aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 haklisin, arenaneti banleyelim forumdan.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 İstanbul dan taşınınca iyice başarısız oldu bu çocuk
bemre Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 GW2 bölümü istiyoruz.. videolar, tanıdımlar, skiller hepsi karıştı bir başlıkta.. ara da bul
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/117/014/GsE3k.jpg
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 şu beta bir başlasa, davetiyemiz de gelse ne güzel oluur
Creus Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Oski said: eline sağlık da oha bu ne abi? paramızla rezil mi oluyoruz warez sitelerinden oyun indirmek falan. sonra f2p diyince kızıyorsun. oyunun clientı çek. dl etmeye başlamadan cliente -image ekle. -image Forces the game to load all known updates. The program terminates after the update is completed; Guild Wars will not be able run with this parameter on. Recommended: Create an extra Guild Wars shortcut (e.g. "Guild Wars Updater") specifically to use this command line switch. -image updates gw.dat; after updating, that file can be be transferred over to other machines. There can be up to 4 gigabytes of data to download. Once -image completes, the exact file size of gw.dat will vary across installations.
Spin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 birisi; "davetiyem geldi ulan" diye çırılçıplak koşarak buraya gelene kadar trollfest continues.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 darkfall bölümünde ki en son mesaj 6 eylül de atılmış,o konu kaldırılıp yerine eklenebilir gw2 mesela...
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yok be abi ne potansiyeli olacak,güzelim oyunu batırdılar,df 2 çıkacak muhabbetide baydı milleti ne zaman çıkacağıda belli değil
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya gw1 sunucuları kapalı mıdır nedir? sabahtan beri deniyorum code 004 hatası veriyor. unable to operate.
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 haha aynı problem bende de olmuştu, ya kullanıcı adını yanlış yazıyorsun ya da daha oyun aktive olmadı. 1. ncsoft master accounta bağlan orada gw için olan kullanıcı adını yaz oyuna. 2. yine ncsoft master accounta bağlan gw 1 şifreni değiştirmeye çalış eğer şifre değişmiyorsa o zaman daha oyun aktive olmamıştır.
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 şifreyi değiştirdim ve yanlış yazmıyorum. aktive olma nedir ki? ben 2007'de almıştım daha oyunu
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yok ben oyunu geçenlerde aldım, aktive olması baya sürmüştü. Kullanıcı adın ya blablab@ncsoft ya da kayıt olduğun mail adresi olması lazım
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 biliorum da çalışmadı hiçbiri niyeyse. şu an full client indiriyorum -image yöntemiyle. deneyemiyorum tekrar o yüzden. akşam habber ederim.
bemre Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bck said: bemre said: Süpersonic olmuş şu tarz yorumlar oyunların içine eden en büyük faktör bence. Arkadaş nasıl tepki vereceğimize de mi karışacaksınız. Sevincimi istediğim gibi dile getiririm. Yaptığın bağlantıyı da anlayamadım zaten, neyine ediyor bu yorum, nasıl ediyor?
Mehanix Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 oyun ne zaman cıkacak nasıl indiricez nasıl oynicaz tam bir cumbus yeri olmus bu topic.. biri bilgilendirsin ya su oyun hakkında.. :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Tüm sorularının cevabı belli değil, indirme dijitalde olur ama bu kesin gibi.
Oski Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 -image yöntemiyle indiricez. ya da dreagloth warez'den link ayarlarsa artık mod olarak. bakalım.
Öne çıkan mesajlar