applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Saatin 2 olmasina veriyorum...Ben oraya ilk biz yaptık gibilerinden bişey yazdiğimi görmedim...Bakıyım bida .. valla da yok.. Ota boka ilk muhabbetini acan sizsinz..Ben bakın siz sevmiosnz da biz DE seviyoruz dedim..Sizden önce biz yaptık gibi bi polemiğe girmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 apple, cok luzumsuz konusuyorsun, sen de harry gibi antipatik oluyorsun. Kendin icin birak derim bu mucadeleyi. Bal gibi gol, boru gibi girdi ve barca bile atamaz. gercekler aci gg hf arkadasim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bal gibi gol, boru gibi girdi, Barça alasını atar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 secmecemi geliyorlar nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 dünyanın en güzel golü seçilmiş, ikinci bir emre kadar gol atmaya gerek yok, goller gösterilmeyecek bundan sonra. ha bjk atamıyo zaten, gs de çok atıp da yakalamaya çalışıyo ama olmaz yakalayamaz sölesinler şunlara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 applev0dka said: Kolpa basin...Bugn gazeteyi elime aldıgımda tam sayfaya yakın bir haber...Barcelonavari gol diye...Adamin ortaya cevirdiği top gol oluyor..Barca benzetmesi geliyor... Golün gelişimindeki harika & hızlı & ileri paslaşmalar ayrı güzellikte, sağ bekin bu kadar harika bir şutla gol atması ayrı. Bunların aynı pozisyon içinde yer alması golü süper yapıyor evet. Sana öyle gelmiyorsa tenis falan izle bence. "BJK DE HEP YAPIYOR Kİ BUNU, HEM O ORTAYDI" falan diye girmek niye, bu kadar mı komplekslerdesiniz yahu, ayıptır. Bir gole bile çamur atma, sıradanlaştırma peşindesiniz. Güzel gol atana ekstra puan mı veriyorlar, kazandık işte bitti, ne güzel gol olmuş, otur keyif al benim Elano'nunkinden aldığım gibi. Pzero ile başlayan furya harry ve vodka ile devam ediyor sanırım, FB'li lazım bir tane de bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ağbi, FB'linin işi gücü yok, böyle şeylerle mi ilgilenecek allahını seven ? Adam oturuyor kendi maçını izliyor keyif alıyor, sonra diğer lig maçlarının özetini izliyor, ondan da keyif alıyor : ) Ancak takdir edilmesi gereken bir şey var, o kadar hızlı gelişen bir atak'da bir sağ bek'in o pozisyonda orada bulunması ve gol vuruşunu yapması, oyuncu'nun kalitesini ortaya koyuyor, ister orta açsın gol olsun, ister vursun gol olsun, farketmez, öyle hızlı bir atak'da o pozisyon'da öyle bir topa sahip olabiliyorsan, hakkın verilmeli. Orta açıcaktı gol oldu diyerek, adamın hakkını yememek lazım, orada bulunup o topla buluşabilmesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Baluu said: Ağbi, FB'linin işi gücü yok, böyle şeylerle mi ilgilenecek allahını seven ? Adam oturuyor kendi maçını izliyor keyif alıyor, sonra diğer lig maçlarının özetini izliyor, ondan da keyif alıyor : ) FB taraftarı gral,ok.Nasıl bi genelleme seninki anlayamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bence bilicanın golü daha güzel ve daha organize :) kaç metre depar atmış, kaç kişiyle boğuşmuş, tebrik etmek lazım valla yanlız bu golü niye d.bakarlı adama yazmışlar onu da anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Baggio said: Pzero ile başlayan furya harry ve vodka ile devam ediyor sanırım, FB'li lazım bir tane de bunlardan. lorrotarin son attigi postlar bu yonde umitlendiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bir şey dikkatimi çekti. diyarbakır taraftarı vs. neyse de bu muameleyi beşiktaş ve galatasaraya yapmazlardı. Fenerbahçe'nin büyüklüğü bir yerde bu. bireyleri komplekse sokmakta üzerimize yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lol çıkan olaydan bile ayh şok şüpeyizzz diye pay çıkaran da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Fenerbahçe işte bunun olmasına neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tabi. fener yüzünden öcalan posteriyle polise taş attılar, hıhı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Stad degıldı zaten.resmen hayvanat bahcesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 *fıstık atar* yapsaydı fenerli taraftarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar