Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muslumanlarin imaji

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

delimanyakcapkin said:

buarada is yerinde rock band ve masa tenisi cok populer, ikisinide Turkiyede cok iyi oynayamama ragmen ozellikle masa tenisinde yenen cikmadi, o yuzdende bi killiklari var bazilarinin ama Turk gencligi sesleniyorum size bos bos italya fransa fln gezmeyin gelin buraya irkimiz guzellessin :)

is ayarla guzel maasli gelelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sacramento'da kizin biri turk oldugumu ogrendikten sonra konu facebooka geldiginde "aa sizde internet var mi?" diye sordu
Bende "inter- what? Biz dumanla haberlesiyoruz" dedim oduna.

Bundan gayri bizi boyle colde develerle yasiyor falan saniyor bazi cuhelalar. Turk veya musluman diyince direk arap imaji canlaniyor kafalarinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Eee oradaki türklerin çok çok az küçük bir yüzdesi böyle üniversite mezunu, okumuş görmüş insanlar. Geneli "Alamancı" da denilen, zamanında ucuz iş gücü diye ülkeye aldıkları, sonradan çoğunluğunun işsizlik sigortasıyla yan gelip yatmasıyla sonuçlanan cahil cühela, kro-maganda tipler. Çocukları da genelde apaçi işte.Adamların Türk diye gördükleri sırf onlar. Turistlerin geldiklerinde gördükleri de aynı apaçi tipler zaten. Ülkemizi temsil eden tipler zaten ortada, arap ülkelerinin çoğundan bile reziliz o konuda. Başka ne düşünmelerini bekliyodunuz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Eee oradaki türklerin çok çok az küçük bir yüzdesi böyle üniversite mezunu, okumuş görmüş insanlar. Geneli "Alamancı" da denilen, zamanında ucuz iş gücü diye ülkeye aldıkları, sonradan çoğunluğunun işsizlik sigortasıyla yan gelip yatmasıyla sonuçlanan cahil cühela, kro-maganda tipler. Çocukları da genelde apaçi işte.Adamların Türk diye gördükleri sırf onlar. Turistlerin geldiklerinde gördükleri de aynı apaçi tipler zaten. Ülkemizi temsil eden tipler zaten ortada, arap ülkelerinin çoğundan bile reziliz o konuda. Başka ne düşünmelerini bekliyodunuz ki?

bunu yazmaya gelmistim. katiliyorum o halde.

ben de almanyaya gelmeden önce herkesi hans saniyodum.
6bucuk-7 senedir sadece 2 tane hansa rastladim =(
Sosyal ağlarda paylaş

Normaldir, gerçek müslümanlıkta hakkaten varolan şeyler sonuçta içki içmemek, domuz eti yememek ve 4 eşe kadar çıkma hakkı. Türkiye'deki müslümanların %90'ı kolpa müslüman olduğu için (içki konusunda özellikle) bize bu sorular garip gelebilir, ama müslümanlığı normalde olması gerektiği gibi yaşayan insanları gördükten sonra Türkleri de o kefeye koymuş olabilirler.

Türk olduğunu söyleyince "sizde zorunlu askeri eğitim varmış, kılıç kullanmayı bile öğretiyolarmış" diyen bile var, normal bunlar.

Avrupa ülkeleri ve ABD daha göz önünde bulunduğu için biz öyle çok şaşırmıyoruz normal insanlar görünce, her amerikalıdan elinde tüfek teksas rednecki çıkmasını, her fransızın korkak ve/veya gay olmasını (hmm düşündüm de, bunu bekleyebiliriz aslında), her almanın elinde koca sosis birayla koşturan yeşil pantolonlu şişko olmasını beklemiyoruz haliyle. Ama Türkiye öyle çok göz önünde olan bir ülke değil, Türk deyince arap gibi esmer, müslüman bir tip geliyor akıllarına, ona göre bildiklerini söylüyorlar. En basidinden şu forumda da istisnasız her yahudiyi uyanık paragöz ve cimri zanneden pek çok insan vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...