Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya atmosferi vs interface sesler falan o çizimler falna çok güzel olmuş

hani giriosun böle o centaurlar saldırıo şehire kapışıosun ediosun da hani combatta böle bi heyecan i aksyion bekledim, sağa sola atlayabiliosun fakat yine de moblar aynı gibi geldi ya bi değişiklik yok combat sisteminde sadece yerinde durmuolar da bi yere saldırıolar sen seçiosun ve yine aynen auto target bi şekilde kesiosun. hani tera online daki gibi öle gerçekten saldırıları dodge etme falan olsa çok ii olurdu
Mesaj tarihi:
boşluklardan düşebilme var abi başka bişey istemem. GW 1'de hemen yanımızdaki 3-4 basamak aşağıda kalan biyere gitmek için önceden belirlenen yoldan tıngır mıngır gitmemiz gerekiyordu. halbuki sal ayağını, bırak kendini oradasın işte. Factions'ta hele ne çektim bunun yüzünden be. dolambaçlı dolambaçlı yollar peeeh. herşey yanımdaki yere inmek için.
Mesaj tarihi:
ilk gw'nin cok agir pvp olmasi zaten oyuncu kitlesinin limitli kalmasinda cok buyuk etken. eger pve ile pvp yer degistirseydi oyuncu sayisi 4-5 kat fazla olurdu yahu. eh o kadarini zaten biliyorlardir ki gw2 daha iyi geliyor.
Mesaj tarihi:
pve de şart bence eğer büyük bi kitle hedefleniyosa.

bi de kanuni çok güldüm yazdığına :D doğru demişsin... ama pvp yönünden de büyük beklenti olcak o da işin diğer kısmı
Mesaj tarihi:
Evet, WvW (World vs World) diye geçiyor, guild`ler kale kurabilecek, saldıranlar siege edebilecek falan diyorlar, bakalım gameplay gelmeden çok heyecanlanmamak lazım, sonra hüsranı büyük olur.
Mesaj tarihi:
Ben aşırı heyecan yaptım ya, hatta ve hatta en çok heyecanlandığım oyunların başında geliyor. İnşallah süper olacak oyun, yoksa fena hayal kırıklığına uğrayacağım. Gerçi yinede oynarım ben bunu ya.
Mesaj tarihi:
Human başlangıç videosunu izledim de. Oyunun açılışı, atmosferi, sesleri çok epic yaf :).

Bravo yapımcılara doğrusu, böyle bi oyunda aylık ücret yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...