Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bu akşam bi oyniyim dedim de düşüp düşüp durdum ya. Bi de bu ATI kartlardaki loading sürelerinin uzunluğu için beta driver öneriliyodu onu indirdim bütün oyunlarda fps düştü. Official driver çıkana kadar bekleyecez mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Kojiroh said: Bu akşam bi oyniyim dedim de düşüp düşüp durdum ya. Bi de bu ATI kartlardaki loading sürelerinin uzunluğu için beta driver öneriliyodu onu indirdim bütün oyunlarda fps düştü. Official driver çıkana kadar bekleyecez mecbur. dx9 yap ayarladan gayet hizli giriyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yeni aldım oyunu, hangi classta ne silahı var hangisi seçilmeli falan yazan bir tuto varmı bööle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 medic ve enginer kastım sıkıldım assaulta başladım iyimiş baya artık assault oynicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 medic ile iyi level kasılıyo dediler ama zevksizdir sanırım, assault mu açsam ben de acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 medic iyi ama sıktı beni :) assaultu bitirince recon kasarım.ondan sorada muhtemelen sıkılmış olucam oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 shh birakin bunu ya, warband bekliyor. Bizde de var oyun da, siz hele bi gelin warbande :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ilk bi hevesle oynadımda ondan da sıkıldım.yeni modlar falan gelsin şimdi oyuna her girdiğimde 1 saatte anca ısınıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Selam, Hazırda birikmiş param var.Oyunu oynayanlardan fikir almak istiyorum, alınası bir oyun mu?Zevkli mi Battlefield 2 kadar?Yani böyle parayı bi anda baymak istemedim.Oyunu online olarak sorunsuz şekilde oynamam için orjinalini satın almam gerekir demi? Single ını oynadım biraz hoşuma gitti efektler gameplay falan filan ama multisi zevkli mi gerçekten bi sorayım dedim.Ona göre alcam ya da almıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 multisi mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hayir igrenc, asla bi battlefield 2 bekleme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bir + bir - geldi başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gayet iyi. bu arada ben oyunu oynamiyormusum ya, yeni bilgisayarla girip duzgun fps ve duzgun load time la oynayinca farkettim ki oyun bambaskaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oynadığım en güzel multisi olan fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Daha yeni başladım levelim yok eziğim ama yine de cok begendim, mutlaka al 30 lira bişi zaten DHde veya GGde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Aldın sanırım sistemi Azmo, hayırlı olsun :) Oyun gayet iyi bu arada. Hatta biçok adamı oyundan soğutan zibilyon tane bugla da uğraşmak zorunda kalmicaksın, fixlendi çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oyuna başladım kontrolü bana verir vermez mouse u en tepeye cıkartıyor hiçbir şekilde kontrol edemıyorum mouse u. yön falan almıyor. bu problemle karşılaşan varmı nasıl düzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 korsan oynadığın için öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Eaglewingg said: oynadığım en güzel multisi olan fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 F-16lar AH-1Zler var mı yine BF2deki gibi?Yoksa sadece infantry ve tank mı?Bi de kalabalık ortamlarda oyunun grafikleri yüksek olduğu için kasıyor mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Yani online serverlarda oynarken, singleda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 tanklar var işte. humvee var. otokar kobra var :P jet ski var birde başka büyük bi bot var. önde ve arkada 2 tane launcher olan. onun dışında apache ve blackhawk helikopterleri var. ha birde kullanılabilen UAV var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Uçak yok oyunda, kalan herşey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 herkes bana oynasın ben kimseye oynamayayım malları yok (uçak yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Chemical said: herkes bana oynasın ben kimseye oynamayayım malları yok (uçak yok) bf2'de çok o......rı vardı öyle habire gelip basei bombalayıp tarayan, başka hiçbiyerde uçmayan..Olmadığı iyi olmuş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar