Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hatredintern said: ilk okulda bunuda izlemeye çalışırdık ama tutti fruti geceleri haha Bir kere gece vakti denk gelip "aboo" demiştim xD Sonra çok sinsilik yapmayı denedim ama annemleri gece tvnin başında tek oturmaya ikna edemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 2 meme görecez diye çektiğimiz çile çok fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 O cine5'i şifresini kırmadan şifreli şifreli karlı karlı izler izler dururdum.: Edit: Nasıl bi cümle kurmuşum ben yaptım siz yapmayın ibret olsun bu ne lan niye bu kadar ikileme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Eh o zamanlar meme gormek bugunku gibi kolay degildi, internet falan yoktu, meme gormek emek isteredi. Hey gidi gunler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://3.bp.blogspot.com/_DM1dCigthsw/SbbVAl78U1I/AAAAAAAAA9M/oyQ98_c2MSo/s320/solo%2Btest.jpg http://www.cocuklacocuk.com/image09subat/solotest1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 erik mevsimi gelince okul cıkısında can erik-salgam-bici bici 3lusunu mideye indirirdim.nasıl bir mide varsa artık o zamanlar.bazen abartıp tursu suyu da icerdim ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Zekiyi yapardım da bilgin hiç olamadım hala var o bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 9 bırakmak da 1 bırakmak kadar zordu neredeyse. 9 için epey uğraşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ohaa aynısından sadece bizde vardı sanıyodum ben :D tipleri görünce şok oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok canım çekti nerde acaba ya sabah arıcam bulucam ahahah oynamak istiyorum :D 10 oluyo muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sufi said: http://3.bp.blogspot.com/_DM1dCigthsw/SbbVAl78U1I/AAAAAAAAA9M/oyQ98_c2MSo/s320/solo%2Btest.jpg Aynısından bende de vardı. Düşük seviyeler bayağı aşılayıcıydı ama ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Quasar vardi kapandi sonra, cok guzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bi yanlışı düzeltemek istiyorum. Yıllarca Tombo dedik. sonundaki 2 üçgenimsi şey "W" yi simgeliomus. Yani Tombo degil Tombow mus :D not:bende 2 yıl önce ögrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ilkokul da kızlar vs erkekler yakalamaca oynardık cok severdm B)- sonra kokulu silgi süper bisidi üzerinde arımaya resmi olan,bi kac defa tadına bakmıstım :D rotring kalemler vardı onları tamir etmeyi cok severdm. karambol,altta kalanın canı cıksın cok oynardık.leveli düsük bi arkadas göze kestirilirdi bütün millet karambol deyp ona dalardık.kızların saclarını cok cekerdim ben ahahha,sonra aglayıp ögretmene söylerlerdi.orta okul da ise hemen hemen bütün yaramazlıkları yapmıstm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 utopia said: http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2008/10/rotring-tikky-pencil-px.jpg şunun incesinin hasretini çekiyorum hala. hah bu: http://files.turbosquid.com/Preview/Content_2009_07_15__08_55_43/rotring3.jpg0dcf1888-85bf-4faa-bc6e-810d7c346ff3Large.jpg bu ince rotringi ben de hala azimle arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Selin izmire gelince hediye edeyim benimkini sana beş yıldır falan kullanıyorum hala gıcır gıcır, ama kermit ne der bilemem tabi. =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sevinirim tabikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://www.unicron.us/tf1997/toypics/optimusprime4.jpg sekli yuzunden bu optimus modeli baya bir efsaneydi o zamanlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 tenefüslerde ezilmiş kutu kola tenekesiyle yapılan maçları yazan oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Aket-Atum said: Famecity Famecity Jetonları evet evet :) çok eğlenirdim famecity'de makinelerden oyuncak yakalamayı bir türlü beceremezdim gıcık olurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Renkli kurşun kalemlerin arkasını uhuya batırıp bütün gün onlarla oynamak. Ey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Fistan said: İŞ Teknik dersinde HALI DOKUYAN VAR MI? ahahha o hali hic bitmedi, bitemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fede said: http://www.bilgikare.com/images/book/38532.jpg of bu tam asker kitabıydı yeşil yeşil ciddi iek öğrencilerde bundan oludu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 -alatariel- said: erkeklerin oynadıgı "simiiiiiiiiiiiit" diye gayliği tavan yaptıran bir oyun var idi. birbirine kaynayan bıyıkları terlememiş erkekler. AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar