Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gençlerbirliği - Beşiktaş 22.08.2009 @ 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

DeathFinger said:

Öncelikle söylemem gerekiyor maçı izlemedim,vaktim olmadığından.
Ama bugün genel gazetelere bakarken 2 tane hakem yorumcusunun yorumlarını okuma fırsatım oldu. Bülent Yavuz ve Metin Tokat. Bülent Yavuz penaltı pozisyonuna değinmezken Sivok'un kırmızı kart görmesi gerektiğini yazmış.1-2 tane de eksik sarı karttan bahsetmiş. Metin Tokat ise doğrudan penaltı pozisyonunda devam kararı doğruydu diyip yine Sivok'un kırmızı kart görmesi gerektiğini yazmış. Şu yorumları okuduktan sonra dönüp de senin hala hakem diye ağlamış olman trajikomik olmuş biraz.

Edit: Erman Toroğlu da bir penaltı pozisyonundan bahsetmeyip yine Sivok'a gösterilmeyen kırmızı karttan dolayı ağır eleştirmiş hakemi.

mustafa denizli bile bekledi orda
sivoka çıkıcak kartı oyuncu değiştirmek için
ki en direk kırmızı kart verirdim orda olsam. ona laf yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Farkındasinz dimi 3.hafta bu daha ..??
Farkındasinz dimi bu takım gecen sene 6.sıradan gelip şampiyon oldu...!!!
Farkındasinz dimi lig 34 mac 3 macla ne şampiyon ilan edilir ne sonuncu...
Beşiktaş ilk 10 macinda 10 galibiyet alsa sora üst üste 3 beraberlik alsa.... ya olur işte düzelir falan denirde..Neden sezon başındaki beraberliklere bu kadar tahamülsüz herkes...
İyi futbol oynamıyoruz bu kesin,ama bu takımı 3 maca bakarak kımse yargılamasin...İyiye gidicek sakatlar iyileşnce.....

@Ferrari ne diyene..
Kardesim ferrari olmasa 3-0 kaybederdik maci...

@Gs-Fb yoktu siz şampiyon oldunz diyenlere...
Hala mi ayni muhabbet .??? Artk size gülemiyorum bile.. Adam olup mac kazansaydinz..Rakibinzin başarısına bu seklde camur sürmekten vazgecin..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben gs nin gecen sene sampiyon olamadigina cok seviniyorum, bu yil takimin yeni sisteme alisma yili olacak, hersey yolunda giderse bu sene bir guzel sallar ortaligi, gelecek senede samp liginde muhtesem olurlar.

besiktas in da gecen sene cok guzel oynadigini hic hatirlamiyoruz, derbi lerden bir tek gs yi o da motivasyon 0 a indigi icin kazandiklarini hatirliyoruz, o yuzden fb ve gs yokken bjk kazandi demek istiyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

3tane aynı tip oyuncuyla orta sahaya çin seddi kurmaya çalışırsan offansdan düşersin tabi, ugur ernst fink , Allah akıl fikir versin mustafa denizliye ne diyim. Boboyuda delgadoyuda arar olduya takım yönetime tebrikler :) bi Ferrariyi sevdim valla :D

hahahaha cok güldüm dostum sana hala gülmekteyim..Bobo'yu da Delgada'yu da yönetim sakatladi zaten o yüzden oynamadilar..:D dikkatli atıp tutalım...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu denizli bunamış filan mı abi 3 ayda filan? Fink'i ilk yarının sonunda çıkarcaksan , uğur gibi anadolu kulubü oyuncusuna 90 dakika müsade ediceksen , milyon dolarlar verdiğin ismail'i yedekte oturtucaksan , kapanan takımlara karşı türkiye'nin en iyi forveti nobreyi yedekte tutucaksan? , sen nasıl 3 puan alıcaksın ki? şaka mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...