Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bayadır konsolda bfc oynuyorum bende de ilk defa lag olmaya başladı bi zamandır

hani 1mbitte lag yoktu 4mbite geçtim lag oluyor :)
Mesaj tarihi:
DELİRECEM. aldım oyunu iki saattir yüklemeye çalışıyorum, yahu infinity ward adi derken EA daha beter çıktı be kardeşim.

daha install ederken .cab dosyalarında corrupt olanlar var diyor.
pcye aktarmak mı dersin cab repair mi dersin denemediğim yol kalmadı. adam gibi çözüm de yok hala nette!

steamden daha ucuz diye fiziksel kopya aldıydım d&r dan. yanlış mı etmişim nedir.
Mesaj tarihi:
onun yerine şey yaptım oldu, cablar kendim programla açıp tekrar sıkıştırdım. temiz yüklendi bu sefer, ancak

CAMPAIGN girişinde japon bilim adamı bilmemne iki laf edip siyah ekran kalıyor, error falan vermeden. ayarları da düşürdüm gene aynı. abicim hakkaten beta gibi oyunmuş yahu niye almışım, hileli mw2 kat kat iyi şu ana kadar BC2ye göre!
Mesaj tarihi:
çözüm bulamadım gugılda, benzer sorunu yaşayan bikaç kişi daha var ama çözüm yok.

ekran kartı 8800GT, xp yüklü. bir yanlışlık varsa diye directx 9 yaptım ayarı, her şeyi low yaptım falan bana mısın demedi.
Mesaj tarihi:
Tek mermiyle double kill oluyormuş. Uzaktan takır takır vuruyorum, koşanları da vuruyorum. Sırada engineer. Tankın kıçına mı ateş etmek lazım? Tek atışta aldığım oldu, üç atışta aldığım oldu, anlamadım. Bir de anti tank mayınını yayalar da tetikleyebiliyor mu?
Mesaj tarihi:
Tankları kıçtan vurmak lazım. +Explosive damage olmadan önden 5 tane sallıyorum yarıya anca geliyo. Arkadan tekte, bazen 2 rokette alıyorum tankı.

Yalnız bu oyun neden bu kadar kasıyo anlamadım ya. Herkes warp oluyo bende etrafta. Bi de bi bıçak için 200ms beklemek ölüm resmen, FPS düşük olduğu için tutmama ihtimalinin hepten yüksek olduğunu düşünürsek.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

CAMPAIGN girişinde japon bilim adamı bilmemne iki laf edip siyah ekran kalıyor, error falan vermeden.

BÜHÜÜÜÜ oyuna alışmak için oynamak istiyorum, ne kadar dandik olursa olsun, paramın karşılığını almış olmak istiyorum! yok mu benzer sorun yaşayan?
Mesaj tarihi:
şimdi de multi oynayayım desem 10 dakka geçmeden takılıyor lanet olası. daha 2 adam öldürdüm dünden beri. kurmaya çalışmaktan oyunu çalıştırmaya, resetlemekten kusmaya kadar 6 saat uğraştım toplasan 20 dk oynamadım. pes edip atıcam bi kenara az kaldı
Mesaj tarihi:
said:
Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings

OH BE. (tu)

Benimki Steam değil de EA'den, nasıl yamalıyorum? Sunuculara baktım bir değişiklik yok gibi.

otomatik olması lazımdı herhalde geciktiler
Mesaj tarihi:
Valla normalde Steam geç çıkarırdı patchleri de bu sefer tersi mi oldu ki acaba. Belki fazla geç çıkmıştır Steam'e :P

Yalnız oyun bozuk ya. Açamıyorum şu an. Preparing to launch BFBC2 yazan pencere açılıp kapanıyo sürekli ve oyunun açıldığı falan da yok sdfjkhd Patchin boyutu 800-900MB falanmış da benim Steam o kadar indirdi mi bilemiyorum direk clear demiştim.

Edit: Tamam ya Steam'i kapatıp açınca düzeldi.
Mesaj tarihi:
Ohoo tuş ayarları gitmiş bu sefer de. Clear olayı olmadığı için sürekli yanlışlıkla orta tuşa basıp bıçaklıyorum milleti. Oyun hala dx9 ve low ayarda 20 fps.
Sonra neden MW2 daha çok oynanıyo
Mesaj tarihi:
Yazılanları okuyorum da bunların hiçbiri benim başıma gelmedi, sorunsuz şekilde oyuna giriyorum oynuyorum çıkıyorum bir sorun yok.Yok sorun olmaması bir sorun mu :S

Şu ölünce esc e basıp oyundan çıkamama muhabbeti çok ölümcül. Adamlar reskill çekiyorlar basede, oyundan çıkacam yok.Cehennem azabı gibi, spawn bekle, çık, exite basana kadar öl.

Bir sorum olacak herhangi bir patch çıktığında.Steamın bunu kendiliğinden indirmesi lazım değil mi?Eski patchlerle oyun oynanmıyor sanırım.
  • Yeni Oluştur...