: sylian taraf gazetesi çalı$anıymı$ edit: yanlı$ kullanım Aynı zamanda liberter, sorosçu, şeriatçı ve ateist'miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: Şu haberle ilgili demiyorum ama genel olarak tarafa direk yalan haberciler şeklinde giydirilmesi çok mantıksız. Yalan haber , yalan ya da yanlış olduğu belirlenmesine rağmen düzeltilmez ise yalan olur. Birçok büyük medya kurumlarının yapmadığı , hatalı haber yapmışız eylemini taraf gerçekleştirmişti bir haberinde mesela. Bunun yanında ona bakarsanız bir numaralı yalan yanlış haber yapan hürriyettir. Onu geçen veya yaklaşabilen yok şu zamana kadar. Hürriyetin hiçbir haberine inanmayın ya da haberi çıktığı gibi yalancı gazete ne olucak deyip sallamayın madem. Bizim medyamızın yapısına ve durumuna bakınca sırf sizin düşünce yapınıza veya görüşünüze uymayan haberler veriyor diye yalancılar işte deyip geçmek bana göre acizlik oluyor. Yani bu yaklaşımla dediğim gibi hürriyetin yanından bile geçmeyin. YALAN HABERCILer demiyoruz kaynaksiz haberciler genelde aldigimiz bilgilerle gordugukuz belgelerle diye haber yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar