Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Diyarbakirspor - Fenerbahçe 24.08.2009 @ 21:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saatin 2 olmasina veriyorum...Ben oraya ilk biz yaptık gibilerinden bişey yazdiğimi görmedim...Bakıyım bida .. valla da yok.. Ota boka ilk muhabbetini acan sizsinz..Ben bakın siz sevmiosnz da biz DE seviyoruz dedim..Sizden önce biz yaptık gibi bi polemiğe girmedim...
Mesaj tarihi:
apple, cok luzumsuz konusuyorsun, sen de harry gibi antipatik oluyorsun. Kendin icin birak derim bu mucadeleyi. Bal gibi gol, boru gibi girdi ve barca bile atamaz.

gercekler aci gg hf arkadasim sdfg.
Mesaj tarihi:
dünyanın en güzel golü seçilmiş, ikinci bir emre kadar gol atmaya gerek yok, goller gösterilmeyecek bundan sonra.

ha bjk atamıyo zaten, gs de çok atıp da yakalamaya çalışıyo ama olmaz yakalayamaz sölesinler şunlara :(
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Kolpa basin...Bugn gazeteyi elime aldıgımda tam sayfaya yakın bir haber...Barcelonavari gol diye...Adamin ortaya cevirdiği top gol oluyor..Barca benzetmesi geliyor...

Golün gelişimindeki harika & hızlı & ileri paslaşmalar ayrı güzellikte, sağ bekin bu kadar harika bir şutla gol atması ayrı. Bunların aynı pozisyon içinde yer alması golü süper yapıyor evet. Sana öyle gelmiyorsa tenis falan izle bence.

"BJK DE HEP YAPIYOR Kİ BUNU, HEM O ORTAYDI" falan diye girmek niye, bu kadar mı komplekslerdesiniz yahu, ayıptır. Bir gole bile çamur atma, sıradanlaştırma peşindesiniz. Güzel gol atana ekstra puan mı veriyorlar, kazandık işte bitti, ne güzel gol olmuş, otur keyif al benim Elano'nunkinden aldığım gibi.

Pzero ile başlayan furya harry ve vodka ile devam ediyor sanırım, FB'li lazım bir tane de bunlardan.
Mesaj tarihi:
Ağbi, FB'linin işi gücü yok, böyle şeylerle mi ilgilenecek allahını seven ?

Adam oturuyor kendi maçını izliyor keyif alıyor, sonra diğer lig maçlarının özetini izliyor, ondan da keyif alıyor : )

Ancak takdir edilmesi gereken bir şey var, o kadar hızlı gelişen bir atak'da bir sağ bek'in o pozisyonda orada bulunması ve gol vuruşunu yapması, oyuncu'nun kalitesini ortaya koyuyor, ister orta açsın gol olsun, ister vursun gol olsun, farketmez, öyle hızlı bir atak'da o pozisyon'da öyle bir topa sahip olabiliyorsan, hakkın verilmeli.

Orta açıcaktı gol oldu diyerek, adamın hakkını yememek lazım, orada bulunup o topla buluşabilmesi yeterli.
Mesaj tarihi:
Baluu said:

Ağbi, FB'linin işi gücü yok, böyle şeylerle mi ilgilenecek allahını seven ?

Adam oturuyor kendi maçını izliyor keyif alıyor, sonra diğer lig maçlarının özetini izliyor, ondan da keyif alıyor : )

FB taraftarı gral,ok.Nasıl bi genelleme seninki anlayamadım..
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Pzero ile başlayan furya harry ve vodka ile devam ediyor sanırım, FB'li lazım bir tane de bunlardan.

lorrotarin son attigi postlar bu yonde umitlendiriyor beni.
Mesaj tarihi:
bir şey dikkatimi çekti. diyarbakır taraftarı vs. neyse de bu muameleyi beşiktaş ve galatasaraya yapmazlardı. Fenerbahçe'nin büyüklüğü bir yerde bu. bireyleri komplekse sokmakta üzerimize yok...
  • Yeni Oluştur...