arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bazı ati kartlarda oluyordu, yeni driver ile çözüldü. Nvidia için de aynısı geçerli olabilir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ekran kartı driver'ıyla alakalı bi durum değil sanırım, birkaç değişik sürüm driver indirdim değişiklik olmadı yani. vietnam ile bc2 arasında fark yok bu arada. internet bağlantımla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Rush oynamak çoooook eğlenceli valla, ilk başlarda sıkılıyodum ama bu ara çok sardı, rush yardırın hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 rushta sniper ve carl gustav limitli serverlar var onlar cok keyifli öbür türlü facia malsef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Hala oynuyan kaldı mı bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya single ını merak ettim diye kurdum ama şu mouse un çalışmaması ve kameranın gökyüzüne kitlenmesi sorunu nasıl aşılıyo yazılmıştır da malum çalışmıyo arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ARKADAŞLAR HADİ AMA Bİ YARDIM PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 crackle beraber gelen txt dll ne varsa kopyala onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 BFBC2Game.exe jabberwocky.txt paul.dll pitoni.txt rld.dll winui.dll hepsini kopyala işte bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 baya kötüymüş oyun ya değmedi o kadar kastığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Singleını açtım 2 dakika oynadım, direkt altf4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vietnam almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 değer normal oyundan sıkıldıysan kesinlikle parasını hakeden bir exp. ha ondan sıkılınca da yine normal oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kayda alacağım bu yorumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 güzel baya vietnam ama keşke indirim zamanı alsaydın sen de 5 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi şu güzeller güzeli ttnet yüzünden adam akıllı bi oynayamıyorum ki. Ya hayvan gibi laglı oluyo ya tam oyun esnasında net kopuyor leşlik bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bad company 2 kendini baya özletiyor ya oynamayınca. çünkü olayın içinde takım oyunu var, takımla geçen güzel savaş anları falan. mesela bc2'den daha çok özlediğim oyunlar da eski mmo'larım falan oluyor. cod'da böyle bişi olmuyor, orda girip milleti ezip çıkıyorum kendimi tatmin edip. ama steam'den baktım da cod mp'yi en son oynadığım tarih 23.12.10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bir süredir oynamamadım ve hayvan gibi özledim. Oynamamış olmamın sebebi her 3 haritadan birinin heavy metal olması. Oasis bile yeterince dönmez oldu. Anlam veremiyorum. Atacama spam devam ediyor. Favori haritam Panama Canale o kadar nadir ki. Türkiye pingi, unmodified hardcore, 32 kişilik derken hayli sunucuyu filtrelemiş oluyorum. Üzerine hep aynı haritaların dönmesi sunucu bulmamı çok zorlaştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Aluriel said: güzel baya vietnam ama keşke indirim zamanı alsaydın sen de 5 dolara. abi sanal kartla alıorum para olmadığı döneme geldi =/ beklerim yine iner o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yakında lag beni diye ermiş şiiri yazacam buraya leş gibi internetle oynaya oynaya eriyosun bi süre sonra acılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yemin ederim böyle bi faillik yok oyunu her oynadığımda belli bir süre sonra donuyor.. Daha önce olmuyordu pcyle alakası yok yani çoğu insanda var bu sorun ne batasıca gerzek bi firmadır bu ea ya da dice her ne boksa artık almayın abi bf3 para vermeyin şu gerzeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 10$ di. almamazlik edemedik. 10$ icin yeterli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sonucta hala 5 dolarlik cs > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar