Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam bi oyniyim dedim de düşüp düşüp durdum ya. Bi de bu ATI kartlardaki loading sürelerinin uzunluğu için beta driver öneriliyodu onu indirdim bütün oyunlarda fps düştü.
Official driver çıkana kadar bekleyecez mecbur.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Bu akşam bi oyniyim dedim de düşüp düşüp durdum ya. Bi de bu ATI kartlardaki loading sürelerinin uzunluğu için beta driver öneriliyodu onu indirdim bütün oyunlarda fps düştü.
Official driver çıkana kadar bekleyecez mecbur.

dx9 yap ayarladan gayet hizli giriyor bende
Mesaj tarihi:
Selam,
Hazırda birikmiş param var.Oyunu oynayanlardan fikir almak istiyorum, alınası bir oyun mu?Zevkli mi Battlefield 2 kadar?Yani böyle parayı bi anda baymak istemedim.Oyunu online olarak sorunsuz şekilde oynamam için orjinalini satın almam gerekir demi?
Single ını oynadım biraz hoşuma gitti efektler gameplay falan filan ama multisi zevkli mi gerçekten bi sorayım dedim.Ona göre alcam ya da almıcam =)
Mesaj tarihi:
Aldın sanırım sistemi Azmo, hayırlı olsun :)

Oyun gayet iyi bu arada. Hatta biçok adamı oyundan soğutan zibilyon tane bugla da uğraşmak zorunda kalmicaksın, fixlendi çoğu.
Mesaj tarihi:
oyuna başladım kontrolü bana verir vermez mouse u en tepeye cıkartıyor hiçbir şekilde kontrol edemıyorum mouse u. yön falan almıyor. bu problemle karşılaşan varmı nasıl düzeltirim?
Mesaj tarihi:
tanklar var işte. humvee var. otokar kobra var :P jet ski var birde başka büyük bi bot var. önde ve arkada 2 tane launcher olan. onun dışında apache ve blackhawk helikopterleri var. ha birde kullanılabilen UAV var.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

herkes bana oynasın ben kimseye oynamayayım malları yok (uçak yok)

bf2'de çok o......rı vardı öyle habire gelip basei bombalayıp tarayan, başka hiçbiyerde uçmayan..Olmadığı iyi olmuş aslında.
  • Yeni Oluştur...