Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 P.tesi maclarina bir tane daha. Fenerden bu gece 3-0 lik skor bekliyorum, santostan kesin bir gol gelecektir. Sasirtma beni fenerim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 0-2 topuz sakatlancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Azmodai said: P.tesi maclarina bir tane daha. Fenerden bu gece 3-0 lik skor bekliyorum, santostan kesin bir gol gelecektir. Sasirtma beni fenerim sdfg. es kaza bir diyarbakır beraberliğine çok sevinirim çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yanlis acmisim basligi, mac diyarbakirda degistirelim pls. Ayrica 2-0 yenilmeyiz biz, bilakis ezeriz kanimca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Diyarbakır 3 Fenerbahçe 6 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben 3-0 aliriz diye dusunuyorum. Belki cilgin akmiyoruz ama kondisyonumuz cok iyilesti gecen yila gore ve takimda resmen bir organizasyon var. Umitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 9-0 yener diyarbakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 katilmiyorum sana arakdasim. ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 8-1 diyarbakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şimdi bana forum adabı ve kullanımı dersi veren arkadaşlar henüz başlık açma kurallarından bi haber diyeceğim, yine kabahatli ben olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 4-1 aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 0 2 gıbı , fener ın kontrolunde, az gollu bir mac beklyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 rahat kazanırız, aldığı her topu ezcek bir deivid yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 harrykewell said: şimdi bana forum adabı ve kullanımı dersi veren arkadaşlar henüz başlık açma kurallarından bi haber diyeceğim, yine kabahatli ben olacağım :) adap kurallari ve konusma tarzi ayri bir sey, baslik acarken cumleyi hatali kurmak ayri sey. birinde kasit var digerinde hata. get a life nab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fener rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 harrykewell said: şimdi bana forum adabı ve kullanımı dersi veren arkadaşlar henüz başlık açma kurallarından bi haber diyeceğim, yine kabahatli ben olacağım :) Kabahatli olursun tabi, buranin 10 yillik uyesiyim, basligi ters actim diye bir sikinti olmaz merak etme, kimse de kizmaz cunku senin gibi antipatik ve itici bir forum kullanicisi degilim... Oh snap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 aasdf ayar verin bana ayaar! diye bağırılmış resmen. fener 3-0 fln alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 2-0 Fener alır bence. Bu arada nickini sabri falan alsaydın harry kewell olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Tazemeta veya Mendoza yazar da Diyarbakır puan alır mı bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Zorlanmayız gibime geliyo benim, hazırlık maçları için kadro sıkıntısı çekiyordu Diyarbakır, 3+ olur. Ama deplasman falan derseniz hadi iyi niyetimden 4 1 diyeyim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1-2, 2-2, 0-2 ihtimaller. Fener 2'den fazla atamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 0-3 olsun bizim olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fener 3 ler ama yinede gönlümüz diyarbakırdan yana diyelim.belki süpriz olur emre oruç tutuyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar