moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 said: Alaska'nın Nome bölgesinde 1960'lı yıllardan bu yana insanlar hiç bir iz bırakmadan kaybolmaktadır. Daha önce FBI ajanları bu bölgede araştırma yapmışsa da, insanalrın nasıl kaybolduğu gizemi çözülememiştir. Psikayatrist Dr. Abigail Tyler, hastalarının birinde oldukça ilginç bir travma durumuna rastlar. Bu travmanın izini süren Abigail onun uzaylılar tarafından kaçırıldığına dair ikna edici ipuçlarına rastlar. 1. türden yakınlaşma: uçan ama ne olduğu belirlenemeyen şeylerin görülmesi. 2. türden yakınlaşma: uçan cisimin varlığına dair herhangi bir kanıt. 3. türden yakınlaşma: uçan cisim ve(ya) içindekiler ile iletişim-temas. 4. türden yakınlaşma: uçan cisim tarafından kaçırılma... Spielberg'ün Close Encounters of the Third Kind'ın devam filmi olmayan bu filmde bir de Milla Jovovich oynuyor. 6 November 2009 http://www.imdb.com/title/tt1220198/ trailer http://www.youtube.com/watch?v=nQG5dgtWGws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu tip filmler nedense hoşuma gidiyor.gelsin izleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Güzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Abi adamlar film tanıtımı için Voldemort'un burun deliklerini niye koyuyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/O_RLY.jpg Aklıma bu geldi o delikleri görünce xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.traileraddict.com/trailer/the-fourth-kind/trailer güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İlk mesajdaki youtube linki kaldırılmış, güncelleyeyim dedim. http://www.youtube.com/watch?v=IbQXxNWNxyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 milla yaa. canıms =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 trailerı başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 trailer süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Trailer çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yalnız bu fake documentary'ler yaygınlaştı bayaa. güzel de oldu gerçi ama havasını kısa sürede kaybetmesini istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Biraz araştırdım da,sanırım fake gibi...Yani ama buna hakları var mı bilmiyorum,"based on real evidents" diyip insanları kandırmaya,mutlaka bir engel olması lazım,birileri dava mava açar yani Amerika burası,kolay mı milleti kandırmak.. http://movies.yahoo.com/feature/buzz-log-fourth-kind.html http://community.adn.com/adn/node/143292 Bunu buldum mesela fake olduğunu söylüyor,gerçi alttaki video ilginç,tam Sovereign'lik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fake tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sotto said: "based on real evidents" evidents diyolarsa problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bugün gösterime girio sanırısam amerikada dimi? bi bump alalım o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paranormal Activity fiyaskosundan sonra ümidimi bu filme bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nasıldı film izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bence hakları var gayet böyle gerçek hiayeden uyarlama demelerine çünkü orada yazıklaryla ilgilibi kanun olduğunu snamıyorum.Ben izleyicimi kandırmak istiyorum olamaz mı yani? : Senaryonun ilk cümlesi: Film siyh ekranda "gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır" yazısıyla başlar mesela bensenaryomu böyle yazdım, kurgu senaryo ama ben yazdım böyle olcak =D Ayrca evet nasıldı film izleyen varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Reklam falan için var öyle bir kanun da sanmıyorum film için olacağını. Gerçi "ben gerçek bir olayı izlemeye gittim, sonra araştırdım ki yokmuş böyle bir olay" diye parasını geri isteyen olabilir, dava da açılır hatta Amerika'da yaşıyor olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Çok enterasan bir film. Real footage olarak geçen sahneler 'real' değil, fake havası bol bol mevcut film de. Yonetmen ve Yapımcı, izleyicinin neye inanacağından ziyade neye inanmak istediğine inanarak yola çıkmışlar (tu) 7/10 , tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 eh gercekmis gibi izlenirse fena degil. az kaldi inaniyordum yani. fake film. normal fake i milla ablamiz esas fake i Charlotte Milchard canlandiriyormus. seksen saat aradim kimdir diye buldum bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok tırt ya, keşke gerçek diye kandırmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Aşırı dandik bir film. Discovery Channel'daki paranormal programlara benziyor. Hele hele I'm actor Milla Jovovich dediği o spastik açılışı of of. O ne abi. I'm actor Elisha Cuthbert and I'll be portraying Kim Bauer. Some of it you're about to see is extremely disturbing. lol. Bütün canlandırma sahneleri atıp, geriye sadece röportaj ve video kayıtlarını bıraksalar düzgün bir film olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gerçek olsamısını diledim bir an sonra vazgeçtim. gerçekimsi görüntüler iyiydi ama, ürpertici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar