Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 harbi sercan uo oynarken deno nun altında bez olma ihtimali çok yüksek ya huehueuhe
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 safi abartısınız. gökhan, senden de bu baga'lığı beklemezdim.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 O zaman http://www.youtube.com/watch?v=pG3tEl9FF9s&feature=g-all&context=G22295a2FAAAAAAAABAA
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 heriflerin konuşma tarzına hastaydım özellile simon'ın. facebook sayfalarından baktım sanırım şu herifmiş
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 dreagloth said: O zaman http://www.youtube.com/watch?v=pG3tEl9FF9s&feature=g-all&context=G22295a2FAAAAAAAABAA Oyun niye böyle sıkıcı görünüyor? Panda pokemon oynarım bunun yerine.
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 moblar az vuruyor sanırım, tank healer olayı olmayınca falan. Mesmerin ne yaptığı belli değil yaw adam hiç aksiyon oynamamış. Ama güzel :D
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Part-2, bitiremediler heh http://www.youtube.com/watch?v=zGNSuIqvezI&feature=g-user&context=G25cc964UCGXQYbcTJ33YNheATfHWPsx1_mhrPni7eNNGw17fqVLY
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tP1INgvPmVE&feature=g-user&context=G2c24321UCGXQYbcTJ33YNheATfHWPs6hKb6FpAbCUFXx6RIMqz6g
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben bezle oynarken sizin altınızda ultima vardı.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bu herifler hiç taktik maktik yokmuş gibi oynuyor yalnız dungeonda ya, bunların kendi eblehliği mi yoksa oyun mu gerektirmiyor
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 gw2 ve pve .. bilmiyorum ama burnuma pis kokular gelio...
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hayır taktik var, adamlar ilk defa giriyor, dev var birde oynayan, arada bu boss lar şöyle yapıyor diyor sonrası skillz.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ha tamam videonun daha tamamını izlemiştim, sona gelince adamın dediğini yapmaya çalıştılar.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 abi soru şu açık şekilde soruyorum.. fazla izlemediğim için videoları ve haberleri de pek fazla takip etmiyorum.gerçekten bu oyun oynanırmı,swtor'dan 2 hafta da sıkılan benim gibiler için umut varmı?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Sorun saçma, adamına göre değişir, izle videoları kendin karar ver. Benin ve birçok kişi için oynanır, spark ve axe troll, geri kalan her şey için mastercard.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 tamamda yani bütün oyunların videosunu,haberlerini,ıvırını zıvırını aylarca takip ettik,artık takip etmek istemiyorum arkadaş,bu oyun iyi dediğim bütün oyunlar patladı wow haricinde,gw2 ye üfleyerek yaklaşıp,kullanıcı yorumlarına göre karar vermeyi düşünüyorum.
RRa Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bir oyunda umut olması için; - Hile/Cheat olmaması - PvPde Bug Abuse yapılamaması - Aşırı Item Based olmaması (KO gibi) yeterlidir. GW2 de de bunların olma ihtimali oldukça düşük. Bu saatten sonra çıkan kitle, p2p oyunlarında da sanmıyorum bu tarz şeylerle karşılaşalım. Ha onun dışında seni oyuna bağlayacak olan class balans, atmosfer, grafik v.b. konularıda bence videodan anlamak pek mümkün olmuyor. Open betasında oynama fırsatı bulursak daha net anlarız. Ha bir oyunun yeterli yada yetersiz olduğunu anlayabilmek içinde kesinlikle endgame görmek gerekir. Lowlvlda balans hakkında ki bir fikriniz gerçeği yansıtmayacağı gibi mmo olması nedeni ile en önemli 2 öğe world pvp ve raid görmeden de mmolar hakkında yeterli yada yetersiz dememek gerek. Malumunuz swtor da EV ve ilum görmeden oyun hakkında atıp tutan çok yeterli arkadaşlar olmuştu, beklentim aynı şeyi gw2 için yapmamaları. Bir MMORPG de arkadaş ortamınız müsaitse hangi oyun olursa olsun ama öyle ama böyle keyif alınacağına eminim.
Öne çıkan mesajlar