mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 console patch notelarınıda açıklasalarmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kojiroh said: * MP - Added minimum number of players needed to start a round (you can play and take objectives but you will get no score until 4 or more players join the server) Yoooo! Sıkıldıkça silah milah alıyorduk kendi başımıza girip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İİ olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 server full diyo yüzlerce kez 2 aydır giremedim oyuna =) pack falan mı geldi de yüklemedm ben niye böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 istanbulda nerde satılıyor bu oyun? d&rlarda bulamıyorum. kanyonda ve istinye park d&rda yok. pc versiyonu hep tükenmiş. avrupa yakasında gördüğünüz bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 d&r ın sitesinden aldım ben geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bakırköy d&r da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yeni update çıkmış. bunu manuel indirebileceğimiz bi yer varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bi dlc çıktı diye biliyorum ama xbox 360 içindi sadece galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Oh be, güzel olmuş server browser. Silahları da bi deniyim şimdi. Bi de bi ara bakiim hangi ATI driverı loadingin uzunluğunu fixliyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Kojiroh said: Oh be, güzel olmuş server browser. Silahları da bi deniyim şimdi. Bi de bi ara bakiim hangi ATI driverı loadingin uzunluğunu fixliyo falan. ben settingsden dx9 yaptim herkesden önce giriyorum 10/11 olunca gayet yavaş loadingde 1 sigarayı bitiriyorum.. biliyorum grafiklerde sorun oluyor ama hem mouse'un geç hareket etmesi düzeli hem hizli giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gerçi 8 sn respawn zamanı var pek bişeyi farketmiyo gerçi gene 8 saniyeyi bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://badcompanytwo.com/news-tidbits/ati-catalyst-10-4a-beta-drivers-fix-load-times-for-5xxx-4xxx-3xxx-and-2xxx-series-cards/ ati ekran kartlarında bekleme süresinin düzeltiğini söylüyorlar. 10.4 patchini offical sitede bulamazsınız daha betada ama söylenildiği gibi ise düzeltilmiş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gayet güzel fix gelmiş be aferin valla ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben kullanmiyacam sanirim dx9 a ve mouse hizina aliştim... açıkcası birdaha değiştiripde sorun yaşamak istemiyorum geç fln geliyor kil oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 konsolda azıcık yargıladım da milleti http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/DSC_0745.jpg?t=1272236402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende bayadır oynamıyodum dün oynadım yine con lost oldu birden böyle çok arada con lost oluyor.oyun içinde yaptıgın herşey gidiyor.4-5 defa oldu suana kadar.çok puanımı yediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 con lost olduğunda aldığın puanlar pinler kalıo die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 darkrider beni psn e eklesene anelor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 senin yargı vaktin gelmis :p dsfafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dark gel ikimiz squad kuralım.headsette geliyor tokatlarız bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahhaha şuan izmit'teyim çarşamba sabahı dönüyorum oynarız, hofirat diye ekleyin siz gelince onaylarım sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hala haftaiçi akşam ve haftasonları oynayanlar varsa bc2 birlikte oynayabiliriz, ben tek oynayınca baydığımdan girmiyorum bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Drachenstein olarak ekleyebilirsin, bende oyun atacak adam bakıyorum tek başına keyifli olmuyor pek kuralım bi squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 eklemeyle olacak iş değil. hala 20 den fazla arkadaşı ekleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar