kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fede said: 6 - 0 alırız yattın fatih kayseri bi gol attı 6-1 olabilir belki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 maçı izleyemiyorum da, her maç kendi kalesine nedir öyle. attığımız gollerin iyi bonusu var bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 mokoko said: BEN ATTIM!!!11 çok güldüm buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 GS TV'de anlatan da Sabri sevmiyor, paticik tayfası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kimse skoru yazmamış yav, 14' Milan Baros 30' Ariza Makukula 34' Ariza Makukula(Kendi Kalesine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 adam gol attıktan 4 dk sonra kendi kalesine atmayı nasıl başarmış helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bir gol kaleciye faul, diğeri olmayan kornerden kendi kalesine kayseri. 2-1 galip gs. biraz dişli bir takım çıkınca o kadar da efsane olmadığını gördük gs ' nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ahauah kıyamam sana ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sonuçta önemli olan kötü oynarken 3 puanı alabilmek.daha 3. hafta beşiktaş maçına kadar kadro daha bi oturur.4-3-3 oynamak kolay iş değil. Gerçi daha 3 puanı alamadık ama alırız heralde bu saatten sonra 2-1 dende maç verirsek ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Adam attığını amortilemiş. Yalnız neden her maçımızda kendi kalesine gol atıyor rakip takım illa? MC mi yapıyor bizden biri bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sexdrugsrocknroll said: bir gol kaleciye faul, diğeri olmayan kornerden kendi kalesine kayseri. 2-1 galip gs. biraz dişli bir takım çıkınca o kadar da efsane olmadığını gördük gs ' nin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Şimdi ben şuna çok karşıyım... Bu medyanın galatasarayı bu kadar pofpoflamasını anlayamıyorum. Demekki bu tip olaylar bu şekilde yapılmalı , medyayıda aldığın oyuncularla beraber transfer etmek lazım ki seni yüceltsinler ve karşındaki takımları korkutsunlar. Yok efendim neymiş 7 maçta 25 golmüş , mükemmel bir performansmış filan , karşısında kimse duramazmış. blablabla... inşallah 2 tane çakar kayseride aklı başına gelir herkesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ciddi yaw gs balon çıktı ilk 45dk da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 rahip var bi tane convert ediyo rakip futbolcuları ayrıca ilk gol bariz faul itiraz eden gitsin basket izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sexdrugsrocknroll said: bir gol kaleciye faul, diğeri olmayan kornerden kendi kalesine kayseri. 2-1 galip gs. gayet doğru söylemiş neyine sırıtıyosunuz veya gülüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bayılıyorum şöyle yorumlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 iyi takım gs tamam ama demek istediğim şimdiye kadar abartıldığı kadar yok yani. bakalım kayseri diğer yendiği takımlar kadar kötü olmasa da yine de kıstas değil daha iyi rakiplerle yapacağı maçları izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Rewendor said: bayılıyorum şöyle yorumlara :) nasıl yorumlara yavrucum? haha hoho lol :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ya bizim türk spor medyasındaki dinazorların gs'yi abartmasına ne bakıyorsunuz onu anlamıyorum, yöneticilerde of efsaneyiz diye gezmediğine göre hemen gs balon cıktı yok patladı falan diye konusmak için erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Elalem birleşmiş resmen kendi takımını bir kenara bırakmış, daha kendi as kadrosunu say desen sayamaz, oturmuş GS maçını izliyo, ağzından salya akıta akıta "du bakalım şimdi yenilirler mi ki belki" diye, en ufak bir tökezlemede (hani maçın berabere gelmesine bile fırsat olmadığından dolayı artık atılan gollere takmışlar kafayı) hemen eller ovuşturuluyo, bir uçan adam Sabri nidasıyla "ALLAAAAHHH" diye havaya uçuluyor hemen "oooh gs o kadar da iyi değilmiş yahu bu golü böyle attı bunu da böyle attı" diye hem kendilerini avutup hem de tökezlemeyi kutluyorlar. Bu kadar mı tırsar insan, bu kadar mı panikleyip aman bişi olsun aman bi tökezlesin diye heveslenir? Biz GS maç kazandığında fark attığında bu kadar sevinmiyoruz, siz bi golü rakip kendi kalesine atınca "oh be gs atamadı da onlar kendi kalesine attı demek ki gs atamicakmış ki" diyerek seviniyorsunuz. Komik :) Kendi takımı galip gelse "bu kadar" sevinecek taraftar, gs yenilmeyi geçtim bi golü "atması gerektiğinden farklı atsa (rakip kendi kalesine ya da penaltı falan) buuu kadaaaar (turkcell reklamı gibi işte) seviniyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Onu bunu çevirmeyi bırak şimdi de Rew, adam haklı mı değil mi? Gayet haklı. Geçen gün BJK'lilerle birleşip "ohoo Aziz şöyle yaptı böyle dedi kesin bütün maçlar satılıcak" diyordunuz, bu ne ola şimdi? Hani bütün hatalar satış ya, bu maç da satılmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 öyle mi diyodum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu sene 3 mü oldu kendi kalesine gol? Bizim takım rakipleri soton oloyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 diğer "büyük takımların" rüyalarında görecekleri yıldızları aldık paramız arttı rakiplerimizi de satın alıyoruz, kendi kalelerine atıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Rewendor said: Elalem birleşmiş resmen kendi takımını bir kenara bırakmış, daha kendi as kadrosunu say desen sayamaz, oturmuş GS maçını izliyo, ağzından salya akıta akıta "du bakalım şimdi yenilirler mi ki belki" diye, en ufak bir tökezlemede (hani maçın berabere gelmesine bile fırsat olmadığından dolayı artık atılan gollere takmışlar kafayı) hemen eller ovuşturuluyo, bir uçan adam Sabri nidasıyla "ALLAAAAHHH" diye havaya uçuluyor hemen "oooh gs o kadar da iyi değilmiş yahu bu golü böyle attı bunu da böyle attı" diye hem kendilerini avutup hem de tökezlemeyi kutluyorlar. Bu kadar mı tırsar insan, bu kadar mı panikleyip aman bişi olsun aman bi tökezlesin diye heveslenir? Biz GS maç kazandığında fark attığında bu kadar sevinmiyoruz, siz bi golü rakip kendi kalesine atınca "oh be gs atamadı da onlar kendi kalesine attı demek ki gs atamicakmış ki" diyerek seviniyorsunuz. Komik :) Kendi takımı galip gelse "bu kadar" sevinecek taraftar, gs yenilmeyi geçtim bi golü "atması gerektiğinden farklı atsa (rakip kendi kalesine ya da penaltı falan) buuu kadaaaar (turkcell reklamı gibi işte) seviniyo :) ah bebeğim , üşenmesem senin mod olmadan önceki postlarını toplayıp ordaki uslubunla mod olmayı başardıktan sonraki uslubunu çok güzel karşılaştırırdım ama gerçekten çok üşeniyorum. Futbol bölümünü takip eden arkadaşlar ne dediğimi çok iyi anlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar