Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 PlayStation 3, ince tasarımı ve yeni özellikleriyle Eylül ayından itibaren aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkede satışa sunulacak. Sony, PlayStation 3'ün yepyeni modelini ve yeni logosunu, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen 'Uluslararası games.com Oyun Fuarı'nda tanıttı. Yeni kömür siyahı gövde rengi ve aerodinamik tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan, 120GB sabit diske (HDD) sahip yeni PlayStation 3, Eylül ayında Türkiye'de satışa çıkarılacak. Kalbindeki üstün teknolojisi sayesinde sadece oyun oynama amaçlı değil, film izleme, müzik dinleme ve internet bağlantısı gibi özellikleriyle ev eğlencesi kavramını yeniden tanımlayan PlayStation 3'ün sisteminin iç mimarisi, soğutma mekanizmasından güç kaynağına kadar yeniden tasarlandı. Bu yeni iç tasarım sayesinde PS3, artık çok daha hafif ve ince hale geldi. Yeni PS3'te iç sistemin yarattığı sesin yaklaşık olarak üçte ikisi azaltıldı. Ayrıca Sony'nin ECO prensibine uygun olarak geliştirilen yeni PS3, üçte bir oranında daha az enerji tüketiyor.Yeni tasarım Yeni PS3 sistemi, PS3 markasını temsil edecek yeni logosunu da beraberinde getiriyor. Yeni PS3'de ayrıca HD (High Definition – Yüksek Çözünürlük) standardını destekliyor. Yüksek çözünürlükte Full HD video çıkışı elde edilen PS3'te DVD'nin yanı sıra Blu-ray Disc ve DivX formatlarında da oyun oynanabiliyor ve film izlenebiliyor. High Definition videolar, fotoğraflar ve yüksek kalitede müzikler kolayca saklanabiliyor. Yeni PS3'te depolama boyutu 80 GB'dan 120GB'a çıktı. Tüm dünyada 27 milyondan fazla kayıtlı hesabı olan PlayStation Network de birçok yeni full High Definition film, oyun ve TV programı içeriği sunmayı sürdürüyor. Kullanıcılar, bini aşkın Blu-ray tabanlı filme indirilebilir PS3 oyununa kolayca ulaşacak. PS3'ün yeni özellikleri PS3 sistem yazılımı güncellemesi – V 3.00: Yeni PS3 ile sistem yazılım sürümü de yükseltildi. Bu güncelleştirmeyle kullanıcılar, "En yeniler" ("What's New" ) ekranıyla hızlı bir şekilde en yeni oyun, muzik ve filmlere ulaşabilecekler. Ayrıca PlayStation Store'dan XMB (XrossMediaBar) üzerindeki son oynadıkları oyunları doğrudan kullanabilecekler. PS3 sürekli olarak gerçekleştireceği sistem yazılımı güncellemeleriyle kullanıcıların eğlence deneyimini daha da geliştirmeye ve kolaylaştırmaya devam edecek. BRAVIA Sync Özelliği: Yeni PS3 sistemi BRAVIA Sync özelliği ile sunuluyor. Kullanıcılar yeni PS3 sistemini HDMI kablosuyla Sony BRAVIA LCD TV'ye bağladıklarında TV'nin uzaktan kumandasıyla PS3 sistemini de yönetebilecekler. Ayrıca Sony'nin Eco prensiplerine uygun olarak geliştirilen BRAVIA'lar "Sistem Bekleme Modu"na geçtiğinde PS3 sistemi de otomatik olarak kapanacak. Dikey Stand ( Vertical Stand - CECH 2000 serisi ): Kullanıcılar ayrı satılan bir dikey stand ( "Vertical Stand" ) ile PS3 sistemlerini evlerinin mevcut ev eğlence ve ses sistemlerine daha kolay entegre edebilecekler. " Install Other OS " özelliğinin kalkması: Yeni PS3 sistemi, oyunlar ve diğer eğlence içeriklerini sunmaya odaklanıyor. Yeni PS3 sistemiyle kullanıcılar, diğer işletim sistemleri yükleyemeyecekler. KAYNAK: cnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 IGN'de detaylı karşılaştırma var, fazla fark görünmüyor boyut olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bide tabi playstation slim laneti var simdiye cikan her slim modelin ilk versiyonunda korkunc teknik arizalar cikti psone larda cdrom ve asiri isinma sorunlari vardi ps2 slimler hala eski kasalara gore dayaniksiz ve omru kisa denir, bide tabi meshur patliyan adaptor sorunu avrdi sony adaptorleri geri cagirdi filan ki her slimle gelen klasik isinma sorununu soylemeye gerek yok bakalim slim ps3 ler bu lanetten etkilenicekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben tombul ps3'ümden memnunum walla.. boşverin slimi.. konsol dediğin etine dolgun olur =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ps1 im tombul ps2 tombul psp tombul ps3 tombul sony nin tombul modellerini daha cok seviyorum sanirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kinkaudonau said: aerodinamik tasarımıyla Bu laf da beni delirtiyor. Bir an rüzgar tünelinde bir ps3 hayal ediyorum da çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Viktor said: ps1 im tombul ps2 tombul psp tombul ps3 tombul sony nin tombul modellerini daha cok seviyorum sanirim :p kesinlikle yaa. şişkolar çok daha güzel. slim modeller çok çirkin hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 benimde slimler hoşuma gidiyor. rafine, şık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ben de tombulcuyum da, PS2'de slim çok çok daha hoşuma gidiyo. Ayrıca pek bi fark yok gibi PS3 slim ve tombul arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Uzun süreli oyun seanslarında ısınma dışında problemleri olmuyor slimlerin genelde. Göbekli göbekli daha güzel ama taşıması dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kalbindeki üstün teknolojisi sayesinde sadece oyun oynama amaçlı değil, film izleme, müzik dinleme ve internet bağlantısı gibi özellikleriyle ev eğlencesi kavramını yeniden tanımlayan PlayStation 3'ün sisteminin iç mimarisi, soğutma mekanizmasından güç kaynağına kadar yeniden tasarlandı. 1. benim aletimde hepsini yapiyo sisman olabilir balik etli diyoruz 2. buyuk ihtimalle backward compability yok dicen orjinal ps2 oynun war mi yok ama ya olursa 3. 120 gb hd dedigin sey biraz abarti aslinda externalde takildigi hatta ivini acip 1 tb hd bile takilabilidigi dusunulurse bigger is better degil 4. raf dolap gibi kapali bi alanda 5 dakka calistimi alarmlar veren yaniyorum kurtarin beni diye ekranda yaz cikaran(cidden yapiyo) aleti niye daha ufak aliyim ki daha cok isinsin diye mi 5. ne art reader var 4 usb portu neden daha az ozellikli alet dah aiyi oluyp ki ole ahim sahim ufakta gorunmuo tek yarari bence piyasaya sole eski ps3ten 150 dolar ucuza satarlarsa ps3 piyasasi canlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 299 Pound şu anda pre-orderı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zaten olay ifiyati HDD isinide millet abartiyro aletin arkasinda kapak var orda cekmece var tek vida ile takili ve ganrati filanda bozmuyor cikar eski HDD ni tak makinaya yedekle 320 lik HDD tak onun yerine al sana piyasada olmiyan 320gb lik ps3 OMGGGGGG mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 AHAAHAHAH dogru cikmanin dayanilmaz hafifligi http://www.sankakucomplex.com/2009/08/30/ps3-slim-slower-than-ps3/ slim eski ps3 den daha yavas cikti, videolarla gostermisler yavasligi ve loading timelarin uzunlugunu bir slim ide sorunsuz piyasaya cikar be sony ciddi slim laneti diye birsey var (link sankakudan bu arada idare edin simdilik, aile yaninda filan girmeyin sagdan soldan oppai firliyabilir heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 fırlayabilir? resmi geçit var sağda solda yukarıdan aşağı, müne olsa sadece neyse. :P yalnız arkham asylum gibi gıcır yeni bir oyunda yavaşlık değil de üstüne hızlanma bile varsa genel olarak daha yavaş olabileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi en alttaki o kucuk uyariyi okumadan internet cafede actim hentai erotizm sovu yaptim cafeye tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Yurtdışında 300$, Türkiye satış fiyatı 10 taksit 999TL, peşin 899TL. Çok başarılı memleketiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adamlar eskisinden daha pahaliya satar simdi bu daha kucugu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gumruk vergisi, OTV, KDV, ithalatci payi, dukkan payi derken sisiyor boyle %50 ye yakin vergi oduyorsunuz normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi yok ben teknosadan 40 gb ps3 u daha ucuza aldim yani dusun teknosanin ps3 unden bile daha pahali yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kaede said: Uzun süreli oyun seanslarnda snma dnda problemleri olmuyor slimlerin genelde. Göbekli göbekli daha güzel ama tamas dnda zaten ps3 u nereye tasycanki dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben dün gidip tombulundan aldım, sony mağazasında 824 lira + infamous + e-5 üzerinde anadolu yakasında optimum alışveriş merkezindeki sony mağazası kampanya yapmış, blu-ray film veriyorlar hediye olarak. üzerine kadıköyde yazıcıoğlundan feza elektronikten bir adet sixaxis + fight night r4 ü 150 liraya aldım. temiz bi alışveriş oldu çok mutluyum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 şişkolar tip olarak cok daha guzel gelio bana. slimler nedense itici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar