Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Orada bir sürü hayatımda görmediğim insan vardı. Ben seni en son 20 yıl önce gördüm a canım benim muhabbetleri falan. Aradan da birinin kardeşinin kuzeni bişeyi bir adam vardı. Babamla dedik bu beyefendide var bir kırıklık, biraz oynak falan. Üvey annem de yok canım ne alakası var dedi. Biz de üstüne gittik saçmalama bariz kendisi eşcinsel diye. Neyse o da dedi ki ben zaten pek ayırt edemiyorum dedi konu kapandı. Adam da 35 yaşlarında falan. Derken geçenlerde işte bu adam beni facebook'tan ekledi, kabul ettim. Hani böyle walla sürekli video atma muhabbeti var ya, bu adam o olayı tam çözememiş galiba, videoları mesaj yoluyla spamliyor bildiğin. Bir şey de diyemiyorum, kardeş ne bu allah aşkına demek yakışmaz şimdi. Neyse baya birikti bu adamdan gelen videolar, ben de sıkılmıştım dedim gireyim şunun profiline bir bakayım, yapacak iş yokken hazır. Profile pictures'a girdim Next dedim Next dedim Tipe bak zehe next dedim Next dedim Bu çıktı. Bu da böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FIRST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 iyiymiş yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesajı vermiş adam, şimdi senin ne yapacağını izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hayat kötü, kolla dötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 foto ilik gibiymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Adam da senin fotoları karıştırırken şunu görmüş olmasın; http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs153.snc1/5696_237840470012_531560012_8341094_2957207_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Adamın adı da Osman bu arada. Captain subtexti iliştirmeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 çok şanslısın lan kaan kaymak gibi adamı bulmuşsun haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Eşcinsellik genetikmiş. İsviçreli bilim adamlarının araştırmalarına göre..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sivrisinek osman diyorum ben bundan sonra tanıştırmalısın beni bu adamla ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ağzımı açtırma kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Moskito Osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 eşcinsellik genetik olamaz babadan nasıl geçecek lan :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Xaenin said: Ağzımı açtırma kadın. Ben de seni seviyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 synorin said: eşcinsellik genetik olamaz babadan nasıl geçecek lan :S:S Benim babamın 2 çocuk sahibi eşcinsel arkadaşları var. Alakası yok yani pek, sonradan açılabiliyolar, saylon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1kZRzVdCyhk&feature=PlayList&p=7AB84AEC9B7B946D&playnext=1&playnext_from=PL&index=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 baban geçen gün gazetedeydi. bi de, bana ayırdığın yatak için teşekkür ederim. siz uyuyodunuz uyandırmaya kıyamadım, usulca çıktım gittim. umarım bi dahaki sefer birlikte yatarız. öbdüm kibaeosçs Ş. PS: Ali, ne biçim horluyosun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 BABAAAAA die bi video vardı face'te :) onu hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Xaenin said: synorin said: eşcinsellik genetik olamaz babadan nasıl geçecek lan :S:S Benim babamın 2 çocuk sahibi eşcinsel arkadaşları var. Alakası yok yani pek, sonradan açılabiliyolar, saylon gibi.abi böyle bişeyin olma olasılıgı bu kadar küçükken baban nasıl gitmiş birden fazla bulmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Hakkını yeme, gideri var adamın, götürrrrrr Ahahhahahahaasdzfgsgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://homotography.blogspot.com/2009/08/lope-navo-stark-photography-book.html ben homoları severim onlarda bu siteyi cok sever (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar