Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Hop. Konuyu sapıtmayın, acımam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ooo dramaya mod da dahil oldu. Çok derin bir drama sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 content bitti dedim de doğru ulduar'ı tam anlamıyla bitiren çok fazla guild yok, bence harcadılar ulduar'ı. daha millet algalon görmeden hard mode'ları düzgün deneyemeden yeni patch geldi t9 çıktı millet neden uğraşsın daha kötü eşyalar için ulduar'da. ha ben uğraşırım sırf yapmış olmak için de herkes öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 onun için posta posta veriyolar zaten bossları.. her hafta 1 dene. Haftaya falanda hmlar acılcak yeni instanceın uzatmalar işte... temizleyen temizledi ulduarı bu hafta, yoksa yeni hmlar bizi bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 normal 25 man 1 gun heroic 25 man max 2 gun kaldi 4 gun 2 gun bosversen kaldi 2 gun uldur hard a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 işte bahsettim bu :) oyunu at ayrışı gibi oynar hale gelmek bkz: expantionlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Pyro said: Ooo dramaya mod da dahil oldu. Çok derin bir drama sanırım bu. :D heycan yok no drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 harbiden ya genelleme yapmıyım ama çoğu kişi için artık oyun deil hergün veya her hafta yapılması gereken bir ihtiyaç mı diyim iş mi diyim öle bişi olmuş durumda yani adam atıyorum günlük dailyleri yapmassa huzursuz oluyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 öyle abi ben bile bazen sırf daily hc icin giriyorum sabahtan yapimde kurtulim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Observed (H): 250 (0.47%) Unlock Algalon's Room (H): 692 (1.30%) 'nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tembelliğim ilk defa burda işe yarıo :D hiç öyle uff dur daily yapiim fln diye strese girmiom , "salla yae yarın bakarım" diyip 2 aydır daha 1 tane daily yapmadım -profession dailyleri de dahil- :D en süferi böle bence hep parasız hep aç sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 wow bitmiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 FreEmoon said: Ama content bitti orası ayrı. 10 man'de 4 yardımcı ile yog kesip sonra burda "çok kolay olmuş ayıp, old god bu kadar kolay iner mi?" diye insanları gördükten sonra, content bitti diyene şaşırmıyorum artık. Iyi de content(icerik) ve zorluk seviyesi birbirinden farkli seyler. Yogg-Saron'u 4 keeper ile oldurmekle 0 keeper ile oldurmek arasinda icerik yonunden hicbir fark yok. Bir tek Algalon'u gorebilmenin farkli bir icerik oldugu soylenebilir. Hani elbette Blizzard'in su andakinden daha hizli icerik eklemesini beklemiyorum, ama zorluk seviyelerini de icerik olarak nitelemek pek mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 scorch said: tembelliğim ilk defa burda işe yarıo :D hiç öyle uff dur daily yapiim fln diye strese girmiom , "salla yae yarın bakarım" diyip 2 aydır daha 1 tane daily yapmadım -profession dailyleri de dahil- :D en süferi böle bence hep parasız hep aç sadfsdf Haha ben yazmışım gibi geldi bunu okuyunca. Farm çılgınlığına kapılmadım tembelliğim saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sliphatus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 çılgınlar sizi zalımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Daily hc dışında kovaladığım bişi yok. xD 2 şer topluyoz triumphları. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Komutan said: FreEmoon said: Ama content bitti orası ayrı. 10 man'de 4 yardımcı ile yog kesip sonra burda "çok kolay olmuş ayıp, old god bu kadar kolay iner mi?" diye insanları gördükten sonra, content bitti diyene şaşırmıyorum artık. Iyi de content(icerik) ve zorluk seviyesi birbirinden farkli seyler. Yogg-Saron'u 4 keeper ile oldurmekle 0 keeper ile oldurmek arasinda icerik yonunden hicbir fark yok. Bir tek Algalon'u gorebilmenin farkli bir icerik oldugu soylenebilir. Hani elbette Blizzard'in su andakinden daha hizli icerik eklemesini beklemiyorum, ama zorluk seviyelerini de icerik olarak nitelemek pek mantikli degil. Eee o zaman WoW'a niye para ödüyoruz ki, beleş serverlar var, onda da içerik aynı gel 3 man algolon keselim, içerikse al sana içerik. Hemde beleş. Oyuna en kötü PvE'cilerin bile bossları görsünler mantığı ile eklenmiş gayet eksik abilityli tank and spank formatında ki halini kesip, sonrada içerikse gördük tüm içeriği diye düşünüyorsan. Gerçekten bu düşüncede isen WoW'a harbiden para ödeme, çünkü sana tüm içeriği hesabı açtığın 24 saat olmadan gösterebilecek serverlar var, orda tüm içeriği DK ile solo görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 FreEmoon said: Eee o zaman WoW'a niye para ödüyoruz ki, beleş serverlar var, onda da içerik aynı gel 3 man algolon keselim, içerikse al sana içerik. Hemde beleş. Oyuna en kötü PvE'cilerin bile bossları görsünler mantığı ile eklenmiş gayet eksik abilityli tank and spank formatında ki halini kesip, sonrada içerikse gördük tüm içeriği diye düşünüyorsan. Gerçekten bu düşüncede isen WoW'a harbiden para ödeme, çünkü sana tüm içeriği hesabı açtığın 24 saat olmadan gösterebilecek serverlar var, orda tüm içeriği DK ile solo görebilirsin. Ben WOW'u icerik beklentisiyle oynadigimi soylemedim ki. Starcraft'i da senelerce oynadim ama ona hic yeni icerik gelmedi. Elbette MMORPG ile strateji oyunlari ayni sey degil ama MMORPGlarda da oyunun oynanmasi icin tek sebebin icerik oldugunu dusunmek yanlis. Ornegin Arena yapmaktan hoslanan birisi pek icerik aramayacaktir. Ve evet bosslarin zor modlari ile ugrasmaktan da zevk alinabilir(ben aliyorum). Ama o zor modlar ayri bir icerik falan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Komutan said: Ben WOW'u icerik beklentisiyle oynadigimi soylemedim ki. Starcraft'i da senelerce oynadim ama ona hic yeni icerik gelmedi. Elbette MMORPG ile strateji oyunlari ayni sey degil ama MMORPGlarda da oyunun oynanmasi icin tek sebebin icerik oldugunu dusunmek yanlis. Ornegin Arena yapmaktan hoslanan birisi pek icerik aramayacaktir. Ve evet bosslarin zor modlari ile ugrasmaktan da zevk alinabilir(ben aliyorum). Ama o zor modlar ayri bir icerik falan degil. ayrı bir içerik değil derken? FL hm da devreye ekstra özellikler çıkıyo karşına uğraşman için.Firefighter da aynı şekilde.Vesax,Thorim.Bunlarda farklı hm ile normal mode.Tamam bosslar aynı mekan aynı ama sonuçta değişik fightlar yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Komutan said: FreEmoon said: Eee o zaman WoW'a niye para ödüyoruz ki, beleş serverlar var, onda da içerik aynı gel 3 man algolon keselim, içerikse al sana içerik. Hemde beleş. Oyuna en kötü PvE'cilerin bile bossları görsünler mantığı ile eklenmiş gayet eksik abilityli tank and spank formatında ki halini kesip, sonrada içerikse gördük tüm içeriği diye düşünüyorsan. Gerçekten bu düşüncede isen WoW'a harbiden para ödeme, çünkü sana tüm içeriği hesabı açtığın 24 saat olmadan gösterebilecek serverlar var, orda tüm içeriği DK ile solo görebilirsin. Ben WOW'u icerik beklentisiyle oynadigimi soylemedim ki. Starcraft'i da senelerce oynadim ama ona hic yeni icerik gelmedi. Elbette MMORPG ile strateji oyunlari ayni sey degil ama MMORPGlarda da oyunun oynanmasi icin tek sebebin icerik oldugunu dusunmek yanlis. Ornegin Arena yapmaktan hoslanan birisi pek icerik aramayacaktir. Ve evet bosslarin zor modlari ile ugrasmaktan da zevk alinabilir(ben aliyorum). Ama o zor modlar ayri bir icerik falan degil. nasıl yani?? harmodelarla normal modlar farklı combatlar sadece hodir aynı sayılır belli bi sürede kesmen gerektigi için diger bosslarda tüm bosslar ekstra özellikler kazanıyor birsürü yerleşimler taktikler tamamen degişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Ayri icerik derken ayni yaratigi farkli sekilde oldurmekten bahsediyorsak "yeni icerik" olmaz olsun. (Ama bunun disinda "gercekten yeni" seyler oluyor tabi, toc, tocr falan filan cok hosuma gidiyor mesela.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bu faction change ne zaman gelir simdi kesin bir bilgi var mi? cok sikildim allydan horde da kasmak kasiyor bu saatten sonra. bu taraf degistirme olayi ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu ptrde bi kac test yaptilar, 2-3 normal patchte gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 iyimis o zaman, yani 1-2 aya acilir diyorsunuz. o zaman kastir miyim hic karakter takas etmeye falam, direk ally chari horde yapabilcez yani ayni skiller meslekler, itemler her sey ayni olacak yani... guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o değilde californiadaki yangından etkilenmese bari blizz. LA çevresinde de bile bi sürü ev boşaltılmış, irvine 120 km felan LA a yaklaşık. yanmasın blizzard binası falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar