Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestirdiğin saçlarından alınan dna ile tanımadığın binlerce çocuğunun babası olabilirsin, bence sen bu konuyu etraflıca düşün ŞAKA Bİ YANA :) kestirme ya, bak yaz bitti kış geliyo, ooh uzun saç sıcacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestir de lan partye gel aga, dalga geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 eğer stajda saçları bağlamak sorun yaratmazsa kestirme,sorun olursa zaten mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestir abi degisiklik herzaman iidir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestir düşünüp stres yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Durduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 açık halde o şekilde uzun süre duruyorsa hele mis gibi saç yapın var hiç kesme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fede dediğin uzun saçlı olur.kestirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.madem staj yüzünden kestiricen 2002 dünya kupasındaki ronaldo saç tipi gibisinden veya ümit davalamsı kestir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bilge bir arkadaşım "uzun saç erkeğin mini eteğidir" demişti. onu söyleme gereği duydum=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 uzun saçlı fede = brevhart kısa saçlı fede = ona daha sıfat bulamadım ama kötü abi ya asdasf kestirme kalsın böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Longshanks said: "uzun saç erkeğin mini eteğidir" ehehheh :D staj içinde gerekliyse kestir gitsin.. değişiklik iyidir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Longshanks said: bilge bir arkadaşım "uzun saç erkeğin mini eteğidir" demişti. onu söyleme gereği duydum=D AHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 az kestir düzelttir sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o yaşa geldin hala stajmı yapıyon sen ya. milletin çoluğu çocuğu var o yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Belli bir yaştan sonra hala uzun saçlıysan, önceki yıllarda dayanıksız çıkarak saçını kestirmiş bütün arkadaşların seni yer yer harasslayacak kestirsene olm çok rahat falan diye. YANİ, saçımı kestirmiş olsaydım kes anasını satayım derdim ben de. Ama hala inatla kestirmiyor olduğumdan sana da kestirme diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestirtme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 DeadSkinMask said: uzun saçlı fede = brevhart kısa saçlı fede = ona daha sıfat bulamadım ama kötü abi ya asdasf kestirme kalsın böle. erol büyükburç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Kestirmeden yakışmayacağını bilemezsin, kes bakalım uzar nasıl olsa gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Kel kalma sorunun varsa kestir, yoksa kestirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kız arkadaşın yoksa kestirme,varsa kestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kestir gitsin. kisa hali daha guzel gorunuyordu, yayiladigin fotolara gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kestirince güzel olduğunu anlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 saçı uzun aklı kısa derler, iş vermezler. kestir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar