Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 21.CI YUZYILDA HALA ALLAHA INANANLAR VAR LOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 22. Yüzyilda da olcak lan. Ben kahinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hoşbuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 22. yy'ye kadar marduk gelecek. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 recep şaban ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 recep ivedik inek şaban güdük necmi / ramazan ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Masquerade said: 22. yy'ye kadar marduk gelecek. sorry. Gelmez burda Allah var. O başka yere gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Anelor said: 21.CI YUZYILDA HALA ALLAHA INANANLAR VAR LOLOLOLmal msn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 UUZZAAAA G3NCH alayina gider karacaahmet gencligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Anelor said: 21.CI YUZYILDA HALA ALLAHA INANANLAR VAR LOLOLOL AHAHAHAH olm foruma içip içip girmeyin yarılıyorum lan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 21.YUZYILDAYIZ HALA YUTUPDAN VİDYO İZLEYEMİYORUM BENCE DAHA KÖTÜ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 inanmıyosunuz bari dalga geçmeyin. bırakın herkesin görüşü kendine. siz inanmıyosunuz diye aaa ateiste bak dinsiz herifler diye sizinle dalga geçiyo mu inanan kısım. valla yakışmadı bu konu buraya bence. bu arada böyle konularında ilgi çekilmek için açıldığı görüşündeyim. (patinin çoğunluk kısmı ateist olduğu için bişeyleri kanıtlama çabaları var insanlar da) bırakın artık kurcalamayın bence herkesin dini görüşü inancı kendine saygı duymayı öğrenin birazcık. özel konular çünkü bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu şaka pek olmamış gerçekten. fistanın "çok oruçluyum" çalışması daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bende 21. yüzyılda halen bu kadar mal adamların olmasını garipsiyorum ama hiç topiğini açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sağdaki cem yılmaz aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 harbi len ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 allaha inanmiyoruz cok cooluz oh yea B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 mangal said: allaha inanmiyoruz cok cooluz oh yea B)- yazdık inanmayanlardan da cool olduk oh yeaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ateist değilim , tanrıya inanırım ama insanların şu allahın sıcağında akşam 8 e kadar açlığı geçtim susuzluk içinde iş yapmalarını ( evde oturmayıda geçtim ) gerçekten anlamsız buluyorum . Ne bu işkence kendine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Experimental said: Ateist değilim , tanrıya inanırım ama insanların şu allahın sıcağında akşam 8 e kadar açlığı geçtim susuzluk içinde iş yapmalarını ( evde oturmayıda geçtim ) gerçekten anlamsız buluyorum . Ne bu işkence kendine . islamın şartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Anelor said: 21.CI YUZYILDA HALA ALLAHA INANANLAR VAR LOLOLOL Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Experimental said: Ateist değilim , tanrıya inanırım ama insanların şu allahın sıcağında akşam 8 e kadar açlığı geçtim susuzluk içinde iş yapmalarını ( evde oturmayıda geçtim ) gerçekten anlamsız buluyorum . Ne bu işkence kendine . İşkence değil arkadaşım ibadet. Nefsi kontrol altına alma. Topic başarılıymış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Anelor said: UUZZAAAA G3NCH alayina gider karacaahmet gencligiBenmde fazla ilgim yoktur böyle şeylerle.Hayatımda oruç tutmadım ama su lafı karsımda sölesen azını daıtırdık o kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Anelor said: 21.CI YUZYILDA HALA ALLAHA INANANLAR VAR LOLOLOL 21. YY A GELDİ HALA SENİN GİBİ HÖDÜK ANGUT ADAMLAR VAR LOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar