PZero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ractamainus said: dünkü gençlerbirliği maçını izledin mi pzero? hani tamam, gs kötü oynuyor diyelim. ama çuvaldızı kendine batır bi.. izledim beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz . siz gene 5 haftayı bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ELAMO NE ÇAKTI BEEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Elano'nun gölü harikaymış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Quaresma ve Deco el ele geliyorlar yani? :D Galatasaray'a kötü oynadı demek de baya saçma olur yani. Çok keyifli bir futbol oynadık. Özellikle hücumdaki tek paslar ve bireysel çalımlar falan harikaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 PZero said: quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra aç tavuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 PZero said: Ractamainus said: dünkü gençlerbirliği maçını izledin mi pzero? hani tamam, gs kötü oynuyor diyelim. ama çuvaldızı kendine batır bi.. izledim beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz . siz gene 5 haftayı bekleyin Deco + Quaresma? ahahuahauahauahauah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 AHAHAHAHA QUARESMA + DECO AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAA Lan yıldırayı alamıyonz parasızlıktan ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Czentovic said: http://www.youtube.com/watch?v=IF7n2mvADfA ABİ SABRİYE DIKKAT GOL SEVINCINDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elano ne yazmış be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu takım NET şampiyon yüzde 80 ihtimal de uefayıda alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 haldun üstünel yarın sercan için görüşmede bulunucakmış bizzat kendi ağzından duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Azmodai said: PZero said: Ractamainus said: dünkü gençlerbirliği maçını izledin mi pzero? hani tamam, gs kötü oynuyor diyelim. ama çuvaldızı kendine batır bi.. izledim beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz . siz gene 5 haftayı bekleyin Deco + Quaresma? ahahuahauahauahauah. Hadi onları geçtim de niye %7 orada takıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: ABİ SABRİYE DIKKAT GOL SEVINCINDE ahhaa o benimde dikkatimi çekmişti hırbo yaa /kalan %93 ü quaresmayla deco oynıcak ya işte yalnız nerden çıktı bu quaresmayla deco geyiği almayamı çalışıyomuşuzki? ümitlendirmesenize olm kolpa kolpa şeyler yazıp insanı ben sezonu takip etmicem zaten bu yıl gs maçını izleyince moralim bozuldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: Czentovic said: http://www.youtube.com/watch?v=IF7n2mvADfA ABİ SABRİYE DIKKAT GOL SEVINCINDE ahaha o ne lan uçtu sonra takla attı ahahahah ahıahjashak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Eziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Heves yine kursakta kalmış bazılarında. Kıyamams. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Elano sıkı yazmış. Makukula da garip adammış hakikaten. Koşup sevinecek sandım golü görünce. Decoyla Quaresma da beraber geliyolarmış, aman dikkat edin üste başa bulaşmasın madem. Oyun olarak çok öyle abartı bi takım değil Galatasaray henüz, ama ligin çoğuna göre çok daha zor gol yiyen takıma da iyi olmayan halimiz 4 atsın, razıyım ben ona. Eylül-ekim'den itibaren takım biraz oturdukça görürüz takımın Avrupa'daki durumu ne olur ne olmaz diye. Lig muhtemelen böyle geçecek, ama zorlanan halini merak ediyorum bu takımın. Bir iki aya görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu maç dışında son 2 veya 3 maçın cirosu gs store artı bilet 3.5 milyon ytl bu sene bonservıslere odenen mıktar: 4 mılyon (taksıtlere bolunde bonservısler bu seneye dusen bu kadar) bu basarıdır 4 mılyon'a bu takım kuruldu :) taraftar stadı tıklım tıklım dolduruyor Gs store'a macdan 4 saat once gıttım, cevap cogu bedenden kalmadı 1 saat sonra gelecek hersey satıldı.. sen ıyı top oynarsan goze hıtap eden top oynarsan karsılıgınıda boyle alıyorsun ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Barosu indir indir çalmadı hakemde, yazık lan adama. eee korner hatalıda hangi maçta korner hatası yapılmıyor ?? Zencinin kafası muhteşemdi :P Kewelı aradı gözlerim. Sonrada mutluyum nan, yıllar sonra 1-1 olunca atarız 3 tane diyebiliyorum yanımdakilere hehe ne stress ne birşey sade futboldan tat al. Elano hoşgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ilk yarıda bir korner organizasyonu çok başarılıydı gerçi kaleci çıktı aldı ama ilk golde öyle penaltı verilmesi için ne yapılması gerekiyor adam güreşti resmen orada bi kündeye getirmediği kaldı. beşiktaş kalite bir 10 nümero alamazsa fb-gs oynar bu ligde bjk de 3. olur =) elano'nun pasları çok başarılı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Szasstam said: Sonrada mutluyum nan, yıllar sonra 1-1 olunca atarız 3 tane diyebiliyorum yanımdakilere hehe ne stress ne birşey sade futboldan tat al. Şu çok doğru ya, yıllar sonra ilk defa takıma güveniyorum, rahat rahat kazanırız diyorum, maçları rahat stressiz izliyorum, avrupa kupalarında tırt takım geldi mi "lan bi kaza olmasın yine" diye tırsmıyorum. Bu zevki, rahatlığı verdi bana GS uzun bi aradan sonra. Hani kesinlikle karşılaştırmak için söylemiyorum da, şu 4 sene şampiyonluk döneminde rahattım en son bu kadar. Her lig maçına "yine atarız 3-4 bişiler" diyodum, avrupa maçında hangi takım gelirse gelsin yeneriz kassak aslında yaa" diyodum, şimdi yavaş yavaş tekrar o havaya giriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Dartanian said: Fistan said: Czentovic said: http://www.youtube.com/watch?v=IF7n2mvADfA ABİ SABRİYE DIKKAT GOL SEVINCINDE ahaha o ne lan uçtu sonra takla attı ahahahah ahıahjashak AHAHAH baros atıyo adamı ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Atsın zaten, almıyolar aralarına doğal olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Flameoffear said: 4-1 yeneriz Kayseriyi. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 zevkli maçtı.Yanlız gs ardaya bakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar