draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bir suredir cogu server a baglanamama sorunu cikti yine, sizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Bende sorun yok. En son dün akşam oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 valla bayadır konsolda bfc oynuyorum bende de ilk defa lag olmaya başladı bi zamandır hani 1mbitte lag yoktu 4mbite geçtim lag oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 DELİRECEM. aldım oyunu iki saattir yüklemeye çalışıyorum, yahu infinity ward adi derken EA daha beter çıktı be kardeşim. daha install ederken .cab dosyalarında corrupt olanlar var diyor. pcye aktarmak mı dersin cab repair mi dersin denemediğim yol kalmadı. adam gibi çözüm de yok hala nette! steamden daha ucuz diye fiziksel kopya aldıydım d&r dan. yanlış mı etmişim nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 temiz iso'sunu download et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 onun yerine şey yaptım oldu, cablar kendim programla açıp tekrar sıkıştırdım. temiz yüklendi bu sefer, ancak CAMPAIGN girişinde japon bilim adamı bilmemne iki laf edip siyah ekran kalıyor, error falan vermeden. ayarları da düşürdüm gene aynı. abicim hakkaten beta gibi oyunmuş yahu niye almışım, hileli mw2 kat kat iyi şu ana kadar BC2ye göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 çözüm bulamadım gugılda, benzer sorunu yaşayan bikaç kişi daha var ama çözüm yok. ekran kartı 8800GT, xp yüklü. bir yanlışlık varsa diye directx 9 yaptım ayarı, her şeyi low yaptım falan bana mısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Tek mermiyle double kill oluyormuş. Uzaktan takır takır vuruyorum, koşanları da vuruyorum. Sırada engineer. Tankın kıçına mı ateş etmek lazım? Tek atışta aldığım oldu, üç atışta aldığım oldu, anlamadım. Bir de anti tank mayınını yayalar da tetikleyebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 anti tank mayini yayalar tetiklemez kicina atican tankin kicdan en fazla yanlardan orta onden az damage aliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yayalar tetikliyor ya mayını, en azından kendi mayınını tetikliyorsun diye biliyorum ben çok öldüm çünkü kendi attığım mayın ile asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Tankları kıçtan vurmak lazım. +Explosive damage olmadan önden 5 tane sallıyorum yarıya anca geliyo. Arkadan tekte, bazen 2 rokette alıyorum tankı. Yalnız bu oyun neden bu kadar kasıyo anlamadım ya. Herkes warp oluyo bende etrafta. Bi de bi bıçak için 200ms beklemek ölüm resmen, FPS düşük olduğu için tutmama ihtimalinin hepten yüksek olduğunu düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yayalar mayın tetiklemiyor hıyarın biri yanındaki mayınını patlatırsa kendini öldürmüş sayıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 friendlyler yapıyor olabilir yani 24/7 carl-40mm gibi şeyler spamlayanlar olduğu için yanınızdaki mayının patlaması gayet oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 goldbären said: CAMPAIGN girişinde japon bilim adamı bilmemne iki laf edip siyah ekran kalıyor, error falan vermeden. BÜHÜÜÜÜ oyuna alışmak için oynamak istiyorum, ne kadar dandik olursa olsun, paramın karşılığını almış olmak istiyorum! yok mu benzer sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 şimdi de multi oynayayım desem 10 dakka geçmeden takılıyor lanet olası. daha 2 adam öldürdüm dünden beri. kurmaya çalışmaktan oyunu çalıştırmaya, resetlemekten kusmaya kadar 6 saat uğraştım toplasan 20 dk oynamadım. pes edip atıcam bi kenara az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 nesi sıkıntı analmadımki. lak yüklendi lak açıldı yani. bu arada bakım falan mı var serverlarda. 1 tane server var yani milletin oynadığı. bağlanamıyorum diğer serverlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Patch gelmiş. Bugün yükledi Steam. http://store.steampowered.com/news/4006/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 thanks kojiroh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 said: Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings OH BE. (tu) Benimki Steam değil de EA'den, nasıl yamalıyorum? Sunuculara baktım bir değişiklik yok gibi. otomatik olması lazımdı herhalde geciktiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 konsolada geldimi acaba ? saçma olmus ama.boşu boşuna oyuncu bölmekten başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Valla normalde Steam geç çıkarırdı patchleri de bu sefer tersi mi oldu ki acaba. Belki fazla geç çıkmıştır Steam'e :P Yalnız oyun bozuk ya. Açamıyorum şu an. Preparing to launch BFBC2 yazan pencere açılıp kapanıyo sürekli ve oyunun açıldığı falan da yok sdfjkhd Patchin boyutu 800-900MB falanmış da benim Steam o kadar indirdi mi bilemiyorum direk clear demiştim. Edit: Tamam ya Steam'i kapatıp açınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ohoo tuş ayarları gitmiş bu sefer de. Clear olayı olmadığı için sürekli yanlışlıkla orta tuşa basıp bıçaklıyorum milleti. Oyun hala dx9 ve low ayarda 20 fps. Sonra neden MW2 daha çok oynanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 arcane said: Benimki Steam değil de EA'den, nasıl yamalıyorum? oyun klasöründe BFBC2updater.exe diye dosya var. anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yazılanları okuyorum da bunların hiçbiri benim başıma gelmedi, sorunsuz şekilde oyuna giriyorum oynuyorum çıkıyorum bir sorun yok.Yok sorun olmaması bir sorun mu :S Şu ölünce esc e basıp oyundan çıkamama muhabbeti çok ölümcül. Adamlar reskill çekiyorlar basede, oyundan çıkacam yok.Cehennem azabı gibi, spawn bekle, çık, exite basana kadar öl. Bir sorum olacak herhangi bir patch çıktığında.Steamın bunu kendiliğinden indirmesi lazım değil mi?Eski patchlerle oyun oynanmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bfc2 de nasıl reskill yiyorsun anlamadım pcde farklı mı bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar