Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi ben kosarken durbun acip vuruyodum m24 ile binadan durbun acik cikip hareketli bi sekilde kafaya koyup geri iceri kaciyodum falan bi acaip sniper i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 SİZ YAPSAYDINIZ LAN OYUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gerizekalılar nerflemez ki kafaları basmaz. biz de nooblarla uğraşmak zorunda kalırız serverlarda böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adamlar MoH in multiyle ugrasiyo simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bütün faktörler devreye girse hiçbir silahla uzaktan vuramazsın. Sniper QQ çok 2001. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tankın tarete bağlı 50cal'ı ile gayet döşersin 3-4kmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bc2 nin en buyuk sorunu mapler cok sıkıyor kesinlikle bc1 in tadini alamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Benzer yaklaşımla 3-4 km'lik ne görüş ne de oyunda harita olmadığını veya tank kullanmanın da tıpkı sniper rifle gibi oyun kolaylığında olduğu söylenebilir ama bütün samimiyetimle, ilk mesajımı anlamış olmanızı tercih ederdim. Dediğim gibi, Sniper QQ bünyeye zarar, yanlış oyun seçmiş olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 betada o kadar arica oynadık ben hala arica oynuyorum sadece yani sokak çatışması seviyorum.aricada 2. bölgede savaş çok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ufak bi bilgilendirme gerçek hayatta tanklar bf dekinden çooooooooooooooooooooooooook ( daha da uzatabilirim) daha kolay hedefe ateş ediyorlar. bütün ayarlar bilgisayarda yapılıyor ve siz sadece crosshair i hedefin ortasına getiriyorsunuz. ister mesafe 3km olsun isterse aracınız o anda belli bir hızla gitsin rüzgar olsun vs felan hepsini o sırada bilgisayar hallediyor ve onara göre önleme ve yükseltme veriyor. size de sadece tetiğe basmak kalıyor. (hatta termal kamera dan düşman hedeflerine de kitlenebiliyorsunuz o zaman nişan almak tab la target seçmek gibi bişey oluyor. bc2 de tanklar çok seyreltilmiş. oyun dengesi yüzünden yapılmış bu. sniperlara gelince de tam tersi oyun için çok kolay hale getirilmişler. sadece mermi düşüşü var ki o da aslında belli bir mesafe de (keskin nişancı silahları için 800m ortalama) düşüş olmaması lazım o silahların dürbünleri o mesafeye göre sıfırlanır. assault silahları 200m ye göre sıfırlanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yani aslında bc 2'deki sniperların diğer battlefield oyunundaki sniperlardan bir farkı yok, hatta ekstradan işte düşüş olayı eklenmiş. ama nedendir anlamıyorum bc2'de sniperlar çok kolay deniyor. peki söyleyin abi, bf2'den ne farkı var bu sniperın ki daha kolay olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Competitive olup da BC2'den zor sniper olunan oyun yok. CS'de ayak parmağının ucundan vurursan bile öldürürsün. Çoğu oyunda crosshair neredeyse mermi oraya gider. Hardcore'da son ümit çektiğin tabancada bile crosshair yok. Koşan adamı vurma konusunda BC2 ayrı bir zor, her ne kadar hitbox hayli büyüse de 400m+ bir deneyin, ne demek istediğimi anlarsınız. Arzusu snipersız oyun olan adamın ona göre sunucu seçmesi gibi bir çözüm de var. Bu tarz oyunlar hep böyleydi ve böyle olmaya devam edecekler. Sonuçta bunun aynısını adam elinde gamepadle de oynuyor ki o adamın bırakın sniperın zorlaşmasını sprinte stamina bar koysan ona bile tahammülü olmaz. Medic aoe heal atıp, mmorpg healer gibi adam kaldırırken, carl gustav Quake'de roket sallamaya eş değerken asıl onlardan bahsedilmesi lazım. Ha hiçbirşey yapılamaz mı? Yapılabilir aslında, öncelikle o kenar sınırları kaldıracaksın ki adam orada kıçı uzaya verip rahat rahat duramayacak. Öbür oyunlardaki gibi enemy spotteda marking vereceksin ki millet ördek gibi av olmasın. Çözüm vurmayı zorlaştırmakta değil çünkü o zaman direk classı kimsenin oynamayacağı birşey haline getirmiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi sniperin nesi zor gayet kolay konsoldada gayet kolay adam vurmasi falan hatta oyunun hitboxlari bi acaip mermi siyirip geciyo öldürüyo bazen acaip bi sekilde kafasinin ustunden geciyo mermi hetşat oluyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bendede ne hikmetse m95 ile 2-3 sefer vurupta ölmediği oluyor. illa hs mi atmak lazım çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 valla ben shotgun delisi oldum alıyorum reconumu shotgunumu akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 BioBoostedArmor eklerseniz cok cok sevinirim arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Abi ben bu oyundaki kadar lame sniperlar görmedim döt kadar delikten 3 kişi gözetliyo falan of walla afakan basıyo çıktığım gibi kafaya yemekten 15 dakka oynayıp çıkıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oyunun sniperi bi acaip anasını satiyim anti materyal m95 le adamin govdesine atiyorsun öldürmüyor falan normalde adami 2 ye böler o sniperi dengeleyelim diye sacma sapan bisiler yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi bos sniper falan M16A2 aliorum 4x Optic Zoom tamam yalan gerisi acc falan silahin vede fire rate cok ii zaten dmgde harika sniplerin locationslari hep belli oyunda zorlanmiorum zaten bulmal icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2 gündür sık sık con lost oluyor bende.5dk da bi 2dk da bir arka arkaya.sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fir3blad3 said: bendede ne hikmetse m95 ile 2-3 sefer vurupta ölmediği oluyor. illa hs mi atmak lazım çözemedim. hardcore oynamıyorsan full health li adamı alman için hs atman lazım evet.Adam daha önceden dmg yediyse bi yerlerden gövdeden falan da tek vuruşta alabilirsin belki.Ben iğrenmiştim ilk önce sniperdan hiç zevki yoktu adam vuramıyordum ama sonra oynaya oynaya alıştım. Bi oyunda toplam sniperla aldığım killerin yarısı hs oluyo genelde. Bazı hödükler de birinci defa vurulduklarında açık bi alandaysa hala dümdüz koşmaya devam ediyorlar hemen 2. defa vurup öldürebiliyosun. Tabi pek böyle noobluk yapana rastlamıyosun. Bi de magnum ammolu + 12x zoomlu GOL sniper kullanın. m95 falan çok hantal iş yapmaz. (Ama bence sniper almayın pek, oyunun zevki teamworkte close combatta.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bende gol alıyorum ya cnm hiç aksiyon istemiyor bazen.yatıyorum çayıra çimene.12x zoomla bakıyorum ilerilere.illa kıyıda köşede sabit duran adamlar oluyor.onları alıyorum aşağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 benim de canım aksiyon istemediği zaman alıyorum sniperı tek tek indirmek zevkli oluyor bazen =) Hele ara sıra imkansız atışlar yaptığınız zaman çok güzel oluyor.Mesela biraz önce 1-2kmden adam aldım nerdeyse :D çözdüm işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 uzun zamndır girmiyodum. demin oynayamadık pingimiz 250 üzeri sürekli. atıyorlar haliyle. türkiye lokasyonlu sunucuda yoktur heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bi kere gördüm onca zamandan beri türk serveri.(gerçi onun da olduğu yer avrupadır adı türkçedir) Düşük pingli avrupa serverlar temiz bende genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar