Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bulmuştum bişeyler ama buraya yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ya. işe yaramıştı sanki bende, bi 50 ms falan iyileşmişti en azından diye hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
I've been having the same problem with a 4870 1GB card, but I have a solution!

Running the game in DirectX 9 removes the shaders and reduced my load times by 66%.

In your documents folder there is a file called "settings.ini", change the line that says dxversion=auto to dxversion=9. It doesn't look as nice but it should work till an ATI fix comes down the line.

yazmış biri bi foruma koyıyım buraya da aramasın insanlar bosuna

deniyicem şimdi sonucu yazarım
Mesaj tarihi:
mulgear valla bulamadım ya ben o bahsettiğim oalyı. latency değil de fps için bişeyler de olabilir belki o bu arada baya oldu çünkü hiç hatırlamıyorum.

heveslendirdim boşa asdafsa
Mesaj tarihi:
2 üst postta yazdıgım şeyi yapınca hem yüklenme süresi 45sn ye indi fix hem de ms im 150lere kadar indi
oh be artık assaultla oynıyabiliyorum her el 20 adam öldürüyorum fix
teşekkürler dx9 !

eklemişin beni demin gördüm de doluydu oyunun giremedim
Mesaj tarihi:
oh be artık oyundan zevk almaya başladım resmen
ne kolpa bişeymiş o dx11 hedesi anasını satıyım

oh assaultta aug da açıldı 4x de açıldı patır patır best player pinleri alıyorum ^_^
Mesaj tarihi:
bu oyundan zevk almıyorum artık kabak tadı verdi
max ranke ulaşınca her bişeyi açınca geriye bişey kalmıyo

Şunca zamandır oynadığım zamanın sadece %20sinde falan adam gibi güzel takımlarla oyun atmışımdır. Multiplayer fpslere para verilmezmiş artık. Git cs oyna
salak saçma insan dolu oyunda oyunun tadını alamıyorsunuz adam gibi

Ve de onca map var hepsi de birbirinden fail bana göre
En oynanası atacama desert bence zaten en çok oynanan map te o.
Ulan bf2 deki maplerde ne zevk alıyordum arkadaş...
Mesaj tarihi:
ya 4 lu gruplar halinde detmec cok sacma. olsun i$te 8v8..

ne biliyim neye gore 4 kisilik squad abi. amac ne? bi de 4x4 oynuyosun falan.

spawn pointler cok ilginc. hani sirf pusma diye arkanda spawn oluyo adamlar falan =P
Mesaj tarihi:
zorunlu degil ki o 4 classin birden secilmesi. eger zorlama olsa dedigin mantikli.

gecen bi sunucuya girdim 12 tane sniper vardi ayip lan. sniper only diye mi baktim, o da degil. ya da herkes engineer olup cg spamliyo, roket yasak sunucularda 40mm spamlaniyo falan.
Mesaj tarihi:
bütün silahlarda bronze star alma achievementına kasıyordum bitti sonunda. saçma sapan silahlarla oynamaktan fenalık gelmişti iyi oldu bu. şimdi 2 platinium star achievementını yapmayı düşünüyorum. hazır 1 tane var zaten.
  • Yeni Oluştur...