SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi lore beni etkilemedi nedense... ama bunca sene wow oynadıktan (oynayamadıktan) sonra pc yenilersem tercih edeceğimi düşünüyorum. Zira güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ne lore u abi, ölümüne pvp, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bende dark sagadaymışım member listte gördüm :D Diablo ile aynı zamanda çıkmıcak dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 eğer aynı anda çıkarırlarsa çok büyük aptallık olur. Bence tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ne alakasi var iki oyunun ? Mmorpg vs action rpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hitap ettiği kitle çokta uzak değil yav. Birde diablo 3, ikiden multi olarak daha iyi çıkarsa yarı mmorpg diyebilir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi gercekten bence alakasi yok, eger bunu dersen diablo 3 u mmo kademesine almamiz gerekir. cunku; GW 2 nin GW 1 ile alakasi pek bulunmuyor. sadece isim ve lore , GW 2 yi daha cok wow-eq2-lotro gibi dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 İkiside sevdiğim oyun, aynı zamanlardamı çıkıyor diye sordum sadece :) türlerini biliyoruz, karşılaştırma yapmadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 o kucuk teknolojik yaratiklari direk wow gnome ve goblinlerinden araklamis herifler oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 wowda baska yerden arakladi .. ne olacak simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi nolur şu geyiği döndürmeyin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tirtikladim ama baslatmadi cevap gelmedi :) sonuna kadar gidip hepimizi allah yaratmadimi en buyuk mmo o dicektim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 adam benden hevesli cikti tovbe ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 löl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ahahaha bir forum kavgasıda böylece başlamadan bitmiş oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 reytingler düşüyor böyle kavgasız falan olunca.. wow sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ramazanda herkez gergin oluyo zaten kavga falan çıkmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 orucunuzu oyun için sakatlamayın beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi orcunuzu okudum iki sattir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sonunda be... şuan gw bile bence wowdan bin kat daha güzel pvp sitemine sahip, gvg sistemi tadından yenmiyordu. zibilyon tane taktik dönüyordu etrafta. grafiği bile çıktığı zamanda her oyna çakıcak şekildeydi ama gel görki 2-3 yıllık bi ömrü oldu nedense. oynarken dünyasında kendimi kaybediyordum, en zevk aldığım oyunlardandı(mmolardan bile demiyorum). oha heyecanlandım, ah'ı özledim... of nostalji bombası yaşadım, sakladığım sslerden bi tane koyayım =D chat loga dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 IWAY is MY WAY :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahah :) ilk çok meşhurdu ama sonradan yalan olmuştu =P ama feci rank kasmıştım iway takımlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 o hench lerin rahatsız edici dakikliğide uyuz bişeydi :) %30-40 hp olduun an heali basiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://www.massively.com/2009/12/04/analyzing-the-newest-guild-wars-2-trailer/ raceler hakkinda bilgi ve yeni video. mmm nefis gorunuyor gene. ortamlari cok begendim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 of süpermiş ya video,ırklar da müthiş.çıksa da alsak hemen :) videonun sonundaki "what is your story?" bana wow'un "what is your game?"ini hatırlatmadı değil ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar