Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 şu an yüzlerce keyboard turner betayı indiriyor
Milamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 şunun çıkış tarihlerini hızlıca duyurmaları lazım. feci kararsızlık başladı bende. bir yandan gw2 ce almak istiyorum ama diğer yanda diablo tak diye mayısta çıkacak onun için sabahlamak gerek diyorum. arada çıkacak başka oyunlar var ki rift'e bile dönesim var.
Lasombra Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Skill animasyonları çok tatlı görünüyo yau.Uzak doğu oyunları kadar abartmamışlar tam ayarını bulmuşlar.Baya uzun zamandır off üfff diyerek beta vidyosu izlememiştim güzel geldi. Yanlız ranger vidyolarını izlerken hep gw1deki ranger gözüyle izledim.Ne biliym gw1de ranger skill bloklardı trap atardı falan daha çok control/support görevindeydi genelde ve gruplarda iyi bi ranger çok şey değiştirirdi.Sanki bu sefer daha çok dps olmuş gibime geldi.Yanlışmıyım?
KingV Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 beta invitelar dağıtılmaya başlanmış :)
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sadece duymakla kaldık. bi hareket yok hala :(
KingV Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 neyse gelen maila göre hakkında konuşmam, eleştirmem yasakmış daha fazla bişi diyemiycem :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 canım kardeşim benimmmmm:D nasılsın iyi misin hoş musun bi isteğin bi ihtiyacın var mı(:D
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kısmetsiz köpek kurban bayramında aç kalışmış, bizimkisi de o hesap..
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 valla bir oyunun ivite ı gelsin artık arkadaşım delirecem yaww
Sothra Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ben 7 farklı mail 7 farkli ip kullanarak sign up yapmıştım.(sayko paranoya) Hala tık yok :(
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Üstekki arkadaş çıkmış olması demek bana da çıkmış olması demek o ye
Rhox Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Diablo 3 den çok bunun betasını istiyorum :( Bunun betaları swtorun yaptığı gibi hafta sonuna özel olacak anladığım kadarıyla çıksada oynasak, gerçi preorder garanti 8-)
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sercan bu sefer anlaştık el sıkıştık bak. mail gelirse aynı anda ö.m kutumda mesajını görmek istiyorum.
Solarfall Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bu kadar heyecan, üst düzey beklenti oluşturmayın. Bu oyunu da çıkmadan patlattıracaksınız insanlara.... D3 için bile millet olmamış falan demeye başladı...
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 heyecanlanmak iyidir, kalbi güçlendirir, kan dolaşımını hızlandırır.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bu linkteki yazanlar doğru ise,kesinlikle craft itemların dungeonlardan elde edilenden çok güçsüz olması gerekiyor. Craft edilen itemlar, bu yazıda bahsedilen sadece dungeon token ve karma ile elde edilen güç olarak eşit veya çok yakın olacak ise , bariz bir şekilde cash shopda para harcıyacak olan insanlar güç elde edecek. Cash shopdan gem al , ah da para karşılığı sat , o para ile tüm craft itemları topla oh ne güzel. Content eskirken daha az sorun oluşturacak iken , her yeni content her yeni güçlü loot oyuna entegre edildiğinde , bunlar ile beraber gelen yeni güçdeki craftlari cash shop kullananlar digerlerinden daha çabuk belki de ilk günden alacak.
Spin Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Guild Wars oyunlarında item'ların güç farkı yok. Tek fark kozmetik, o başlıkta da yazıyor. Yani level 80 itemların hepsi aynı özellikte base stat olarak. Farklar; skin, kozmetik detaylar, build, oyuncu skill etc.
Öne çıkan mesajlar