BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cop posedi uretcek malzemem yok demek yane mesela konserveciyse balik yada pineapple yada kahve yok sigaraciysa tutun yok demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya petrolu with hold etmenin yarari ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Benim bahsettiğim olay henüz hiç balıkçım yokken başıma geldi. Korkunç. Bone belki event falan gelirse fiyatı daha pahalıyken satmak içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şavez gibi satmayıp fiyatları çıkarmak için herhalde ehu yalnız yukarıda işlenmemiş altın satmak muhabbeti bana "işlemeden bor satıyoruz ühü" söylevini hatırlattı direkt. çok güzel değiniyor sosyal sorunlara oyun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aga tamamda tek bi event war oda ABIII %20 fiyatlar dustu eventi dahada ilginci depoyu arttirma olayi war yane bi ozellik olmali yoksa exportu tamamen kapamak mesela mumkun deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bende paso isyan çıkarıyolar, vurun 3 tanesini random akıllı olsunlar diyorum sorun çözülüyo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dock workerları kovup slotları kaparsan mümkün olması lazım ama tabii bütün kalemlerde durdu mu sorun olur ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oynayan var mı ya ? campingteyim de çok karışık geldi 80 de kaldı nüfus ve daha arttıramıyorum apartmanlar boş gelen giden yok. Clinic açtım doktor bulamıyorum aynı şekilde okula öğretmende yok. En başta neler yapmalı nelere dikkat etmeli? birde mining nasıl yapılıyor bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Farm yaparken binayı diktiğim yerinmi yeşil görünüyor olması lazım,yoksa çevresininmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 evet birde onu sorucaktım. ayrıca farm da yeşil ve kırmızı kareler çıkıyor. Mesela papaya ya tıkladığım zaman yeşil çıkıyor ve yanında 100 dolar falan yazıyor açıklaması nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 her bitki farklı yükseklik ve nem istiyo, etrafında ne akdar yesil varsa o akdar ock yeri ekebilir demek cifciler. genelde etrafının 4te 3'ünü anca ekiyolar ama yanı tarla yapsanız bile siz, über cifci yoksa farmda verimli ekemiyo hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya bu capitalist ler low economic disparity den rahatsızlar da,bu tam olarak ney.sınıflar arası ücret dengesimi.benden sınıflandırmamı istiyor anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ücretler bilbirine yakın olucak. elektrik santralindeki 20 pezo alırken cifci 5 almıycak. ortalamayı altta tutup hizmet sektörünüde düşürüp sorunsuz takılabilirsin mesela. bir süre sonra zaten herkeze en kralından ev hizmet sunucak kadar kalkınıyorsun rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kapitalistler ücretlerin yakın olmasına uyuz oluyor. Komünistler yakın olmamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Absolute Power'ı denemiş olan var mı? said: * New campaign featuring 10 missions on a separate map with 10 islands which are also available in sandbox mode * New buildings (including Garbage Dump, Marina, Small Garage, Children's Playground, and more...) and a new buildings category for current and new decorations with individual icon models * New Megalomania Edicts - demonstrate your absolute power by ordering the construction of a huge golden statue of Tropico's top export, declaring an annual festival dedicated to yourself or even print your own money! * Six New Landmarks build huge decorations and structures which dominate the island landscape and make each island unique. * New Faction - The Loyalist Faction are your die-hard supporters and want no elections (since El Presidente is obviously the best candidate) and want a statue on every corner! * Faction Disasters - Low standing with any island faction will trigger new disasters if not addressed * New Intro and Win/Lose Cutscenes * Four Additional Avatar Costumes Two for male and two for female avatars * Beautification upgrades for the presidential palace including rooftop pool, extra towers, flags, banners and a larger balcony (which will increase the effects of balcony speeches) * More icons displaying the status of buildings and displaying input/output storage numbers for selected buildings * Prevalent Faction - In every sandbox game one faction is chosen as "prevalent" on the island. Members of this faction will be especially numerous throughout the entire game and their satisfaction will be more important than usual * More radio announcements to guide you through Tropico's daily life * Gravel Roads A second type of road for rural areas with decreased travel X tane yeni bina, megalomania edicts, loyalists, daha fazla juanito, taş yol falan süpere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 small garage cok buyuk eksikti zaten. bir ara deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Biraz oynadım. Çok güzel olmuş. Toprak yol dik araziye bile yol yapılmasını sağlıyor ama öyle patika gibi değil, yine bir limit var. Yerleşimlere göre otomatik olarak asfalta dönüşüyor. Small Garage eski Garage'ın yerine gelmiş. Garage'ın çok yer kapması sorunu ortadan kalkmış. Önceden böyle birşey var mıydı hatırlamıyorum ama Tenement, Apartment falan zamanla yükselebiliyor. Yükseldikçe kapasite artmıyor. Neye göre yükseliyor onu da bilmiyorum. Heykeliniz avatarınızla aynı oluyor. Heykel türü bir sürü şey gelmiş. Hepsinin bir getirisi oluyor. İsa heykeli turist çekiyor, din aşılıyor falan. Elektrik türbini süper. Az yer kaplıyor. Yüksekliğe göre elektrik veriyor. Yeni edictler var. Para basıyorsun karşılığında enflasyon artıyor. Juanito'ya suikast var ahah. Silah üretebiliyorsunuz, orduya katkısı var mı bilmiyorum. Nükleer işlere girmek de mümkün. O zaman US USSR işgalinin önü kesiliyor. Yeni radyocu tam bir rebel. Faction istekleri derecesine göre detaylı bir şekilde gözüküyor. Çok güzel olmuş. Bütün binalara mouseover'da profit falan çıkıyor. Limanda bir sonraki ihracatta kazanılacak para gözüküyor ki hastası olduğum bir yenilik. Şimdi aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Steam'de indirime girdi 7.5$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://www.techulous.com/wp-content/uploads/2010/03/Tropico3-AbsolutePower-10.jpg JUCHE TOWER LA AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH http://blogs.themiamihurricane.com/media/blogs/Bitch/RockerKimJong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 lmao! Eve dönünce kesin oynamam gerek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yeni radyocu kadın nasıl bindiriyor ahah El Presidente sokağa çıkamaz hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 wind turbine which turns against the wind ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 oynuyodum da bu chubacabra lı bölümde hep aynı yerde çöküyor oyun sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Viktor said: http://www.techulous.com/wp-content/uploads/2010/03/Tropico3-AbsolutePower-10.jpg JUCHE TOWER LA AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH http://blogs.themiamihurricane.com/media/blogs/Bitch/RockerKimJong.jpg ohaha çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 campaign mi oynamak lzm yoksa kafamıza göre mi şu 1. sorum.hangisinden daha keyif alırım birde abi sürekli iş beğendirememe sıkıntısı yaşıyorum. nukleer santralde misal hayvan gibi maaş dayadıgım halde 1 kişi calısıyor.o da işten ıckıyor.bu yuzden elektrik sıkıntısı yaşıyorum misal beni dellendiren olunca hemen öldürtüyorum askerlerime götü boklu market bile maaş beğenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar