Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Baktim forumlara ama bulamadım başlık ^^ Var mi betada olan başka ? Dehşet yapmişlar herifler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ilk oyuna donmeye karar vermiş olmaları cok mutlu etti benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Tam olarak değil ama evet dediğin doğru 1.cisine benzer yanları çok ama daha güzel graphic interface ve expansionlari var içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 xbox içinde çıkması ilginç olmuş direk simcity tarzı oyun degil miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 1. si muz cumhuriyeti, 2. si korsan köyü (?) yönetim şeysiydi, bina falan dikiyordun da SimCity tarzı şuraya siz yerleşin, buralarda çalışın vesaire yoktu. Aşırı basit ve korsan temalı olduğundan çok hoşuma gittiydi 2. si özellikle, çerez ve güzeldi böyle. Konsepti baya tatlıydı. Hatta hala kurulu oynuyorum falan sdf. 1. ile 2. baya farklı bu arada, ortak noktaları var da iki oyunu da bilmiyorsanız ve stratejide kolaylık olmaz kafasındaysanız 1. ye bir bakın derim. Bana ağır geldi kafam çok almadığından öyle dincileri memnun et militaristler kızıyor anarşikler araba yaktı muhabbetleri sdf. Xbox'ta garip durabilir biraz, strateji çünkü yani. Sulandırmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 nufus artınca, sansına bide adada uranyim falan cıkıcna komedi olaylar oluyodu. bi taraftan sovietler obur tarafta usa adaya cıkartma yaptığını, ben bı yerlerımı kurtarmak ıcın, palace'ı yıkıp adanın uzak bi yerine yaptığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sonunda 1 tropico 1 cidisini buldum ^^ güzel oyun yawuf El Presidente demesine hasta oluyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Peh, Bulgarlar yapmış oyunu oyunun temelli güzeli ancak çok saçma şeyler var communist doğu avrupa binaları var ne alaka tropico ile. Bu arada beta için sağlam referans gerekiyor "başka betalarda bulunmuş olmanız gerekli bakıyorlar çünkü". Şansınızı deneyin beta çevrem sağlamdır :D yardım gerekirse bir iki ref verebilirim. http://www.haemimontgames.com/tropico3/betatest.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oo kralsin agam, sagol varol... yardimlariniz icin tesekkur... yalniz paticikte oyun oynayan herhangi biri en az 3-4 beta teste katilmistir zamaninda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tropico 2yi oynayıp begenmiştim ben, betasına katılan varsa anlatsın biraz gözünü seveyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 baya alakası var, eğer yerel halk ve yonetim, komunism hayranlığı icersindeysei mimari akımda pek ala doğu bloğuna benziycektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bulgaristan'dan güzel oyun çıkarkene bizden bişi çıkmaması.. -_-' gerçi bor madeni çıkıyor stratejik olm! tüğm dünyaaağ bor madenine bakıcak ban 10sene sonra.. yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Alis said: Peh, Bulgarlar yapmış oyunu oyunun temelli güzeli ancak çok saçma şeyler var communist doğu avrupa binaları var ne alaka tropico ile. Bu arada beta için sağlam referans gerekiyor "başka betalarda bulunmuş olmanız gerekli bakıyorlar çünkü". Şansınızı deneyin beta çevrem sağlamdır :D yardım gerekirse bir iki ref verebilirim. http://www.haemimontgames.com/tropico3/betatest.php Bulgarlar yapmış derken ciddimi?sdsadsa 1 senedir bg de yaşıyorum ve böyle bir oyun yapabileceklerine inanasım gelmiyor bir türlü,tropico 1-2 nin bulgarlarla bir bagı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 beta meta uğraşamam valla bu yaştan sonra. çıksın sürümü alır oynarım paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Arkadaşlar, Evet bir süredir sessiz kaldım ama şimdi tekrar biraz daha fazla bilgi vereyim ne yazik ki görüntü veremiyorum çünkü patide bulunan başka arkadaşlar'da var beta'da. Beta boards'da ciddi olarak beta dişina çikmaması gereken görüntülerin olduğunu belirtiler. Şuanda v1.2 geçildi bir kaç bug düzeltildi. Oyun evet bulgarlar tarafından yapilmiştir. Normalde original Tropico bulgarlara ait değil sadece 3.cüsü bulgarlar yapımına üstlenmiştir. Oyun hakkında bilgiler oyun içersinde Soviet rusya'ya dan kalma binalarin çok olduğunu söleyebilirim "Hiç alası bile yok halbuki" oyunla alakadar. Grafiklerde tamamen farkedersiniz ki, komunist alt yapi çok belirgin. Bulgaristan'ın komunitsci bi ülke olduğunu andırıyor resmen. Bir başka bilgi ise ordu sistemi var yani ordularını yönetip savaştırabiliyorsunuz MP olayı yakinda çikacak ama bize henüz kullanmaya vermediler. Yani multi player olarak oynayabilcez bundan sonra :). Ehmz, holiday işletmeleri biraz genişletilmiş. Odaların içersinde luxary denilen olay var yani odaların katına göre kalitesini ayarlayabiliyorsunuz vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dasaaa said: bulgaristan'dan güzel oyun çıkarkene bizden bişi çıkmaması.. -_-' gerçi bor madeni çıkıyor stratejik olm! tüğm dünyaaağ bor madenine bakıcak ban 10sene sonra.. yaa tabi olm! borla üreten araba bile ürettik ama amerikalılar engel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 küçükken hep demo oyunlar oynardım levelden aldığım. bunun 1ini oynamış ve çok sevmiştim. lakin gidip de hiç araştırmadım. çıksın oynayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Çıkmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 indirdim bile, de kurmaya üşeniom. akşama kurayımda kominizm getireyim yine adaya, doktora da çöpcüye de aynı maaşı vermek paha biçilemez hakketen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bulgar diyosunuz da adamlar 97'de girmişler bu işlere http://www.haemimontgames.com/company/index.html eski oyunlarını oynamadım ama adlarını duymuştum, şöyle bi türk firması gelmeyecek mi acaba hiç edit: The Celtic Kings/Imperivm franchise sells over 1,000,000 copies worldwide. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kapitalizm her zaman yönetir her yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yok tropico'da communism daha verimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gamespotta çıkışı 16 ekim diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o der öyle, ama malum yerlere düştü bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Almanyada çikti originali 3 gün evel :) ve bu arada çıkan originalını oynuyorum şuanda hakketen bizim beta ile alakasi yok anlamadım gitti mu nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar