Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben bulmuştum bişeyler ama buraya yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ya. işe yaramıştı sanki bende, bi 50 ms falan iyileşmişti en azından diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 qqqq hadi hatırla filan yaz plsplsplspslpsls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bende i$inlanma falan olmuyo nedense. bi de hic pinge bakma ihtiyaci duymadim, nerden bakiyoruz ki oyun icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 o uzun loading sorunu ATI 4 serisinde olabiliyor galiba, öyle bir arat istersen ekran kartın ATI'yse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 evet 4500 mobility hd bakıyım bi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 I've been having the same problem with a 4870 1GB card, but I have a solution! Running the game in DirectX 9 removes the shaders and reduced my load times by 66%. In your documents folder there is a file called "settings.ini", change the line that says dxversion=auto to dxversion=9. It doesn't look as nice but it should work till an ATI fix comes down the line. yazmış biri bi foruma koyıyım buraya da aramasın insanlar bosuna deniyicem şimdi sonucu yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 mulgear valla bulamadım ya ben o bahsettiğim oalyı. latency değil de fps için bişeyler de olabilir belki o bu arada baya oldu çünkü hiç hatırlamıyorum. heveslendirdim boşa asdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bende su aralar sadece bc2 oynuyorum, yeni basladigim icin comezin daha squadiniza alin beni. iyi repair yapar guzel res atarim sdf. nick dispanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 2 üst postta yazdıgım şeyi yapınca hem yüklenme süresi 45sn ye indi fix hem de ms im 150lere kadar indi oh be artık assaultla oynıyabiliyorum her el 20 adam öldürüyorum fix teşekkürler dx9 ! eklemişin beni demin gördüm de doluydu oyunun giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dx11 le arasinda daglar kadar fark olmasina ragmen, dx 9 hala shooterlarin kirali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 oh be artık oyundan zevk almaya başladım resmen ne kolpa bişeymiş o dx11 hedesi anasını satıyım oh assaultta aug da açıldı 4x de açıldı patır patır best player pinleri alıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Aksu burda da op. Yeni silah acilsin diye sacma sapan kasiyorum resmen. Bi de anlamadigim millet 100 m den shotgunla nasi hs atiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 12 gauge + magnum ammo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben de 12 gauge la neostead 2k kullandim hic de oyle alinmiyo. zaten zumsuz 10 metre otesini vurmak imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tamam ya caktim olay spas-12, zumsuz snipermi$ harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu oyundan zevk almıyorum artık kabak tadı verdi max ranke ulaşınca her bişeyi açınca geriye bişey kalmıyo Şunca zamandır oynadığım zamanın sadece %20sinde falan adam gibi güzel takımlarla oyun atmışımdır. Multiplayer fpslere para verilmezmiş artık. Git cs oyna salak saçma insan dolu oyunda oyunun tadını alamıyorsunuz adam gibi Ve de onca map var hepsi de birbirinden fail bana göre En oynanası atacama desert bence zaten en çok oynanan map te o. Ulan bf2 deki maplerde ne zevk alıyordum arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya 4 lu gruplar halinde detmec cok sacma. olsun i$te 8v8.. ne biliyim neye gore 4 kisilik squad abi. amac ne? bi de 4x4 oynuyosun falan. spawn pointler cok ilginc. hani sirf pusma diye arkanda spawn oluyo adamlar falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Her classtan bi tane işte, nesi saçma ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 zorunlu degil ki o 4 classin birden secilmesi. eger zorlama olsa dedigin mantikli. gecen bi sunucuya girdim 12 tane sniper vardi ayip lan. sniper only diye mi baktim, o da degil. ya da herkes engineer olup cg spamliyo, roket yasak sunucularda 40mm spamlaniyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 favori sunucum "OLD GERMAN MEN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bütün silahlarda bronze star alma achievementına kasıyordum bitti sonunda. saçma sapan silahlarla oynamaktan fenalık gelmişti iyi oldu bu. şimdi 2 platinium star achievementını yapmayı düşünüyorum. hazır 1 tane var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tum silahlari actim, bi amacim kalmadi artik. sdf sniper oyniim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 achievement kas sende asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ah ulan bikac hafta once ea store'da 5$ mi 9$ mi ne olmustu fiyati keske alsaymisim. fpsden nefret etmistim ama canim acayip istiyo simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar