Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

DELİRECEM. aldım oyunu iki saattir yüklemeye çalışıyorum, yahu infinity ward adi derken EA daha beter çıktı be kardeşim.

daha install ederken .cab dosyalarında corrupt olanlar var diyor.
pcye aktarmak mı dersin cab repair mi dersin denemediğim yol kalmadı. adam gibi çözüm de yok hala nette!

steamden daha ucuz diye fiziksel kopya aldıydım d&r dan. yanlış mı etmişim nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

onun yerine şey yaptım oldu, cablar kendim programla açıp tekrar sıkıştırdım. temiz yüklendi bu sefer, ancak

CAMPAIGN girişinde japon bilim adamı bilmemne iki laf edip siyah ekran kalıyor, error falan vermeden. ayarları da düşürdüm gene aynı. abicim hakkaten beta gibi oyunmuş yahu niye almışım, hileli mw2 kat kat iyi şu ana kadar BC2ye göre!
Sosyal ağlarda paylaş

Tankları kıçtan vurmak lazım. +Explosive damage olmadan önden 5 tane sallıyorum yarıya anca geliyo. Arkadan tekte, bazen 2 rokette alıyorum tankı.

Yalnız bu oyun neden bu kadar kasıyo anlamadım ya. Herkes warp oluyo bende etrafta. Bi de bi bıçak için 200ms beklemek ölüm resmen, FPS düşük olduğu için tutmama ihtimalinin hepten yüksek olduğunu düşünürsek.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla normalde Steam geç çıkarırdı patchleri de bu sefer tersi mi oldu ki acaba. Belki fazla geç çıkmıştır Steam'e :P

Yalnız oyun bozuk ya. Açamıyorum şu an. Preparing to launch BFBC2 yazan pencere açılıp kapanıyo sürekli ve oyunun açıldığı falan da yok sdfjkhd Patchin boyutu 800-900MB falanmış da benim Steam o kadar indirdi mi bilemiyorum direk clear demiştim.

Edit: Tamam ya Steam'i kapatıp açınca düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okuyorum da bunların hiçbiri benim başıma gelmedi, sorunsuz şekilde oyuna giriyorum oynuyorum çıkıyorum bir sorun yok.Yok sorun olmaması bir sorun mu :S

Şu ölünce esc e basıp oyundan çıkamama muhabbeti çok ölümcül. Adamlar reskill çekiyorlar basede, oyundan çıkacam yok.Cehennem azabı gibi, spawn bekle, çık, exite basana kadar öl.

Bir sorum olacak herhangi bir patch çıktığında.Steamın bunu kendiliğinden indirmesi lazım değil mi?Eski patchlerle oyun oynanmıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...