Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 stat eksik olsun çokda tın 2 stat eksik diye adam beni yenecekse başlamayım oyuna. swtorada vermedim bunada vermem varsa deluxe tarzı bişi alırım maksat oyundaki geyiklere sahip olayım adamın ensesine kartopu falan fırlatayım ne bileyim :D
Mesaj tarihi:
Öyle bir durum yok zaten. Yakınından bile geçmiyor, verilen ring (onu diyorsun sanırım) gayet low level bir item, ilk gün elinde yüzüksüz gezme arkadaş item'ı :)
Mesaj tarihi:
Şimdi twitterda gördüm.

http://www.forbes.com/sites/johngaudiosi/2012/03/13/ncsoft-aims-to-break-the-static-online-game-mold-with-arenanets-guild-wars-2/

Linkteki makaleye göre tüm versiyonların fiyatı belli olmuş.

The Guild Wars 2 Collector’s Edition will retail for $150, the Digital Deluxe will sell for $80 and the Standard Edition will go for $60 when the game ships later in 2012.

Bizim rusçu NucLear ucuza temin ederse tadından yenmez.
Mesaj tarihi:
Standard Edition $59.99 / €54.99 / £49.99
Guild Wars 2 game

Digital Deluxe $79.99 / €74.99 / £64.99
Guild Wars 2 game
Summon Mistfire Wolf Elite Skill
Rytlock Miniature
Golem Banker
Chalice of Glory
Tome of Influence

Collecters Edition $149.99 / €149.99 / £129.99
Guild Wars 2 game
Summon Mistfire Wolf Elite Skill
Rytlock Miniature
Golem Banker
Chalice of Glory
Tome of Influence
10-inch figurine of Rytlock
112 page Making of Guild Wars 2 book
Custom Art Frame
Art Portfolio and Five Art Prints
Best of Guild Wars 2 Soundtrack CD

ArenaNet said:

All players that pre-purchase Guild Wars 2 will be given access to all upcoming beta events and will be given head start access prior to release (3 days)
Mesaj tarihi:
Ztandart FTW.. Zaten bu tarz oyunlarda neden collectors alınır bilmem. Ne gereği var.

Sorum: Anladığım kadarıyla 5vs5 battlegroundlar, bunun yanında GvG ve bir de 2 haftada bir WorldvsWorld oluyor.Yani pvp bundan ibaret dimi ? Ne bir RvR zone ne de world pvp mevcut değil oyunda ?

Cevap için şimdiden teşşekkürler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...